Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #165 Dátum: 12 okt 24, 03:26:06 » |
|
ennyi szines kép után nov 21 extra fejezetet készítsetek pls akkor lesz név napom egyébként eckrion használsz msnt mert ha igen felvehetnél megadom címem Ilyesmit sajnos nem ígérhetek meg ^^ Amúgy is, minket sem fizet meg meg senki semmivel a fordításért/szerkesztésért/lektorálásért, ugyanígy ezek is a te szabad elgondolásodból születnek, mert tetszik a manga, szóval ne kérj többet 1-1 köszönetnél egyikért sem. Amúgy a Taiyou-s kép nagyon szép lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 03:33:28 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #166 Dátum: 12 okt 28, 21:38:38 » |
|
A szakács gyerek képessége (Akagami) az azt jelenti ugye hogy piros/vörös isten? Illetve akik elolvasták angolul az összes fejezetet azoktol kérdezném hogy, van valami oka annak hogy animus mindig yuuhit támadta? Az összes golem (kivéve egy) öt támadta? Vagy csak azért mert ö a föszereplö Persze mostanába általában a lovagok támadják meg öekt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #167 Dátum: 12 okt 28, 21:50:02 » |
|
Moat komolyan egy teljesen értelmetlen és jellenmtelen kérdés miatt kellett szpojlerezni? Semmi jelentősége nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #168 Dátum: 12 okt 28, 22:20:03 » |
|
Moat komolyan egy teljesen értelmetlen és jellenmtelen kérdés miatt kellett szpojlerezni? Semmi jelentősége nincs.
Hogy érted hogy spoileroztam? Csak a magyar fejezeteket olvasatam, szoval még ha akarnék se tudnék spoilerozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #169 Dátum: 12 okt 28, 22:24:45 » |
|
Ja, bocsi. Azt hittem a kérdésed a későbbi fejezetekre vonatkozik, én értelmeztem félre. Ne haragudj. (Csak mert akár spoiler is lehetne...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #170 Dátum: 12 okt 29, 09:23:45 » |
|
Jaj ez a fejezet nagyon tetszett Főleg a végén, amikor mondta, hogy a ramen a kedvenc étele, az olyan aranyos volt Köszi a fordítást és lordog gyönyörű lett a színes oldal ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 12 okt 29, 14:45:07 » |
|
http://kepfeltoltes.hu/121029/9szem__www.kepfeltoltes.hu_.jpgnem lett tul jó majd még érkezik kövi fejezethez remélem jobb !D: ui: amikor rá kerül nevem kérlek azt az 1fehér pontot javítsátok már ki Moderátor, Chakra: Kép linkké alakítva. Legközelebb linkként!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:47:45 írta Chakra »
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 okt 29, 16:33:22 » |
|
Tök szép, de mondjuk ezeket nyugodtan linkelhetnéd valahova privibe, mert aki csak magyarul olvassa az tuti kíváncsi milyen lesz a kövi Gólem, és azért ez így vagy úgy de spoiler. Amúgy is fölösleges ide tenned, mert nekem úgy is át kell raknom máshová.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 29, 16:33:58 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #173 Dátum: 12 okt 30, 14:45:34 » |
|
Elég gagyin néz ki ez a 9 szemü. 7 és a 8 szemü viszont nagyon állat volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #174 Dátum: 12 okt 31, 13:05:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #175 Dátum: 12 okt 31, 13:22:09 » |
|
Jó tanács, bár némileg off Animeaddictson(várjunk ez most tulajdonképpen reklám?) ne olvassatok ismertetőt, ha az pár sornál hosszabb, mert egy-két nyomott akik oda "ismertetőket" küldenek, azok jobbára nem tudják megkülömböztetni az ismertetőt és a történetleírást. Viszont, asszem már nemsokára úgy is benne lesz a 2. mitikus lovag itt is, szóval addig azért ne spoilerezd el kérlek ^^ http://naruto-kun.hu/manga/Hoshi_no_Samidare/36/6Ki nem találnátok melyik fejezetben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 13:26:23 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #176 Dátum: 12 okt 31, 15:06:59 » |
|
SPOILER VESZÉLY SPOILER ALERT
Hát végülis nem számitattam rá hogy ö lesz, de jelenlegi ismereteim szerint Yuuhi, és Mikazuki után ö a legfontosabb lovag, ugyanis csak ö tud Yuuhiék tervéröl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 12 okt 31, 16:00:38 » |
|
Naja. Mondjuk a furesbergre meg majd várni kell egy kicsit. Az még egy darabig nem kerül elő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 12 okt 31, 21:40:18 » |
|
Spoilert alert várható színesek :mikazuki yuhi párbaj 10 gólem félbúkanása kutya majd egér lovag képében ezek egyenlőre biztosak jövőben illetve következő 2 fejezetben több is várható !:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 22:28:12 írta lordog »
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #179 Dátum: 12 okt 31, 23:25:03 » |
|
Tudom hogy nem komolyan mondta de, a kigyos csaj miért nem lehet már mennyasszony?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|