Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 okt 30, 23:45:35 » |
|
Nekem az a kérdésem, hogy mi alapján dőlhet el hogy a Mangekyou Sharinganból melyik típust(Amaterasu,Tsukiyomi,Susanoo) kapja meg az ember vajon véletlenszerű vagy a ninja dönti el hogy ezt fejleszti ki?
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 okt 31, 00:32:29 » |
|
Mivel eddig csak 2 MS-t ismerünk és úgy néz ki, hogy Kakashi sem "kiválasztotta" a saját típusát, így valószínűbb a véletlenszerűség. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 okt 31, 08:40:06 » |
|
véletlenszerű? mint az h ki meik elemet tudja irányítani? és egy embernek vajon csak egyféle ms-e lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 okt 31, 10:04:09 » |
|
Nem, mert állítólag Madara fejlesztette ki a 3 Mangekyou Sharingan-t. Ez nehéz lett volna neki eggyel... Különben hiába van rinnengan, még akkor is nálam a Sharingan van fölényben!!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 okt 31, 10:11:12 » |
|
Ja nálam is, hiszen a rine gan v miről szinte semmit sem tudunk, a Sharingan viszont olyan előnyökkel jár amit nehéz felül múlni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 okt 31, 10:22:08 » |
|
Itachinak is 2 féle van: Tsukuyomi és Amaterasu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 okt 31, 10:28:35 » |
|
Mi????!!! Ez most hogy jött neked?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 okt 31, 10:44:45 » |
|
Most pontosan, hogy is nevezik, Haku-nak a vérvonal képességét? a Zabuza & Haku topikba már nem találom meg, és itt érdemes róla kérdezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 okt 31, 12:27:44 » |
|
Én nem emlékszem, hogy bármikor is megnevezték volna! ??? De az nekem is feltűnt, hogy ha Itachinak Tsukiyomi van, akkor, hogy tudta magát azzal a hét évid tartó tüzessel kirobbantania magát Jiraira csapdájából? És ha az Amaterasu 7 évig tartó fekete tüzet hagy maga után, akkor Kakashinak miért nem?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 okt 31, 18:09:05 » |
|
Igen itt van egy kis kavar... A Wiki Itachi egyik MS-ét Amaterasunak nevezi, ez az ami mindent átégető, hét napig égő tüzet hoz létre. Viszont a Tengu-elméletben "Amaterasu-t, amivel dimenziók közt is képes volt teleportálni dolgokat" szerepel. És a dimenzióteleportálós MS Kakashinál van. De persze az is lehet, hogy Itachi Amaterasuja is "átégeti" azt a valamit egy másik dimenzióba amit eltalál. :D Itt már volt róla szó: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=59.msg13692#msg13692
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 31, 18:09:44 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 nov 01, 10:34:42 » |
|
Szerintem ha fejleszti valaki az MS t akkor egy idő után mind a 3 teknikát tudja majd használni, csak nem egyszere és ezért kell Itachinak másik 2 MS hazsnáló a szabadításhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaneger13
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 nov 03, 16:49:46 » |
|
Szerintem a Sharingan és a Byakugan a legjobb mind a kettő nagyon erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 nov 04, 10:12:41 » |
|
Igazából a szemteknikák mondhatók a legerősebnek, mert amellet, hogy jobban reagálsz látod az ellen gynegepontjait is..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 nov 05, 19:38:47 » |
|
Hali!Elnézést lehetne egy h*lye kérdésem? Láttam egy képet egy egy "ágas,, Sharinganról.Ez melyik részben lehetett volna mert nem emlékszem :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaneger13
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 nov 05, 20:32:39 » |
|
ágas Sharingan én ilyenről nem hallotam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|