Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #135 Dátum: 11 okt 07, 11:10:06 » |
|
Rough jobb sztem kezelhetőbb és jobban is néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #136 Dátum: 11 okt 07, 11:11:17 » |
|
Szerintem Kai-t veszem, a Popular Idol szett nagyon bejövős, és az csak TR, + már eleve szettel veszem, és az sem néz ki rosszul . Ha rendelsz az accomra GPt szívesen ajándékozok neked .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #137 Dátum: 11 okt 07, 13:13:22 » |
|
Nah az a szitu, hogy sajnos tele lett a guild. 20/20 mindenki magyar benne, csak nem mindenki aktív akik 9-én léptek be utoljára: Sanyika, GeryColman, GepguruHUN és Csonthee. kickelem Gepgurut mert ő volt legutoljára, és helyette jön új magyar. Csonthee játszol, vagy kickeljelek? Szerk: Rikan jó az avád Sztem a tr-ben a Maki és a Rough a legjobb páros igaz a Barátnőm DnD, de az más
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 07, 16:10:43 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 11 okt 08, 09:56:39 » |
|
Naa, hétfőn/kedden kapok gp-t . Látom mindenkinek Kai tetszik a legjobban, kitettem aláírásnak meg képnek és rögtön ketten is kitettétek . OFF: Bár egyenesen gyűlölöm ha majmolnak. OFF vége. Nekem tök mindegy, hogy ki kihez van beosztva, nem fogok csak azért mást venni h az ő párját találjam meg magamnak . Ha nekem a Kai-Maki páros tetszik, akkor az lesz . Amúgy neked Lizuri a párod, ugye? Csak mert sokszor látlak titeket együtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 09:57:33 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #139 Dátum: 11 okt 09, 16:10:43 » |
|
Találkoztam a legjobb Tales Runneressel,Distefolc-al. Itt egy kép: http://kepfeltoltes.hu/111009/Distefolc_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzerk: Késöbb rájöttem,hogy rajta van Jactor a 2. legjobb!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 09, 18:26:14 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 11 okt 09, 18:26:25 » |
|
Hehe, grat . Én ma kipróbáltam Apollot, és annyira nem is rossz, csak szokatlan, hogy minden baki után tököl egy ideig a porolgatással . Meg valahogy megcsináltam tegnap este a Dr. Hell 8-at, de a 9 sehogy sem akar sikerülni Makival vagy DnD-vel. Talán majd Kai .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #141 Dátum: 11 okt 09, 20:11:53 » |
|
Nekem pont Apollom van. Ha sikerül nem eltaknyolnod, akkor egész gyors, főleg a gátugrásos részeknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #142 Dátum: 11 okt 10, 17:48:31 » |
|
Nekem van egy Charliem meg egy Big Boo-m.Végre szintet léptem,most szandál vagyok . Holnap új pálya a Co-op-on
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 10, 17:50:52 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #143 Dátum: 11 okt 10, 21:30:18 » |
|
Hát... nekem Charlie, Big Boo, Apollo, Maki, Rough egyenlőre, majd bekerül a csapatomba Kai is. Én csak fiúkat veszek upsz akkor Apollot nem kellett volna Megszereztem ez 1. legendás cuccossomat, a fehér sálat. nekem még 30% és Cipő~~ megszerzem holnap, és bevesznek már sok co-op szobába: "Shoe++++++" ismerős?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 11 okt 11, 13:05:31 » |
|
Tegnap nem játszottam, de ma fogok kicsit. Úgy is össze kell gyűjtenem 15k TR-t a PI. szetthez, szóval majd muszáj lesz kicsit kockulni . Ja, és: [...] Maki [...] én csak fiúkat veszek [...]
Aha, szerintem sürgősen menj el orvoshoz ha Makit fiúnak látod, ez már nem egészséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #145 Dátum: 11 okt 11, 15:21:15 » |
|
umm, és a szelleme meg micsoda?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 11 okt 11, 15:41:00 » |
|
És te csak a szellemét vetted meg? Plusz lány szelleme is lehet, ha éppen olyat veszel neki. Amúgy nem kötekedni akarok, csak... csak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #147 Dátum: 11 okt 11, 17:51:03 » |
|
Van a jobb alsó sarokba Shop meg Alchemist,van ott egy Arin nevü nem tudom micsoda ott vettem az új karimnak(SpeedRieder) egy esküvöi ruhát,az Alchemis cuccnak számít csak sajnos ad bonust. Szerintetek melyik a legjobb kari ami TR-es?Szerintem Maki csak aza baj,hogy lány... Rikan megvan már Kai?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 11, 17:52:11 írta kristof »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #148 Dátum: 11 okt 11, 18:01:49 » |
|
Még nincs, a héten lesz meg. Valaki nem tudja, hogy bankkártyáról milyen GP csomagokat lehet rendelni, és mennyibe kerül? (Tehát pl. rendelek 1000 forintért 1529,53 GP-t) Legjobb kari? Nehéz dönteni . Rought, Kai és Maki azok akik "híresek", de igazából szerintem a legtöbb karakterbe van valami jó és rossz egyaránt (pl. Big Boonak nagy az ereje, de kevés a kontrollja, stb.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #149 Dátum: 11 okt 12, 13:47:20 » |
|