Kira
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #315 Dátum: 12 feb 18, 16:36:50 » |
|
http://mmop-tales-runner.editboard.com/ itt hogy kell regelni? A fórumszabályzatot szeretném, ha elolvasnád. A hozzászólásnak négy szóból kell állnia. Neked van benne egy. A jövőben erre figyelj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 16:41:47 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #316 Dátum: 12 ápr 14, 14:04:50 » |
|
Hola emberek Visszatértem a játékba Ez nem kamu viszont kssn még mindig nincs
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 14, 14:57:42 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #317 Dátum: 12 ápr 14, 20:11:50 » |
|
Hali én is visszatértem. KSSN viszont nekem van  Fel is töltöttem: http://www.2shared.com/file/D_B3t_I0/KSSN_List_Tool.htmlA Sokadik add meg a játékneved, nekem HUNViktor. Eddig elért dolgok: lvl: fekete cipő, Pet: Szellem Dzsinn Am most gyertek, mert mindenki kap ingyen full angel és devil settet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #318 Dátum: 12 ápr 14, 22:56:53 » |
|
Ti hol játszotok? Még mindig koreain?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #319 Dátum: 12 ápr 14, 22:58:16 » |
|
Kettőt tippelhetsz. (Most nem azért, de mind a két hszben benne volt a KSSN, amit egyértelműen koreában használnak. Szerinted?  )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 12 ápr 14, 23:01:13 » |
|
Szerintem van aki nem csak azon játszik azért kérdeztem ^^ Am ha még lehet én is újra csatlakoznék a csapathoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 12 ápr 15, 00:52:58 » |
|
Senki nem nyújtott be kérvényt, hogy csatlakozhasson. Meg amúgy sem vagyunk egy csapat. Legalábbis én velük biztos nem.
Megtudakolnám, hogy hol lehet még TR-t játszani kedves Andor2000?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 12 ápr 15, 06:52:33 » |
|
Viktor sama nagyon változatos a nevem: Sokadik
Máshol nem nagyon lehet TR-t nyomatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 12 ápr 15, 11:45:08 » |
|
Van pár törtszerver, de azokra nem megyek mert kevesebb ember van benne és nincsenek újítások. Meg hát gyanítom őket is a beszűnésükre, csakúgy mint az usa-nál... Koreai a legjobb sztem. Aktív, újítások, ajándékok, segítőkész emberek.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 12 ápr 15, 13:02:10 » |
|
én még nem láttam törtszervert ami működik is bár jobb lennem mivel a ruhákat a kóreaiban nem tudom betenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #325 Dátum: 12 ápr 15, 13:33:17 » |
|
Sokadik: Akkor jöjjön egy kis help tőlem  A ruhás problémát a következőképp kell megoldani Win7 alatt: Vezérlőpult --> Óra, nyelv és terület --> Terület és nyelv-->Felügyelet A unicode szabványt nem támogató programok nyelve legyen koreai én úgy emlékszem ez bőven elég ha nem akkor a maradék 2 lehetőség is legyen koreaira állítva. Xp alatt itt talállható: Vezérlőpult -->Területi és nyelvi beállítások-->speciális Amúgy USTR-en speedknight vagyok(devil shoes rang  ) Lehet csatlakozom hozzátok a koreain  http://en.wikipedia.org/wiki/TalesRunner itt le van írva az összes eddigi szerver.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #326 Dátum: 12 ápr 15, 14:08:15 » |
|
Valaki tudna segíteni? Amikor regisztrálok akkor nem bírom beírni a születési dátumot és így regisztrálni se enged :S Válaszokat előre is köszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #327 Dátum: 12 ápr 15, 14:35:46 » |
|
Van linkelve a topikban tutorial. Nézzed meg, és úgy csináld, akkor jó lesz. Most nincs kedvem keresgélni, megtalálod ha nagyon akarod, max pár oldalnyira lehet innen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #328 Dátum: 12 ápr 15, 14:46:50 » |
|
Rikan a tutorial nincs többé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #329 Dátum: 12 ápr 15, 16:36:07 » |
|
Ha a linkre gondolsz ami 6-7 oldallal ezelőtt volt akkor azt törölték :S De macerás az a koreai szerver  De nem adom fel keresgélek hátha találok videót (am ie-el próbáltam és nem engedi megadni a születésnapot chromeval megy de ott meg nem nem bírok rámenni hogy tovább :S)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|