Yup, mik lesznek itt...
Különösebben én sem értettem meg sok mindent, de addig eljutottam, hogy ez brutális egy harc lesz.
Amúgy Beelze szokásosan gagyogott, vagy megszólalt (végre)?
Simán csak gügyögés volt szerintem.
Egy kis mélyebb elemzés...
237.:Azért látszik, hogy a Tamura mester mélyen tiszteli Toriyamát és szerette a Dragon Ballt, végén ez a Fuji-Sátán fuzió nagyon kemény volt. Tényleg a régiek csatáját játszák újra Oga és Fuji, ahogy Zen is megmondta.
Azért örömmel töltött el, hogy En is, mint a családtagja besegített Ogáéknak, a flashback-nél, ahogy látható volt
Amúgy ezzel a harmadik szemmel Fuji-Sátán fuzió úgy néz ki, mint Hiei a YYH-ból xD
Jó volt amúgy újra látni, hogy Oga visszatért a szokásos cséplőgép módba
Innentől már megnehezítje és kevésbé lesz könnyű dolgja Fujinak.
Kuro25: Csak megsérült, de nem szakadt le, jól mondtad, az a kabát darab
Illetve nem hinném, hogy utolsó arc, tuti, hogy nem, erre még kitérek a 239.fejezetes elemzésemnél. Ishiyamát újra építhítik fel, mert Oga beindul
Mondjuk Tojónak megint ad munkát xD
Mondom, még kár híresztelni a hiányolását, de majd kitérek mindjárt erre.
238.:A végső támadás, itt látszott azért, hogy Ogáéknak bele kell húzni, és nem mással, mint a SSJ móddal xD Igen, visszatérve még mindig tiszteli és szereti Toriyamát a mangaka, de azért ez rohadt jó poén volt, mondjuk nem venném koppintásnak, mert már Amerikában meg lett magyarázva, hogy miért jött ez elő, de jó kis utalás rá
Beelze itt megint alkotott:
www.mangareader.net/beelzebub/238/6 xD
Ebben a fejezetben már Fuji érezte a vesztétt és mindent beleadott, de persze SSJ Oga ellen nem nagyon volt esélye, habár Ogának még nagyon bele kell tanulnia ebbe a módba, mert még eléggé "ügyetlenül" használja azt. Több gyakorlással tényleg legyőzhetetlen lesz
Végén az utolsó mozdulat számomra több dolgot is felvett és több dologra is utal nekem, de majd a kövi fejezet elemzésében.
239.: www.mangareader.net/beelzebub/239/1Itt már tudni lehetett az elején is, hogy Fujinak már nem sok esélye, de azért még próbálkozott, le a kalappal előtte.
Tudtam, hogy hasonlít a támadás, egy kamehame xD Nagyon nagy :O
Hamár Dragon Ball, csak egy kis összehasonlítás, ami miatt rohadt jó volt ez a fejezet. Szóval, ha megnézzük, Oga kölcsön kérte az erőket a társaitól, meg mindenkitől, ahogy Goku tette Buu ellen a Z végén, és mégis amolyan kamehame stílusban, mint Gohan tette Cell ellen. Egyszerűen zseniális, ahogy ezt kihozta Tamura mester, ha megnézzük, még Hilda itt el is magyarázza a dolgot:
www.mangareader.net/beelzebub/239/12Nagyon jó volt ezt látni
A végén "Darwinék" menekülnek, majd megnyugodnak, mert Fuji és Sátán elbukott és, hogy örülnek, majd rá pár képkockával megjelenik maga a Nagy Démonkirály (állat *.*), aztán jól beszarnak
Úgy látszik azért nem csak amolyan kelekótya karakter ez a Nagy Démonkirály, mert eléggé erősnek tűnik és durván bepipult, amit Amcsiban műveltek az asszonykájával, ami meg is érthető
Az utolsó oldal meg feltette arra a bizonyos i betűre a pontot, itt vissza is térnék arra Kuro, hogy miért nem lesz még vége. Ahogy előre bejósoltam magamnak (meg itt is írtam régebben), lehet meg is történik, hogy most a Nagy Démonkirály látja mi történt, meg a dolgok nem állnak olyan rosszul.
Igen, lehet, most két opciót látok magam előtt:
1. Látja, hogy az egyik gyereke milyen jól megvan Ogával és a továbbiakban végleg rábízza.
2. Elmegy valamelyik szolgája a gyerekéért, elveszi Ogától, Ogáék meg kénytelenek a Démonvilágba elmenni érte.
Ha az első pont valósul meg, akkor is van tovább, mert ott van még a Démonvilágban pár kérdőjel, Salamon Társaság sincs teljesen kifulladva, ott vannak a csillagképek, stb...
Ha a második pont teljesül, akkor adott a Démonvilág arc és utána a fentebb említett dolgok, illetve ha azokat nem hozza fel a mangaka (ami bűn lenne, mert rengeteg potenciál van még ebbe a mangában), akkor a Démonvilág arc tényleg az utolsó. Amit sajnálnék, mert tényleg rohadt jó manga, és nem kéne veszni hagyni ennyi potenciált.
Húúú, nem akartam ennyit írni, de már jó ideje nem néztem be, így lehet csemegézni