Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #240 Dátum: 11 nov 25, 14:43:54 » |
|
Elvileg csak Internet Explorerrel megy, de már le lett írva körülbellül 60x. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #241 Dátum: 11 nov 25, 14:49:38 » |
|
elindult ez jó bár itt is olyan cheaterek vannak hogy az nem igaz amúgy mi a nevetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
 |
« Válasz #242 Dátum: 11 nov 25, 16:39:32 » |
|
Letöltötem(bár a végén elkattintotam és leált) és hova kell kattintani az oldalon mert azt ad ki 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #243 Dátum: 11 nov 25, 18:29:14 » |
|
Az oldalon, a START GAME feliratú képre kell kattintani, ha be vagy jelentkezve az oldalon akkor autómatikusan indul is a játék, ha nem akkor be kell majd lépned. Szintén "csak" IE-vel nyitja meg. Ja, a nevem Encore, ha összefutnánk.  (Ming-el vagyok, és elég szótlan mivel nem igazán tudok koreaiul.O.o)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 18:30:02 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #244 Dátum: 11 nov 25, 18:34:51 » |
|
Összefuthatnánk  A nevem változatos Sokadik Én Charlie-val vagyok és kai-ra gyüjtök én sem beszélek sokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #245 Dátum: 11 nov 25, 19:14:38 » |
|
Akkor hova menjek? Chick (itt kicsit több esély van  ), vagy Casual? Amúgy én Rough-ra gyűjtök, Kai most már annyira nem köt le, meg a hangja is hányadék Koreaiban. Sokadik, neked behozza a ruhákat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #246 Dátum: 11 nov 25, 19:25:11 » |
|
Chick Hunrun nálam csak a kiegészítőket hozza be bár azt se tudom melyik a ruha  Narancsos csirke vagyok (vagy inkább kacsa?) Kisárgultam megpenészedtem elkékültem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 20:30:47 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #247 Dátum: 11 nov 25, 19:49:53 » |
|
Segítség topicba beírtam, de ide is beírom: A windows 7-es IE9-et (internet explorer 9) nem támogatja még az adobe flash player. Hogyan lehetne visszapatchelni pl a 7-es vagy a 8-as verzióra? ha nem tudtok segíteni, akkor ki kell hagyom ezt.  Jó Szórakozást!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 19:59:50 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
 |
« Válasz #248 Dátum: 11 nov 26, 13:46:04 » |
|
Nekem se indul  sztem én is hagyom az egészet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #249 Dátum: 11 nov 26, 14:16:50 » |
|
Yesss  sikerült visszarakni 8-as verzióra és már jóó HUNViktor néven "futok"  nagyon tetszik hogy az elején kapok ruhákat én most Kurora gyűjtök, mert már játszottam roughhal és kaival
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 26, 16:30:27 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #250 Dátum: 11 nov 26, 14:49:22 » |
|
Na, tök jó.  Most fenn vagy? Játszhatnánk közösen, úgy is mind ketten gyűjtünk.  Amúgy neked mutatja a ruhákat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #251 Dátum: 11 nov 26, 18:47:43 » |
|
Grat.  Én most vagyok kék asszem, bár azóta szintet léptem de még mindig kéknek mutat.  Én Wonderlandba vagyok legtöbbször, most nagyon gyűjtök mert Rough 58k vagy mennyi, és most van kb 5k TR-em. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #252 Dátum: 11 nov 26, 19:46:42 » |
|
szintek sorrendje: piros, narancs, sárga, zöld, kék, sötétkék és lila azt nem értem az Arinnál, hogy van 2 fajta ruha: szuper, és überszuper. a szupert meg kell venni, és utána a übert, vagy elég az über? grat, Sokadik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #253 Dátum: 11 nov 26, 20:02:21 » |
|
Hát ahogy kinéz, szerintem elég az űberszuper, bár csak egy kő van a képén, szóval lehet, hogy kell a bénább változat is. Igazából nem tudom, én előbb a továbbfejlesztettet veszem meg, aztán majd kiderül.  De egyenlőre a karit kéne megszerezni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #254 Dátum: 11 nov 26, 20:22:48 » |
|
Fú, szerintem előszőr inkább oldjuk meg ezt a ruhás problémát, mert nem fogjuk tudni felvenni az überruhát http://www.youtube.com/watch?v=1In5ohoR4bwEnnek a videósnak ugyanaz a problémája, és a kommentelők elmondták neki mit kell csinálni. Sajnos én nem vagyok pro angolos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|