Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 09 jan 12, 19:24:49 » |
|
szerintem ez csak egy ceremónia, és addig van meg ez a képessége, amíg áldozatokat mutat be az istenének (legalábbis mintha valami ilyesmit olvastam volna valamelyik topicban)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 09 jan 13, 13:50:32 » |
|
Nem kekkei genkai. Ugyanúgy ninjutsu, mind Kakuzu csápos dolga vagy Konan papíros trükkjei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 09 jan 13, 14:43:46 » |
|
Hmm ez érdekes kéréds... szerintem se vérvonal képessség. Olyan lehet Hidan justuja mint másoknak az idézés, aláírt valamit a vérével és eleget tesz bizonyos feltételeknek (áldozások).
Kakuzu csápos képessége szerintem vérvonal képesség^^ javítsatok ki, ha más képpen vanxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 09 jan 13, 14:57:04 » |
|
szeretnék kérdezni vmit.... igaz h elég nagy hidan rajongó vagyok de nem tudom eldönteni h a jashin ceremony kekei genkai? mert nem hinném h szüleitől örökölte... elöre is kössz a segítséget Hát szentem is úgy van ahogy hiei mondja,sőt biztos,mert már valaki felvetete ezt a kérdést,és az volt a válasz hogy van valami leírás kishitől,hogy áldoznia kell jashin-nak hogy örök életű legyen hidan,szal már hidan a föld alatt meghalt szentem,de a lényeg,hogy nem kekkei genkai hanem csak egy elég furcsán durva erő/képesség!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 13, 14:58:30 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 09 jan 13, 15:15:59 » |
|
Nekem az a feltételezésem, hogy a hősök vízével kisérleteztek rajta Takigakuréban... Azért lett ilyen, vagy valami tekercsből lopta el a tiltott tudást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 09 jan 13, 18:38:28 » |
|
A Hősök Vize csak egy OVA. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 09 jan 13, 18:47:31 » |
|
Hidan is the "successful experiment of the Jashin religion's secret jutsu". ezt irják róla, tehát hogy hidan a legsikeresebben tapasztalt aki használja ezt a jashin titkos jutsut! (nem vagyok profi angolból, remélem jol fordítottam.) forrás:http://naruto.wikia.com/wiki/Jashin
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 09 jan 13, 19:43:35 » |
|
köszönöm szépen a válaszokat, már érem.... ha kekkei genkai,ha nem...akkor is nagyon erős és akkor is ö a kedvenem... és még azt nem értem h orochimaru kigyó ereje miért kekkei genkai???(valahol olvastam) anko is kigyót használ még sem vérvonal....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 09 jan 13, 20:08:15 » |
|
Sasu is használ kígyókat.Oro csak a testét helyezte át egy fehér kígyó bőrébe.De lehet, hogy ez a kekkei genkai része...De Sasu akkor azt mondta: "Undorító vagy.Még magadon is kísérleteket végzel." Tehát nem hinném, hogy kekkei genkai.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 09 jan 13, 20:17:43 » |
|
Hát szentem sem kekkei genkai,ez csak egy kifelyleszett technika,és ahogy én tudom tiltott is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 09 jan 13, 20:21:38 » |
|
Orochimarunal melyik nem tilos technika?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 09 jan 13, 21:24:55 » |
|
Chakra ez igaz de attól még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 09 jan 13, 21:56:41 » |
|
DB szerint a Jashinisták kísérleteztek Hidannal, így kapta halhatatlanságát és az Átokjutsu képességet. Rendszeresen áldoznia kell, különben halandó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 09 jan 14, 17:45:03 » |
|
köszönöm a válaszokat...már értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 09 jan 16, 21:45:39 » |
|
Rin'negan elméletem: a Rikudou Sennin ezt használva alkotta meg a ninjutsut. Lehet, hogy Nagato is képes technikát létrehozni?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|