ezen én is gondolkodtam már hogy hogy is van ez hogy Itachinak 2+1(sassauno) képessége volt de Kakashi egy egészen másmilyen szemmel rendelkezik, de még Shishui is, de Sasukénak nincsen új képessége pedig még ha Itachi át is adta őket kéne lennie.
Amúgy van egy elméletem rá.
Ugye Hashirama fa eleme egyedi képesség amit senki más nem tudott, még a gyermekei sem.
Mi van ha a Sharingan is ilyen és az Ms-nek vannak egyedi képességei meg általános képességei is
általános alatt a sassaunot értem például, egyedinek meg a kamuit és a Koto Amatsukato-t
de a Tsokuyumit meg az Amaterasut nem tudom hova tenni, mivel a sztoriban mint ha azt mondta volna itachi hogy sikerült elérnie a mangekyu 3 képességét (amaterasu, tsokuyumi meg sassauono).
valamint arról is volt szó hogy a képességek a szemekben vannak (külön külön) a sassaunohoz meg mind a kettő kell.úgy hogy én arra jutottam hogy mindenkinek elvileg 2 képessége van ami egyéntől változhat + a sassauno
ez utobbihoz viszon erős csakra kell, ezért mondhatta tobi hogy "ritka az olyan szem ami képes megidézni a sassaunot"
és ez még arra is magyarázatot ad hogy a EMS miért nyit meg új táblatokat a használója előtt, hiszen a testvére képességeit is megkapja és így már 5 képessége lesz
szoval sasukénak lehet még 2 képessége amikről még nem tudunk és majd akkor fog rályönni ezekre ha már kicsit tapasztaltabb ha ezt a kettőt a bátyjától kapta
Kakashinak nincsen más képessége mert egy szeme van
Shishui meg nem volt eléggé erős a sassaunohoz, ezért győzhette le őt Danzou
Bocsánat ha egy sokaknak/mindenkinek zavaros kissé de este van, én meg már fáradok