Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #210 Dátum: 11 nov 23, 20:29:27 » |
|
A Sokadik: az útmatódban nem értem ezt a részt: ...4 lépés Másolj Be egyet a KSSN Dokumentumból Majd... hol a KSSN dokumentum?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #211 Dátum: 11 nov 23, 21:10:10 » |
|
Neked Elküldtem De Azért Ide Is Kiteszem http://www.mediafire.com/?qrzcef81su158d3 Végre sikerült elindítanom Szintén az ie segítségével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #212 Dátum: 11 nov 23, 21:27:48 » |
|
sikerült a regisztráció, és már 85% a letöltés! meg fogom szerezni az összes karit  de ez nagyon durva lesz mert itt rengeteg új dolog van, pl sárkányokat lehet alchemyzni. hát, ha sikerül elindítani 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #213 Dátum: 11 nov 23, 21:31:29 » |
|
Akkor ezek szerint itt nincs GP? Mert ha nincs, akkor én is begyűjtök mindenkit, aztán sokkal jobb lesz úgy játszani veletek, hogy mindenki egyenlő és nem attól függ, hogy ki hogy tud és hogy nem tud rendelni. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #214 Dátum: 11 nov 23, 21:35:05 » |
|
van itt valami Cash, de nyugi, az összes kari tr, asszem csak shopban lehet használni szépítő cuccokra. meg ezek is tr-be kerülnek, és ilyet fogok majd venni:  98% O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 23, 21:36:26 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #215 Dátum: 11 nov 23, 21:38:04 » |
|
Wow, akkor alap, hogy először megveszem Roughot és Kait.  Amúgy azon gondolkozom, hogy nem jobb az, hogy most "átkényszerülünk" a koreaira?  Mert így még jobb is lesz játszani, max nem tudunk chatelni másokkal, meg pár dolgot nem értünk meg, de végül is jobb ez így nem? Na, sikerült.  Koreain még most is jobb játszani.  Csak nem értek semmit amit chatelnek, de ez most mindegy. Kezdőnek lehet választani Charliet és Minget, háromféle ruha közül lehet válogatni hozzájuk. Tutorialban sokkal jobb cuccokat kapsz, ha kiviszel egy pályát, sajnos a karakterek rohadt drágák (amikor megláttam Hinamori Amu-t megszakadtam!XD Csak ő kerül "GP"-be.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 17:42:26 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #216 Dátum: 11 nov 24, 17:50:08 » |
|
nekem most nem jön be az oldal
A chat jellegű hszeket hanyagoljuk. Módosítás: Elnézést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 18:10:34 írta A Sokadik »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #217 Dátum: 11 nov 24, 18:35:24 » |
|
Lehet, hogy csak én vagyok űberbéna, de nekem a shopban a ruháknál csak hajakat mutat, és My Room-ban sem mutatja a ruháim. Valakinek valami ötlet, hogy mit lehetne csinálni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #218 Dátum: 11 nov 24, 18:37:24 » |
|
Most amugy a Koreairól vagy miről beszéltek??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #219 Dátum: 11 nov 24, 18:44:57 » |
|
Igen, nevezetesen arról beszélünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #220 Dátum: 11 nov 24, 20:08:22 » |
|
Akkor elindult nektek a Koreai?
A chat jellegű hozzászólásokat kerüljük a jövőben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 21:04:09 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #221 Dátum: 11 nov 24, 20:26:44 » |
|
Másról nem nyilatkozok, azt tudom biztosra, hogy nekem az előző "hibát"(?) és a betűk megjelenését - ami a service pack 2 miatt van- leszámítva tökéletesen, lagg és minden egyéb nélkül működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #222 Dátum: 11 nov 24, 20:44:59 » |
|
sajnos az IE-m olyan gyagya, hogy nem mutatja a honlapján azt a start game-s képet  esetleg megy másik böngészővel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #223 Dátum: 11 nov 24, 20:47:38 » |
|
Nálam Most Semmivel nem megy Nem Tölti be az oldalt sem valszeg az ip címem a ludas. így még nem tudok bejelentkezni sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #224 Dátum: 11 nov 24, 21:02:57 » |
|
Nekem tökéletesen megy, most is benn vagyok.O.o
Viktor: Milyen IE-d van? Én IE8-al csináltam meg, de ha nem megy akkor esetleg próbáld ki az Operát vagy a Safarit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|