Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #105 Dátum: 12 jún 20, 14:33:22 » |
|
juj de nagyon jó fejezet volt Yuuhi egyre szimpibb de Mikazuki még mindíg elmebeteg
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #106 Dátum: 12 jún 25, 08:31:36 » |
|
Köszönöm. Már vártam erre a pilanatra, de egyáltalán nem igy képzeltem el a mágust.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lazula
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Kacsa
|
|
« Válasz #107 Dátum: 12 júl 02, 23:01:50 » |
|
Mivel egy pár nap múlva jönnek csak ki a Bleach és a Naruto legújabb részei gondoltam ideje kipróbálni valami újat! Kibontottam egy üveg fehérbort, de rájöttem, hogy még vezetnem kell ezért feljöttem a Naruto-kun.hu-ra és gondoltam magamban az első ami az oldalon van elolvasom vagy megnézem! Az első fejeztet után rájöttem, hogy ez mégsem egy idióta történet és még a főszereplő magatartása is hasonlít a tizenéves énemre! Néha még jobb is mint a mostani Naruto és Bleach mangarészek! De a Fairy Tail még mindig viszi nálam a pálmát! Ez a 2. kedvenc mangám mostantól!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 12 júl 09, 01:50:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #109 Dátum: 12 júl 23, 13:15:25 » |
|
HOzzá szoktam hogy rögtön éjfél után jön a fejezet, igy most elég erös elvonási tüneteim vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #110 Dátum: 12 júl 25, 21:15:59 » |
|
Köszönöm. Ahogy nézem a "tartalom jegyzék" képet, nem sokára jön a mágus története. MOndjuk a fögonoszt (ha ö azegyáltalán ) nem egy pizsit képzelnék el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #111 Dátum: 12 júl 30, 20:51:26 » |
|
Nekemis aza baj a fairy tail re is 2 napot kellet várni mert az meg szombaton szokot kijöni :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #112 Dátum: 12 aug 07, 11:09:10 » |
|
Nyugi srácok, mások is (köztük én is) hiányolják a mangát, bár mivel pár manga fejezetet nem kommentáltam így most eljött az idő! Az a helyzet hogy az utóbbi fejezetek egészen tetszetősek voltak főleg mivel minden szereplőt megismerhetünk a személyiségük alapján és hogy miként ismerkedtek meg a beast knight-okkal. Idáig Nagumo meg Dance története tetszett mert hát na... mégis csak egy batár ló követte őt egész nap, de még a kocsiját is lefutotta szerintem Szinte már úgy várom ezeket a fejezeteket mint az új Naruto-t úgyhogy a készítő nagyon kitett magáért, és a fordítás sem hagyható figyelmen kívül. Szép munkát végeztek Exkirion, csak így tovább!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 11:09:50 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #113 Dátum: 12 aug 07, 15:16:20 » |
|
Várom az uj fejezetet én is, kár hogy most nem éjfél után egy percel kerütl fel. Elvileg a mostani, vagy a következöben lesz a mágus története Én 3 mangát olvasok naruto, fairy tail meg ez. Nekem is nagyon tetszik, de a többit most jobban várom: Minimális spoielrek: Fairy tailben a 4 sárkány ölö harca, narutoban meg mindjár leesik tobi maszkja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #114 Dátum: 12 aug 07, 17:05:27 » |
|
Ömm... Minimális teknikai fennakadás miatt a héten valszeg nem lesz manga... Bocs ha ez tényleg így lesz előre is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
corbec
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 12 aug 13, 22:08:41 » |
|
hmm Király rész volt de a mágus kicsit fura , nem azaz tipikusan gonosznak tűnő karakter mint amit a mangákban megszokhattunk. Mondjuk nekem pont ezért ez az egyik kedvenc mangám mert elég egyedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #116 Dátum: 12 aug 13, 22:39:24 » |
|
Na ez a rész tarolt, Animus olyan laza mint állat, szinte már kedvelem a karakterét! Az a rafinéria hogy a lovagokat elcsábítja a hercegnőtől szinte már aljas de pont ezért tetszik! De amúgy meg mekkora fail volt már a macska lovag domain controllja, gyakorlatilag saját sereget képes teremteni, remélem sok csatában látom majd használni ezt az erőt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 23:13:06 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #117 Dátum: 12 aug 13, 22:45:07 » |
|
A macska lovag domain controlja ugyan azoknak a szabályoknak kell megfelelnie mit a mágus Gólem teremtése. Gyakorlatilag ugyan az a képesség. De jó gondolat . Amúgy ez az egyik kedvenc fejezetem. Idővel majd kaptok egy 80 közeli oldalszámú fejezetet is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 22:48:40 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #118 Dátum: 12 aug 13, 23:16:17 » |
|
Ne haragudj meg Exkirion de aszhem nyomok egy lottó reklámot: http://www.youtube.com/watch?v=hhwsn8inlCESzerintem én egyszerre nem tudok annyit jobbról balra olvasni miközben a képeket figyelem! Legalább annyit árulj el hogy már közel van vagy még addig van idő míg ez megjön?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 10:28:40 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 12 aug 13, 23:43:04 » |
|
Micsoda? Ezt most nem igazán értem Este van már, lassulok kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|