Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 12 nov 29, 20:17:11 » |
|
40. fejezet végre! Jaj annyira jó ez a manga. ^^ lartem nagyon jó lett a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #226 Dátum: 12 nov 29, 20:20:52 » |
|
Azért erősen kétlem, hogy Hanako egymagában lenyomná a mágust. Talán még akkor lenne esélye ha az övé lenne a harmadik mitikus bestia, de ezt sem tartom esélyesnek. Ez lehet valami trükk lesz inkább.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #227 Dátum: 12 nov 29, 20:41:06 » |
|
nem a mágust , hanem a kilencszeműt, hanako szerintem kifejezetten tervezős , lehet hogy vakmerő de nekem úgy tűnt , hogy nem felkészületlenül és vakon a bosszú hajtja Doroko köszi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #228 Dátum: 12 nov 29, 21:23:09 » |
|
Ha, hogy a kilenc szeműt. Hát igen így több értelme van
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #229 Dátum: 12 nov 29, 21:41:49 » |
|
A szines kép melyik fejezetböl van? Nem mertem megnézni Van egy tippem hogy mit fog csinálni: Yuuhi egyik csapdáját tele tölti vizel, bele esik a golem és akkor megfagyasztja a vizet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #230 Dátum: 12 nov 30, 10:41:02 » |
|
a kilencedik vagy tizedik fejezet, nem spolier .. szerk 1: nem értek egy két dolgoz ezzel a fejezettel kapcsolatban : hátha valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban : először is , mért van mindenki elhasalva a kutya lovagtól? nem azt mondta ludo az elején, hogy shinonome miatt annyira erős,, nem pedig a ludo miatt( értem én itt ezalatt, hogy ugye a domain controll a használó képzeletén alapszik , amit elképzel azt csinálja, hangetsu kitalálta a houtengeki-t ami elég erős, de akkor mért azt mondogatják hogy a kutyalovag a legerősebb a bestiák között ? lehet túlbonyolítom , ha igen akkor bocsi)? másik , milyen burkolt tippet adott animus hanakonak ? harmadik : http://naruto-kun.hu/manga/Hoshi_no_Samidare/41/11ki dühödött fel ? mivan ? minden esetre köszönöm a fordítást , király hogy ezt a mangát elhoztátok nekünk , nagyon bele vagyok habarodva, tegnap 10 percenként néztem az oldalt, hátha kijön korábban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 12:59:24 írta lartem »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #231 Dátum: 12 dec 04, 14:10:47 » |
|
Kösdzönöm a forditást Hehe, jövöhéten 70+ oldal UGye mondták hogy Ludo a legerösebb a sima lovagok közül. Az igaz hogy a domain képessége a használojátol függ de, ugye a lovagok az állatokbol nyerik az erejüket: Legyen a 3 mitikusnak mondjuk 50 mana/csakra/ki pontja amiböl gazdálkodhat. (persze erösödhetnek és akkor több lesz nekik) Mig egy nem mitiusnak legyen mondjuk átlagosan 20 pontjuk. Ludonak meg van 25-30. Persze ahogy erösödik a lovag +az állat ugy nönek a pontok is. Animus burkolt tippjét én se érem " http://naruto-kun.hu/manga/Hoshi_no_Samidare/41/11ki dühödött fel ? mivan ?" Ugye akkor támadta meg Mikazuki a houtenjinel, és korábban azzal puszitotta el a törpéket, és azért lehet dühös a 9 szemü mert ezzel a támaásal intézték el a haverjait. Mondjuk remélem nem az lesz hogy a ok kis törpe a 10 szemü, az tul egyszerü lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 14:14:02 írta EnxTheOne »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #232 Dátum: 12 dec 04, 15:53:26 » |
|
A tipp lényege a következő (úgy látom sokan nem értik):
"Boedromion majd késöbb felkeres itt." "Alig várom a remek előadást."
-Ezzel lényegében azt mondja, hogy itt harcoljon a Gólemmel, a remek előadás lényege pedig az, hogy itt valami látványost várhat Animus ergo itt van a legjobb esélye a Gólem ellen. Röviden -> Használd a tó vizét a harcban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #233 Dátum: 12 dec 04, 16:36:00 » |
|
Biztos nem, akkor a fordítók már reagáltak volna valamit, gyanús a csönd szóval lesz durranás még a 10 szemű(majdnem farkút írtam ) körül. ludoval még mindig nem vagyok megbarátkozva, én (lehet rosszul, de ) úgy fogtam fel az egész sagát, hogy mindenki ugyanolyan "alapot" kapott, mindenki képes a másik domain controlljára , elméletben. azt már tudjuk hogy a domain controll a használójának az erejét eszi, és a képzeletén múlik, hogyan használja(ezért is tudta yuki elsajátítani a houtengekit). ezért nem értem hogy mért a kutya lovag olyan hű de erős , de ezzel be is fejeztem:D mert nem hiszem , hogy meg tudnátok győzni, elég akaratos tudok lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #234 Dátum: 12 dec 04, 16:52:31 » |
|
Szerintem itt Animus nem konkrétan a kutyára gondol, hanem a kutya lovagra, azaz Hangetsura, és össz-vissz annyit mond, hogy Hana-chan jéglándzsáinak ereje vetekszik Hangetsu houtengekijével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 12 dec 04, 18:09:07 » |
|
kisegitelek kutya lovagokra gondolt már manga elején elhangzott hogy állt kutya lovagok legerősebbek legalábbis igy emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #236 Dátum: 12 dec 04, 19:52:25 » |
|
De az nem a kutyának köszönhető. Minden állat megvan, hogy milyen féle embert pécéz ki magának. Az egér a gyávákat a sáska a bátrakat a varjú a kedveseket a kardhal a fura alakokat stb... Na a kutya az erőseket keresi, ezért mondják mindig, hogy a kutya az erős. Csak, hogy elkerüljük a félreértést. Amúgy a lista valahogy így néz ki: -Gyík - az okosokat -Ló - a szilárd akaratúakat -Egér - a gyávákat -Sáska - a bátrakat -Varjú - a kedveseket -Teknős - a talpraesetteket -Kakas - a találékonyakat -Kardhal - a fura alakokat -Kutya - az erőseket -Macska - a tudni vágyókat vagy az erős képzelettel rendelkezőket -Bagoly - a kétszínűeket (Erre nem mernék fogadni, mivel a bagoly célja ugyebár idővel változott meg, mint tudjuk) -Kígyó - a határozattakat -Anima - Na ezt nem vagyok hajlandó lelőni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 20:01:08 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #237 Dátum: 12 dec 04, 22:05:03 » |
|
Egyébként csak szerintem tünik ugy mintha animát nem nagyon érdekelné az egész harc? Általában elég unott feje van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 12 dec 05, 01:33:38 » |
|
exi erre rájöttem de ugy jó átolvasni
|
|
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 12 dec 05, 21:32:22 » |
|
Ez a fejezet is tetszett. Kissé kieresztette a gőzt Sorano. Az különösen tetszett, ahogy üdvözölte a kilenc szeműt. A kardhal lovagos nyitóképet kiszíneztem. Remélem tetszik. http://tagoston16.deviantart.com/art/The-Swordfish-Knight-341359398?q=gallery%3Atagoston16&qo=0Egyre jobb lesz ez a manga, már jobban várom, mint a Narutót.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|