24 nov 16, 19:43:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 166
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vérvonal képességek / Vérvonal kiterjesztés (Kekkei genkai / Kekkei touta)  (Megtekintve 520633 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #150 Dátum: 07 nov 27, 00:12:14 »

Jaja, másolni az összes pöttyössel lehet... ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Miku-chan
Vendég
« Válasz #151 Dátum: 07 nov 27, 17:10:25 »

Átgondoltam kicsit ezt a sharingan dolgot és arra jutottam, hogy nem a pöttyök száma határozza meg, hogy milyen szinten van az adot shinobi, hanem pont fordítva, attól függ, hogy hány pöttyös a szeme, hogy a tulajdonosa milyen erős.
Vagyis arra akarok kilyukadni, hogy az egy, a kettő, a három pöttyös sharingan mind ugyanazt tudja, csak attól függ az erő hatékonysága,hogy milyen erős az ellenfél.
Pl mikor Sasukenak kialakult az egy pöttyös szeme, akkor utána tudta követni Haku mozdulatait, mert Haku kb egy szinten volt vele, vagy kicsit erősebb volt, de az igazi erejét a vérvonala adta. Ugyanakkor azzal a szemével egy Kakashi szintű ninja ellen semmire se ment volna, vagy mint ahogy később is láthattuk a két pöttyös szeme sem ért semmit Itachi ellen, mert Itachi alapból erősebb volt nála sharingan nélkül is.

Szóval, szerintem az összes sharingan (természetesen sima, nem a mangekyou) ugyanazt tudja, csak azt jelzik a különbségek, hogy a gazdájuk mennyire erős. Illetve mindegyik sharingan csak kb azonos, vagy alacsonyabb szintű ellenségeken működik.

De ez csak egy ötlet, lehet hogy hülyeség. A spanyol viaszt tuti nem én találtam fel. Nevet
Naplózva
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #152 Dátum: 07 nov 27, 17:19:50 »

hmm ezzel már majdnem egyetértenék, csak pl amikor kialakul a 2 meg a 3 pöttyös akkor éppen harc közben van és éppen áll. és akkor jönnek elő a pöttyök ha vmilyen lelki fájdalom éri Nevet tehát ha vmit elhatároz v. nemtom. meg amikor 3 pöttyös lett a shari-ja akkor átalakultak a mozudlatai és teljesen más lett.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #153 Dátum: 07 nov 27, 17:32:45 »

Hmm, az egy dolog, hogy éppen áll, de erősebb lett! Hisz akkor már képes lenne, használni az átokpecsét második szintjét, csak még nem teszi. Lényeg a lényeg az erősebbé válás egy folyamat, akkorra valszeg már elért egy szintet és pont akkor alakult át a szeme is. Amúgy Sasuke sharinganja mindig harc közben alakult, valószínűleg, mert akkor használ intenzíven chakrát. Szerintem a chakraszint emelkedés befolyásolja a szeme fejlődését (a lelki dolgokból merít/gyűjt/ erőt, Naruto is ezek miatt tudja használni a Kyuubi erejét, az érzelmei hatására képes még több chakrát mozgósítani, ugyanígy Sasuke, csak neki nincs kyuubi chakra csak saját).

A mozdulatai mások... szerintem azzal csak azt érzékeltetik, hogy sokkal gyorsabb erősebb lett, most, hogy képes látni az ellenség mozdulatait, már képes követni, reagálni rá. Igy csak azt érzékeltetik, hogy a harc egy magasabb szintre lépett, elvégre Naruto sem úgy mozog mint álltalában.
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #154 Dátum: 07 nov 27, 19:07:26 »

Nos van egy dolog, amit nem értek, íme:
Akinek van MS-e az nem tudja mind a 3 félét használni? Úgy értem háromszor kell kifejleszteni a MS-t?
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #155 Dátum: 07 nov 27, 19:10:24 »

Nos elvileg, csak Madarának volt meg mind a három, másnak max. egy fajta lehet.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #156 Dátum: 07 nov 27, 19:13:46 »

Kár hogy Itachinak is 2 fajta van (Amaterasu,Tsukiyomi)
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #157 Dátum: 07 nov 27, 19:16:42 »

Hát ha 2 fajt akkor lehet 3 is!
.....
HAJRÁ Itachi!
(Akkor Tobinak és kakashinak is lehet akár több is.)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #158 Dátum: 07 nov 28, 02:38:27 »

Kár hogy Itachinak is 2 fajta van (Amaterasu,Tsukiyomi)

Itt van egy kis ellentét: hogyan lehet 3 embernek 4 féle MS-ja?
Itt már szóllottam róla: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=61.msg58513#msg58513
De röviden:
Kakashi:
- dimenziókapu nyitogatós, teleportálós (Amaterasu [Tengu-elmélet])
Itachi:
- genjutsu dimenzióban kínozgatós, (Tsukiyomi [ezt bizti így hívják, volt animében és mangában is])
- 7 napig égős, mindentátégetős tüzes (és érdekes módon ez is Amaterasu [ezt bizti így hívják, volt animében és mangában is)
XYZ (talán Tobi, ezért: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=411.msg61919#msg61919):
- vihart támasztó (Susanoo [Tengu-elmélet])

Akárhogy is számolom, ez négy fél MS.

Akkor most vagy a Tengu elmélet hibádzik (ott csak 3 féle MS van) vagy Itachi Amaterasuja nem MS (se a mangában, se az animében (148/5-6-7) nem láttuk a szemét miközben használta). Vagy lehet, hogy az Amaterasut már maga Itachi fejlesztette ki. De az is lehet, hogy megint csak a Tengu elmélet a lékes és Susanoo-féle MS nem létezik (bár ez sem valószínű, mert http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=411.msg61919#msg61919). És az is fura, hogy a Tengu elméletben az Amatrasu a dimenziós MS, míg az anime/mangában a 7 napig égő fekete tűzet nevezi úgy Itachi. És a Tengu-elmélet nem említi a fekete tüzet.

Persze inkább hiszek az animének/mangának. ^^

Ááá, zavaros Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 28, 03:08:31 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #159 Dátum: 07 nov 28, 06:26:11 »

Húú. Mennyi feldolgozásra váró info. Nos Madarának megvolt mind a három technika ismerete, de csak mert ő fejlesztette ki és első Uchihaként neki volt a legerősebb a sharinganja. Lehet, hogy mostani MS tulajoknak is sikerülhet eltanulni mindhármat, de ha Kakashi is 2 évig fejlesztgette mire bejött akkor időigényes feladat:)
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #160 Dátum: 07 nov 28, 15:07:06 »

Ezek kircsi képességek: Sharingan, Byakugan a legjobbak:D
Amm csak van hgoy Kekkei Genkai és a Genkairól mindig azjut eszembe :van a YuYu Hakushoban Genkai mester, és a nevük elég hasonló  kacsint
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #161 Dátum: 07 nov 28, 15:12:10 »

Nos nekem a mangekyou sharinganról az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha nem is három/négy fajta létezik, hanem csak egy?
Úgyértem, a mangekyou sharingan tud kínozni, és dimenzióteleportálni, és az utóbbi mindenkinél valahogy másképp néz ki.
És az Amatesaru, Tsukiyomi, csak elnevezések a hatásra. ???
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #162 Dátum: 07 nov 28, 17:19:45 »

Ja szerintem is fura lenne, ha a MS-t háromszor kéne kifejleszteni, inkább a technikái olyanok, mint alap sharingannál a másolás, megy és kész. Nevet
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #163 Dátum: 07 nov 28, 18:40:14 »

hmmm.,...nekem feltűnt, hogy amióta már tudjuk, hogy van MS, már kevesebb figyelem irányul arra, hogy a Sharingannal másolnik is lehet.

Bocsi, ha nem ide kellett volna írni.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #164 Dátum: 07 nov 28, 18:51:56 »

Hmmm...
Ott van az a dolog is, hogy sokan az Amaterasut, Tsukiyomit és a Susanoot Mangekyou Sahringannak mondják. ^^
Pedig a MS a sima Sharingan egy következő szintje, amely "még nagyobb erőket szabadít fel a használójában".
Az Amaterasu, Tsukiyomi és a Susanoo pedig "csak" 3 jutsu, melyek a MS-ra épülnek (vagyis a nélkül lehetetlen végrehajtani őket).
Hogy Kakashi és Itachi MS-ja miért néz ki másképpen és milyen lehetett Uchiha 'Sobojoo' Madara MS-ja, gőzöm sincs. ^^

Szerintem. ^^
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 28, 18:52:42 írta Chakra » Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 166
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins