24 nov 23, 03:06:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Guilty Crown - befejezett  (Megtekintve 50212 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #60 Dátum: 12 feb 05, 20:39:15 »

dert : leszünk tesók?  Pirul  Nevet
Végre egy ember, aki felismeri a zsenialitást!

És igen, aki szeret pl híres animés szólásokat, idézeteket olvasni, az már kellett hogy találkozzon párral, mert hát a szöveg sem mindennapi...
Szerintem korszakalkotó mű, de sokan nem tudják értékelni, mert nem értenek egyet az eszmékkel, amiket a főszereplők képviselnek.

Nade ennyi off elég volt, ez a Guilty Crown topic! Nevet
Naplózva

hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #61 Dátum: 12 feb 05, 22:01:02 »

Pár hónapja gondoltam rá h megnézem de sose jutottam el odaáig:D
de akkor bepótolom, és gazdagodni fogok még 1 jó animével
Mondjuk nekem a best anime az kicsit se hasonlít a guilty crowra de benne van a top 3 ban:D N1.Kaichou wa Maid-sama
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #62 Dátum: 12 feb 05, 22:42:18 »

Nem tudom utolsó kijelentései alapján plusz amit Shu szeme tükrözött nekem nem, úgy nézett ki mint aki a selejt védelmével akarná elérni a szemét elválasztását (persze remélem, hogy a szemetet tényleg szemétnek fogja tartani és szelektál), mert akárhogy nézzük most háborúban állnak és ott nincs helye szeretetnek, vagy kedvességnek. Nagyon várom a folytatást, eddig az események kényelmesen folytak a maguk medrében, de most végre, úgy érzem, hogy brutálisan beindulnak a cselekmények.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 22:44:09 írta Train » Naplózva
hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #63 Dátum: 12 feb 05, 23:04:40 »

Szerintem pedig nem fogja azért hagyni h halomra gyilkolják az iskolatársait vagy akárkit,már csak azért sem mert a végén nem maradna kit megvédenie pár emberen kívül:D de abban biztos vagyok h sokkal könnyedebben fogja előtérbe helyezni azokat akik erősebbek (ellenszer beadás etc.) h így felkészülhessenek a harcokra
Naplózva
dert
Gennin
*

« Válasz #64 Dátum: 12 feb 06, 01:03:10 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:53:24 írta dert » Naplózva
hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #65 Dátum: 12 feb 08, 09:00:53 »

kis off sry: Elkezdtem nézni a CD t és nem birok leállni vele nagyon patent nem hiába dicsértétek agyon:D
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #66 Dátum: 12 feb 08, 19:09:56 »

Hát ez a mostani rész ütött!! Nagyon sajnálom, hogy Hare meghalt, mért nem az a Souta gyerek halt meg, nagyon idegesítő. Shu végén nagyon komoly és remélem be is tartja amit mondott. Nagyon várom már a következő részt, kár lenne ezt az animet abba hagyni legalább legyen még egy évad.
Naplózva

hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #67 Dátum: 12 feb 10, 13:35:42 »

Úgy lett ahogy gondoltam, inori vállán sír, a maszk az megvan, viszont az utolsó képsorok igen csak durvák:D
Thx a fordítást
Naplózva
hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #68 Dátum: 12 feb 10, 14:13:33 »

Am nem is tudtam h van specialja a GC nek csak most találtam meg LoL:Guilty Crown Locus: Reassortment
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #69 Dátum: 12 feb 10, 15:04:56 »

Annak mindenféle képen örülök, hogy azért csinálja hogy minél többen túléljék, de attól még a rendszer hibás.

Az azért elég durva, hogy még Souta-t is hagyta volna meghalni mikor ott volt a tartalék levegő, még jó, hogy ott volt Argo. Amúgy meg nézzük csak Souta-t lehet hogy harcra nem használható a voildja, de azért igen hasznos tud lenni ha van egy csukott ajtó előtted. Szóval szerintem nem kéne lebecsülni a nem túl erős de "trükkös" darabokat sem. Remélem Shu is rá fog jönni erre. Amúgy jó lenne ha azért vette volna elő Argo Voildját, hogy Yahiro le tudja állítani, és csak blöff volt, hogy az össze törésével öli meg Argo-t.

Kíváncsi vagyok, hogy vajon mire akarják felhasználni Gai-t.

Még egy érdekesség, van egy kis hiba az Animében Shu a 3. részben is előhívta Souta Volildját és akkor jóval nagyobb volt mint amekkora mostanában szokott lenni. Ugyebár most egy kézben tartható "fegyverként" használják.
És  íme az első megjelenésekor, van egy kis különbség Nevet
http://media.animevice.com/uploads/2/22528/482366-guilty_crown___03___large_26.jpg
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 15:19:04 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #70 Dátum: 12 feb 10, 16:20:25 »

Csak tippelek, de szerintem nem hiba.
Attól, hogy egy fegyver kisebb, hordozhatóbb ergo praktikusabb még nem jelenti azt is, hogy gyengébb lenne, sőt az esetek nagy többségében sokkal erősebbnek bizonyulhat.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
dert
Gennin
*

« Válasz #71 Dátum: 12 feb 10, 18:59:53 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:53:06 írta dert » Naplózva
hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #72 Dátum: 12 feb 10, 19:12:33 »

Addig nem is lesz eseménydús ameddig az anyja be nem indul:D
Shu meg az elejétől kezdve ilyen, most h "2 személyiséget" kreált magának szerintem jobban beleillik a GC be mint az elején az a nyámnyila stílus
Mondjuk én tényleg attól félek h bekattan teljesen aztán kapunk a végére egy Lelouch+C.C párost, azt meg sajnálnám
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #73 Dátum: 12 feb 10, 19:21:08 »

Jó volt ez a rész szerintem is, hát Mintha most Inori is bekattant volna, olyan tipikus nézése volt,mint a szpichopata mikor azt a szőke lányt rajta kapta.  Ördögi ikszdé
Ebben az animéban vagy meghalnak, vagy belebolondulnak.
Nekem Inora karakterével nincs bajom,  egyszerűen nem szimpi, néha igen, néha nem. Mikor Shu mellett volt, és segített neki akkor aranyos volt, de mikor parancsot kapot Gai-tól, akkor már nem.
Tipikus olyan érzésem van vele, mintha arra az oldalra áll, ahol az erősebbik fél van.

Ez az én véleményem, nem kell rá helyeselni, de nekem így jött le a csajszi.
Shu is remek karakter, de ebben a mai részben, mintha megingott volna a nagy királyságában, de hogy ennyire nem érdekelte Sota, hogy bele is fulladhatott volna a vízbe... reméljük hamar helyre jön a nagy király esze, mert ha nem Gai helyben hagyja. xD

Ami a végét illeti... naná, hogy Gai nem maradhat ki több részből se, hiszen nélküle nem is Guilty Crown anime!! ^^
Kiváncsi leszek a fejleményekre, főleg ha Gai és Shu újra találkoznak. Aztán nem biztos, hogy Gai gonosz énje fog feltámadni, hanem lehet önmaga lesz, csak valami által, irányítani fogják, de az emlékei megmaradnak. ^^  Nevet Pirul
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #74 Dátum: 12 feb 10, 19:23:36 »

Am nem is tudtam h van specialja a GC nek csak most találtam meg LoL:Guilty Crown Locus: Reassortment

Én már korábban megtaláltam, de ez ugyanaz mint az anime, csak össze van rakva az összes rész. :S
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins