Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #105 Dátum: 11 szep 24, 15:17:41 » |
|
GM kedvétol függ tegnap is csinált 2* 5db versenyt. egyik 8-kor volt a másik éjfél után, azt is megvártam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 24, 15:18:14 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #106 Dátum: 11 szep 26, 14:34:16 » |
|
Tehát nem lesz túl gyakran Én sajnos nem jutotam be egyikbe se Szerk:Rájötem hogy lehet ékezetet irni és van csajom a játékba (ugye sogor).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 29, 16:35:22 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #107 Dátum: 11 okt 01, 10:13:14 » |
|
Ha te vagy PatrikHUN akkor az öcsém a csajod (Sabatochan11). Nekem valamiért nem sikerül ékezettel írni . Hogy kell? Amúgy az Aladdinos pályát már annyira kitapasztaltam, hogy most ha ott megyek akkor lehetetlen, hogy nem én vagyok az első . Léptem is 2 szintet ez miatt . Amúgy akinek meg van Maki, az milyen hamar szerezte meg?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 01, 10:16:52 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #108 Dátum: 11 okt 01, 16:40:32 » |
|
Öcséd nem a hugod baker ?Amugy ugy kell hogy amikor bejelentkeztél akkor a reklámoknál megnyomod az Shift+Alt egyszer! szerk:egész hétvégén BONUS EVENT VAN!!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 01, 16:41:25 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #109 Dátum: 11 okt 01, 16:43:40 » |
|
Nem, csak Mingmingel megy, mert DnD meg a barna hajú csávó nem tetszett neki, Apollot meg mondtam h ne válassza az esés miatt . Én is fiú vagyok mégis DnD-vel megyek. És kösz a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #110 Dátum: 11 okt 01, 18:54:48 » |
|
Na megint elkezdtem játszani és nemvolt türelmem gyüjteni rough-ra ezért vettem valamit és majd gyüjtöm a pénzt http://kepfeltoltes.hu/view/111001/396310449N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png Most így nézek ki nekem nagyon bejön és még a bónusz és rohadt jó Am amikor nemviselem a ruhát akkor nem jár le ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #111 Dátum: 11 okt 01, 19:07:49 » |
|
De le fog járni sajnos.Nagyon király vagy! Nekem nem megy a dash jump segitenétek valahogy ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 11 okt 02, 07:11:41 » |
|
Nekem meg nem tudom, hogy megy-e . Mert úgy csinálom ahogy a videóba volt (gyorsan) de a kékem nem megy le mint a csávónak aki csinálta. De mindegy, amíg Aladdinon hetedikből első lettem 1 kör alatt nincs gond .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #113 Dátum: 11 okt 02, 19:57:23 » |
|
Átraktam a képek alapján egyesült álamokra a mitom én mit és bevált Ma 4-5 szintet fejlődtem szal már piros zokni vagyok a top 3-ban mindig benne voltam szal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #114 Dátum: 11 okt 02, 20:07:00 » |
|
Én kék(?) talp vagy mi az vagyok. Ma nekem is jól ment a játék, szereztem is pár barátot, jókat játszottunk. Általába én is 1. vagy 2. voltam, szóval dőlt az XP meg a TR. És már van 17k TR-em! Na még 4-5 három órás játék, és meg van Maki . Nagyon szeretném már, szóval lehet, hogy beáldozok neki egy hetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 11 okt 03, 13:54:17 » |
|
Sziasztok! Leszedtem a játékot,elis indul de valamiért nem tudom beírni a nevemet és a jelszavat. Nem tudjátok mi lehet a gond?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #116 Dátum: 11 okt 03, 13:56:56 » |
|
Énis kék talp voltam és tegnap 2 órát játszottam vele és piros zokni lettem csak wonderlandal mentem 5-6 menetet Szal most van 23k tr-em és 6król inditottam tegnap szal jól ment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #117 Dátum: 11 okt 03, 14:36:25 » |
|
oklac98 meg kell nyomni a shift+alt gombotamugy a téma elején le van irva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #118 Dátum: 11 okt 03, 15:15:21 » |
|
Wonderland powa. 17k-ból csináltam 37-et . Meglesz ez a Maki szerintem már holnap ha játszok csak ugyan ennyit Wonderlandon .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 11 okt 03, 16:34:20 » |
|
Akinek kedve van játszani velem az vegyen fel barátnak: Lacko98 Még kezdő vagyok, szóval mégcsak ismerkedek a játékkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|