Ervdo
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2265 Dátum: 11 nov 12, 17:46:04 » |
|
Vagy úgy működik hogy körül öleli azt akit elkap, és ha félremegy akkor teknős bácsi látja a kárát, mert az volt alatta abban az esetben és nem egy sziget. Persze mondjuk ehhez feltételezni kell, h élő dolgokat kap el.
|
|
|
Naplózva
|
Bankai: PoloSanyi
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2266 Dátum: 11 nov 12, 20:08:26 » |
|
Igazatok lehet, valóban a belefektetett chakra mennyisége határozza meg, hogy mekkorára nő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2267 Dátum: 11 nov 14, 14:38:49 » |
|
Hello nem tudom, de sztem a következő kérdésem inkább ebbe a témába tartozik mint a Ki nyerne.. topicba, ha nem akkor elnézést:
Szerintetek melyik kekkei genkai halálosabb és melyik hasznosabb egy csatában? A por vagy a kristály elem? Szerintem mind2 eléggé halálos, hiszen a por elemmel elég hamar szét lehet bomlasztani az ellenfelet, de a kristállyal is, hiszen, ha a használó kikristályosítja az ellenfelet, és széttöri azt, akkor majdnem ugyanott vagyunk, mint a por elemmel kapcsolatban. És a kristály még azért is hasznos, mert az jó védekező és támogató jutsukat is biztosít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2268 Dátum: 11 nov 14, 15:22:43 » |
|
Néz meg az egymásra gyakorolt hatásukat is. A Por elem valószínűleg megsemmisítené a kristály elemű jutsukat, míg ugyanez fordított esetben nem biztos.
2 A por elem a magasabb szintű kekkei touta kategóriába tartozik, a kristály elem meg csak a kekkei genkaiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2269 Dátum: 11 nov 14, 15:29:43 » |
|
De hasznosságát tekintve sztem a kristály jobb, hiszen a jinton csak pusztít (eddig csak azt csinálta)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #2270 Dátum: 11 nov 16, 20:34:20 » |
|
Ha elpusztítod az ellenfelet akkor nem kell védekezni
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2271 Dátum: 11 nov 17, 20:36:22 » |
|
De hasznosságát tekintve sztem a kristály jobb, hiszen a jinton csak pusztít (eddig csak azt csinálta)
Ami a védekezést illeti el tudnék képzelni egy pajzsot ami úgy helyezkedik el , mint a homokpajzs , mindent ami hozzáérne szétszedne . Max. Genjutsuval lehetne rá támadni . Új támadásnak meg csinálhatna a kezére egy olyan "pajzs" réteget , amivel ha hozzáér valakihez az elporlad .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2272 Dátum: 11 nov 17, 20:56:00 » |
|
ebbe szerintem az a baj, hogy ha a kezére tenne egy ilyen technikát, ő maga is porladna:D ha megnézitek, amikor a por technikát csinálják soha sem érnek hozzá, csak maga előtt létrhozza, és utána csakrával eltolja magától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2273 Dátum: 11 nov 17, 22:15:43 » |
|
Szerintem ezzel csak az a baj, hogy ha visszanézitek ezeket a részeket akkor azt is megtalálhatjátok benne, hogy mi a jutsu képessége. Mármint a kristály jutsunak. A használója mindent kristállyá tud változtatni ami chakrával rendelkezik vagy abból hozzák létre. Röviden a por elemet is képes lehet kristályosítani. Ez alapján pedig amikor létrehozzák a porelemmel a megfelelő formát/alakot vagy akármit akkor azt képes lehet egy nagydarab kristállyá változtatni Guren. Ugyan úgy mint Naruto jutsujánál is tette. Röviden nem mondanám egyiket erősebbnek mint a másikat. Amit az egyikkel létrehoznak azt a másikkal tönkre lehet tenni ebben az esetben. Ha belegondolok, hogy milyen vérvonal képesség szükséges Gurannak ehhez a technikához az elég érdekes lehet. Szerintem az egyik elem a föld de a másik, netán a harmadik elem? Szerencsére Guren csak egy filler szereplő így nem is szól bele a történet szálába.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 17, 23:15:49 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2274 Dátum: 11 nov 18, 15:47:23 » |
|
Na végre valaki megértette a kristály jutsu lényegét szerintem amúgy bele lehetne építeni ezt a kekkei genkait/((toutat)) is, de van egy olyan sejtésem, hogy nem fogják, mert már eleget láttuk, több mint 15 jutsut mutatott Guren szóval, nem nagyon lesz a rendes mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2275 Dátum: 11 nov 18, 15:50:08 » |
|
Guren vagy ki egy filler szereplő szóval mangàba semmi kép nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2276 Dátum: 11 nov 18, 15:53:02 » |
|
Guren semmiképp, de maga a kristály elem benne lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2277 Dátum: 11 nov 18, 15:56:32 » |
|
Kishi nem fog ilyen filler dolgot bele rakni a mangájába szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2278 Dátum: 11 nov 18, 17:51:36 » |
|
ebbe szerintem az a baj, hogy ha a kezére tenne egy ilyen technikát, ő maga is porladna:D ha megnézitek, amikor a por technikát csinálják soha sem érnek hozzá, csak maga előtt létrhozza, és utána csakrával eltolja magától.
Na jó akkor nem pont a bőrére rakná , de az a lényeg , hogy tudná irányítani . Putirral egyet értek a kristály típus nem lesz benne a mangába .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2279 Dátum: 11 nov 18, 22:43:59 » |
|
Putirnak adok igazat. Miért? Mivel Guren egy filler szereplő és ő használja csak a kristály elemet és az már eleve ugyanaz pl amit domynyk mondott hogy '' de maga a kristály elem benne lehet '' amit hülyeségnek tartok mivel ha a kristály elem benne lenne akkor guren is mert csak ő tudja használni és ha most felhoznád/ felhoznátok hogy edo tensei-jel benne lehet mert meghalt az nem igaz mivel gozu mentette meg de ez OFF.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|