Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 aug 02, 22:16:06 » |
|
Na ja! Ha egyáltalán van klánja a kinézetük alapján csoda, hogy nem kaptak vérfertőzést!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 aug 09, 12:39:33 » |
|
Nekem Shikamaru vérvonalképessége teccik a legjoban... nagyon bejön.. a Sharingan meg sztem csak alattomos dolog... nem csodálom hogy nem bírja Sasuke fejét a 9farkú amúgy Oro klánjárol nem igazán esik szó... jaa és Gaara homokos képessége nem vérvonalbeli az tudjuk.. de ha jól tom az 1farkú védi meg így a hordozóját... hasonló mint a 9farkú gyógyítócucca
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 09, 12:41:23 írta yupi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 aug 09, 12:49:21 » |
|
a sharingant én se bírom. nagyon idegesítő lehet h azt amit te évek kemény munkájával fejlesztettél ki, más simán lenyúlja ;D a hyuuga klán viszont nagyon jókat tud, főleg a hakke rokujuuyonshou tetszik meg h átlátnak mindenen. mennyi pénzt nyerhetnék az "itt a piros, hol a piros"-ban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 aug 09, 17:29:49 » |
|
Oro mér olyan fehér?azis vérvonal beli cucc?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 aug 12, 00:59:11 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve Nihilus-tól, 1 hsz törölve Ritka-tól: témába nem illő hsz-ek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 aug 12, 03:39:20 » |
|
hmm..mivel már kissebb korában is fehér volt ezért szerintem nem a kígyóhoz köthető a dolog....... hm.. valószínű hogy valami klán hagyaték lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 aug 12, 05:58:54 » |
|
na akkor...nekem a kedvenceim, hmm Deidara vérvonalképessége Hyuuga klán Byakugan-ja Kimimaro vérvonalképessége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 aug 12, 12:09:17 » |
|
Deidarának a szájak nem vérvonal képesség. Hogy mi, azt nem vágom, de hogy nem Kekkei genkai az bizt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 aug 12, 12:45:50 » |
|
én szeretem a sharingant, kivéve mikor sasuke használja, szeretem ranmaru képességét (raiga mellett volt, tudjátok...), és még szeretem a byakugant is. kimimaroét kezdetben szerettem, de az már nekem marhagusztustalan volt mikor kihúzta a gerincoszlopát... onnantól kezdve nem csípem annyira... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 aug 12, 13:41:00 » |
|
igen, kimimaroé egy kicsit télleg undi. de nem fáj neki amikor kihúzza a csontjait? végülis a bőrén át kell kihúznia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 aug 12, 13:44:19 » |
|
szerintem fáj neki..de nem zavarja.... ...annyira :-X ..hmm nekem akkor is teccik ..de persze csak a sharingan után 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 aug 22, 19:25:24 » |
|
hm.. egy kérdés a sharingannal kapcsolatban /bocs ha nem tartozik ide nemtudtam hova írjam/ szal az uchiháknál a nőknek is van sharninganja??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 aug 22, 21:57:39 » |
|
Sasuke visszaemlékezésében csak a férfiak szemében volt látható. De mivel pl. Kaku is az anyjától örökölte a vérvonal képességét, így miért ne lehetne a nő Uchiháknak is Sharinganja...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|