A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #255 Dátum: 11 nov 26, 20:34:30 » |
|
Valamit a nyelvi eszköztárral kell csinálni bár soha sem tanultam angolul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #256 Dátum: 11 nov 26, 21:48:14 » |
|
Hát, én úgy ahogy megértem, de XP-n csak 3 fül van a Területi és Nyelvi beállításoknál, és elvileg a negyedikre kéne menni. Most felteszem a service pack 3-at, amibe elvileg benne van a kanjik megjelenítése is, szóval koreai dolog is talán lesz benne. De szerintem már csak holnap lesz meg, szóval ha sikerül valahogy, akkor megpróbálom kicsit alaposabban értelmezni a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #257 Dátum: 11 nov 26, 21:55:18 » |
|
én asszem tudom hogy kell win7-nél csinálni, épp töltöm le a Windows 7 Ultimate-t. tyű egy kártya és lesz sárkányom Szerk: megvan a kártya, és a 100 tr, de amikor meg akarom csinálni akkor kidob egy kérdőjelsorozatot X.X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 26, 22:36:56 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #258 Dátum: 11 nov 27, 08:38:45 » |
|
Az szexi. Nem lehet, hogy szint miatt? (Jó, ez totál hülyeség, de ki tudja? Itt már bármi lehetséges.) Amúgy melyik sárkányt akarod csinálni? Ja és egy kis problem: Öcsém is koreaizni szeretne, de amikor beírja a felhasználót és a jelszót kidobja egy oldalra ( pontosabban ide) ahol újra kéri az adatokat. Beírja megint, de csak ez az oldal jelenik meg folyton, pedig biztos, hogy jól írta be. Nem tudja valaki, hogy mi a teendő ilyenkor?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 27, 09:12:28 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #260 Dátum: 11 nov 27, 11:57:26 » |
|
Hogy keel a koreaira regisztrálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #261 Dátum: 11 nov 28, 17:15:09 » |
|
Nagy az esélye hogy a hsz-ed törlésre kerül igazából sehogy élek az én megmondtam joggal szóval én megmondtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 29, 16:22:00 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pityu98
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 11 nov 29, 17:35:00 » |
|
Sziasztok! Én is letöltöttem tegnap Koreai Tales Runnert játszottam is vele de most mikor be akarok jelenkezni ezt hozza be:http://tr.nopp.co.kr/mypage/check_ip.asp Mit tegyek? Egyébként a játék nevem: Pityu98
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #263 Dátum: 11 nov 29, 20:24:00 » |
|
Sokadik: ha sárkányt akarsz szerezni, akkor menj sztem a parkban lévő fekete sárkányhoz, és ez ad asszem sárkány-t csak véletlenszerűt. (Nem biztos nem próbáltam, de elvileg)
Pityu: ha visszaolvasol, nekünk is ez volt a problémánk. Próbáld a gép újraindítását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #264 Dátum: 11 nov 29, 21:03:24 » |
|
nálam csak akkor van ha újra indítom a modemet Meg fogom próbálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #265 Dátum: 11 dec 04, 11:39:56 » |
|
Na akkor mi legyen a ruha problémával? Mert már engem is idegesit hogy kapunk valami jó ruhát és nem tudjuk használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #266 Dátum: 11 dec 04, 20:59:11 » |
|
Na en ideiglenesen toroltem a jatekot, mivel valami fura oldalra dobott amikor be akartam lepni, es mivel nem tudok koreaiul, nem tudom mit kene irnom a rublikakba. Szoval majd leszedem ha lesz ra lehetosegem. De esetleg valaki nem tudja, hogyan kellene megoldani? OFF: bocsi, hogy nincs ekezet, tabletrol irok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 04, 21:00:19 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
sieghart
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Prime Knight
|
|
« Válasz #267 Dátum: 11 dec 05, 03:15:26 » |
|
Akkor jöjjön egy kis help tőlem A ruhás problémát a következőképp kell megoldani Win7 alatt: Vezérlőpult --> Óra, nyelv és terület --> Terület és nyelv-->Felügyelet A unicode szabványt nem támogató programok nyelve legyen koreai én úgy emlékszem ez bőven elég ha nem akkor a maradék 2 lehetőség is legyen koreaira állítva. Xp alatt itt talállható: Vezérlőpult -->Területi és nyelvi beállítások-->speciális Amúgy USTR-en speedknight vagyok(devil shoes rang ) Lehet csatlakozom hozzátok a koreain
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #268 Dátum: 11 dec 05, 14:36:30 » |
|
Szevasz Speed! köszi a segítséget, sikerült! Remélem legalább kipróbálod, mert ez szerintem sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #269 Dátum: 11 dec 05, 17:08:23 » |
|
És szerinted XP-n hányas service pack kell? Mert elvileg a kettesben nincs benne, szóval inkább megkérdezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|