Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 okt 12, 14:09:49 » |
|
Nos, átláthatsz vele dolgokon, nem tudom pontosan, hogy milyen sugarú körben, de majdnem 360° körben látsz vele. Hátul a gerincoszlop vonalán van egy vakfolt. Látod vele a Chakrát, a chakrahálózatot, a chakrapontokat. Körübelül ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 okt 12, 14:53:52 » |
|
Illetve elég szól kis "messzelátó" is
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 okt 12, 15:02:27 » |
|
Juuj nagyon állat ez a Rin'Negan, csak tudnam mar mire jo, de komoan ez is idegel engem hogy most megmondjak hogy neki olyanja van de azt nem hogy mit tud, a sahringanrol leglalabb egyböl tudtuk mit tud csakugy mint a byakuganrol, de erröl meg semmit se tudunk, ez nem fair..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 okt 12, 15:03:52 » |
|
Juuj nagyon állat ez a Rin'Negan, csak tudnam mar mire jo, de komoan ez is idegel engem hogy most megmondjak hogy neki olyanja van de azt nem hogy mit tud, a sahringanrol leglalabb egyböl tudtuk mit tud csakugy mint a byakuganrol, de erröl meg semmit se tudunk, ez nem fair..
Nemtom de sztem az is elég ütős lenne, ha nem kellene neki kézpecséteket használni hanem, rágondol a justura és elvégzi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 okt 16, 15:12:59 » |
|
Amióta láttam kakshi MS-ját azon gondolkozom, hogy vajon melyik a jobb, Kakashi-é vagy Itachi-é? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 okt 16, 15:27:39 » |
|
a kettő teljesen különbözö nem lehet öszehasonlitani...
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 okt 18, 15:31:49 » |
|
Tudtok nekem valamit mondani Pein szemérőlMit tud?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 okt 18, 16:21:13 » |
|
Hát, Pein képességéről még nem sokat tudunk. Legfeljebb annyit, hogy nagy az EGOja, és egy bazi nagy kaméleont tud megidézni. De biztos erés lehet, ha már így istenítik. (szó szerint... :-X ) És ha várunk a kövi mangára, gondolom, ott ki fog derülni még pár dolgog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 okt 21, 21:04:39 » |
|
Na ja a szemképességek a legjobbak a vérvonalakból:D
Az a kaméleon nem a retőzködő víz Xedik kaga teknikája volt(mikor Jiraya visszaemlékszik a harcra ott mutatják)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 okt 22, 11:53:30 » |
|
Neki egy hatalmas szalamandra volt, de ezt inkább a Kuchiyose no Jutsu témában... :-)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 okt 27, 20:31:42 » |
|
Szerintetek mi van, ha egy Uchihanak, Hyuuganak sóval akinek a "szemében van az ereje", szóval annak a szemén hályog nő vagy a látóideg megszakad? > :DMekkora szívás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 okt 27, 23:36:21 » |
|
ugyan akkora szivas mint masnak.. megvakulnanak.... lol ha kakashi megvakul akkor visszateszi a régi szemét ? oO varjunk akk ha megvakul egy szemtechnika hasznalo az megtud gyogyulni ha egy masiknak ellopja a szemet ? oO xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 okt 30, 13:33:22 » |
|
Lenne egy kérdésem, asszem ideillik a legjobban, ha nem akkor sorry. Szóval én Hyuugákkal kapcsolatban azt nem értem, hogy ha van a családnak fő és mellékága és Neji apja azért került a mellékágba, mert nem ő volt az elsőszülött, Hinata apja, akkor Hinata hugának nem a mellékágba kellene kerülnie?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 okt 30, 13:36:37 » |
|
nem, mert nem aszerint van ez h ki az elsőszülött. hanem asszem úgy van h ugye hinata apja az elsőszülött, ezért az ő családja a főcsalád, a másik meg a mellék, de ha nem így van akkor bocsi ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ultimate Ninja
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 okt 30, 14:25:08 » |
|
Én nekem a Rinegun tetszik a legjobban, mert akkor nem azt nézi az ember hogy milyen kézjelet mutat, hanem magát a Jutsut
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|