memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #180 Dátum: 07 dec 01, 21:31:56 » |
|
Az lenne logikus, de az anime készítő másképp gondolják Azért lehetett így csinálni, mert csak 2. szintem lehet másolni tai tutsut és a 2. körben már Lee techikáját használta!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 01, 21:33:52 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #181 Dátum: 07 dec 01, 21:33:24 » |
|
Először nem úgy volt, hogy egyik szemében két pöttyös, a másikban pedig csak egy pöttyös...? Nekem mintha így rémlene... hmm... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #182 Dátum: 07 dec 01, 23:08:53 » |
|
Én is így emlékszem, mint Arvael-chan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 07 dec 01, 23:12:06 » |
|
Igen úgy volt neki. A vizsga előtt még biztos gyakorolta és akkor letti neki 2 pöttyös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #184 Dátum: 07 dec 02, 00:38:16 » |
|
Sasuke Sharinganja: - Aktiválódott egypöttyös állapotban a Haku elleni harcban, - Kétpöttyös lett Lee ellen, a Chuunin-vizsga előtt, - Hárompöttyös lett a Naruto elleni harcban a Végzet Völgyében. Ja, és "a piros pöttyös az igazi!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 11, 23:38:40 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #185 Dátum: 07 dec 02, 17:07:46 » |
|
Bocs nem olvastam a mangát az elejétől. ott az egy pöttyössel másolja? Mert egyébként nem értem mostmár. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 07 dec 02, 17:25:52 » |
|
én úgy láttam hogy már legelsőre is két csíkos (pötyös) volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #187 Dátum: 07 dec 04, 22:10:45 » |
|
én is úgy láttam. Amúgy a Byakugan-nak nincsnek fajtái?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #188 Dátum: 07 dec 05, 00:49:17 » |
|
Tudtommal nincsenek. Azt csak "ki és bekapcsolni" lehet. Meg van egy rakar Hyuuga jutsu ami arra épül.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 07 dec 05, 06:22:25 » |
|
Azaz. Byakugan, ha jól használják... Igazából ezek a bizonyos vérvonalak igazságtalan előnyt nyújtanak másoknak. De hát az élet igazságtalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 07 dec 05, 08:44:57 » |
|
hmm. Nálam vérvonal képességek közül mindenképp Sharingan (Itachi miatt) azt utána a Byakugan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #191 Dátum: 07 dec 05, 10:24:34 » |
|
háhááá... Pein képessége valyon Vérvonalképesség?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #192 Dátum: 07 dec 05, 10:27:59 » |
|
Igen Pein képessége a rin'nengan vérvonal képesség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #193 Dátum: 07 dec 05, 10:50:01 » |
|
Azt hiszem, én is, bár... hm... ez olyan, mintha valami nagyon lappangó vérvonalképesség lenne... elvégre ha jól rémlik, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány ninjának volt eddig Rinnengan-ja... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 07 dec 05, 15:24:12 » |
|
hmm nekem van egy ötletem pain hogy idéz a rinnengannal, még amikor dei robbantotta magát akkor sasuke valami másik dimenzióból rántotta elő a sharinganból a kígyót vagy valami ilyesmire emlékszem. lehet hogy a rinnengannak is vna ien ereje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|