samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 12 nov 08, 18:19:09 » |
|
Majd, ha lehet a spoilert kerüljük el ^^ Gondolom nem egy ember van, aki még csak most kezd bele, így a magyar verzióba 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 12 nov 08, 20:12:43 » |
|
oké bocsi a szokáshatalma 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 12 nov 08, 20:20:54 » |
|
Okés, semmi baj. Nálunk publikált aktuális részeket beszéljük ki, ha lehet  Majd idővel úgyis beérjük a mangát 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 12 nov 08, 22:24:51 » |
|
Samu, ebben a témában mehet spoileresen is. A nálunk kiadott fejezeteknek van külön témája:http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=7113.0A címbe raktam egy spoiler figyelmeztetést, azoknak akik most kezdik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 23:35:50 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 12 nov 08, 22:47:34 » |
|
Okés, akkor mehet a spoiler  stan322: Kanzaki páros ívó versenye elég dilis volt és vicces  Ja, és ahogy látom új szereplők jönnek be, mert eddig nem láttuk a mostani párost is, akik Kanzakiékkal "küzdöttek". Viszont most én is kíváncsi leszek kik lesznek Ogáék ellenfelei 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ashley44
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 12 nov 09, 09:26:13 » |
|
Na végre végeztem az animével a vége nekem egy kicsit összecsapott volt. Összegezve nem bántam meg,hogy végig néztem minden jó volt a szereplők a történet is jól kidolgozott, és az openingek is jó voltak  . Akkor belekezdtek a mangába ahol járok. Elolvastam az első részt itt magyarul, nem is tudtam, hogy a mangában már első rész megjelenik Hilda. 
|
|
|
Naplózva
|
Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél. Fullmetal Alchemist
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 12 nov 09, 14:04:11 » |
|
Mit cseréltetek a mult heti fejezetekben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 12 nov 09, 14:27:45 » |
|
Volt egy pár hiba a fejezetben, azokat javították a srácok/lányok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 12 nov 09, 20:21:30 » |
|
Nos igy a 4. fejezet után +fav 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 12 nov 09, 20:33:26 » |
|
Én is így voltam ezzel. Kábé a 4-5.fejezet után már megkedveltem az egész mangát  Aztán így a 80.fejezetek környékére ér majd a manga, akkor garantálom, hogy nem tudod majd letenni és nagyon várni fogod a folytatást. (reméljük addigra már gyorsíthatunk a tempón a publikálást illetően  Annyit mondok, hogy onnantól kezdve nekem felcsúszott a 3.helyre a top10-es manga listámon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 12 nov 09, 20:36:03 » |
|
és mi az elsö kettö? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 12 nov 09, 20:54:06 » |
|
OFF: One Piece és Gintama ^^ ON: És melyik karakter(ek) fogtak meg így az elején?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 12 nov 09, 20:56:07 » |
|
Oga.  Megtetszett hogy egy rohadék a föszereplö 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 12 nov 09, 21:02:20 » |
|
Nem rohadéknak mondanám, inkább olyan, mint a többi Ishiyama-i tanuló, bűnöző  Majd jönnek be még új arcok, csak várj 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 12 nov 09, 22:06:46 » |
|
MOndjuk azt sejtem hogy mi lesz az elkövetkezö pár fejezetben, mert olvastam az anime ismertetöjét egy másik oldalon. Egyébként ebben az iskolában nincsenek tanárok? SPOILER SPOILER [ color=yellow]Gondolom a következö 1-2 fejezetben eltöri a végzösök pár csontját, majd olyasmi rémlik hogy átmennek valamilyen elit gimibe. :S[/color][/s]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|