Köszönöm a hozzászólásokat!
Nos, igaz, én nem is foglalkoztam a Hold kérdéssel, mert az "nem kedvez Gokunak", szóval annyira nem vettem figyelembe. (A DB-ben tényleg elpusztították? Nem emléketek rá, de ha igen, akkor elnézést)
Igen, a DB-ben elpusztították a Holdat, de a pontos válasz, a következő hozzászólásban lesz, bár nem értem, hogy az, miért 'nem kedvezne Gokunak?" - Csaknem az átváltozást érted ezalatt?
Gondolom ez a 2-3-4 év amolyan csendes időszaknak minősül, mert Gokunak Son Gohan nevelésével telt az ideje, szóval nem tudom mennyit akciózott. Ahogy láttam Krillin tovább edzett Zseniális teknősnél, Yamcha pedig a sport felé kanyarodott, így hát Baseball játékos lett. De amúgy érdekes ezen elgondolkozni.
Igen - igen, nem lenne rossz, a végén le is írom, hogy miért is.
egyik budokain jeki csen szét kamehamehazta:D mert goku átváltozott.
Igen, így történt, de ezt olvasva, elkapott a röghőgörcs xD
egyébként szerintem nem kívánság volt csak kami tette fel az égre
de gondolom son goku akkor is egész végig edzett hiába kellet a fiát nevelnie
egyébként a holdat nem sokkal később megint elpusztítota picollo nem? amikor gohan-t edzette
A DB végén, csak a házasság volt, de az megint, meseszerű volt, mármint nem a 'normális DB' világa, hanem egy másikban volt (igen, a DB-ben keveredtek az elemek, egyszer az igazi DB-s feeling, máskor meg a mesevilág van benne).
Igen, a Holdat később picollo elpusztította, mert látta, mitől is változott át Gohan. Vegita később a Holdat kereste, csak nem találta, így (úgyszólván) mesterségesen létrehozta (pontosabban a fényét, hogy átváltozzon).
Goku nem edzet annyira keményen ebben az időszakban még Roshi mester meg is jegyzi igaz csak magában hogy a család apa szerepe kivett valamennyit Gokuból.
Persze, de a DB-ben, illetve a DBZ-ben sem az edzés a legfontosabb, hanem a harc.
Azért jó befektetés volt ez a Gohan, mert Cellnél eléggé bajban lettek volna nélküle.
Meg Buu-nál is, mert az ő erejét szabadították fel, bár ettől függetlenül, megint Guku győzte le Buu-t.
Nézem is a mangát, hátha ihletet merítek belőle, mert majd elkészítem a Dragon Ball Kai Zero-t, ami pontosan ezzel fog foglalkozni. Annyit előre elárulok, hogy mindegyik (jó oldalon álló) szereplő benne lesz, de hogy hogyan és miképp, az egyenlőre az én titkom lesz. Még nem igazán kezdek neki, a története sincs még, annyira, főleg idáig, szinte semmit sem írtam róla (és lehet, hogy 1 év múlva, csak az eleje lesz meg). Aki foglalkozna vele, én rajtam kívül, őt nyugodtan várom, lehet jelentkezni, de ettől függetlenül, egyedül is nekilátok az egésznek.
U.I.: tudom, jelentkeztem egy másik projektbe, de mégis, kivettek belőle, mivel közöltem velük, hogy dolgozok is (nem nyári meló), így nem mindig tudok vele foglalkozni.