Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #720 Dátum: 08 máj 14, 21:38:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #721 Dátum: 08 máj 15, 16:39:02 » |
|
Hát kapásból hátulról kell próbálkozni hát öö izé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #722 Dátum: 08 máj 15, 18:47:35 » |
|
a Sharingan egykor a Byakuganbol vált ki
ez csak a tengu elmélet szerint van így , ami megdőlt ugyhogy nem tudni hogy hogyn lett a sharingan mint ahogy azt sem hogy hogyan lett a byakugan stb. de valaki javítson ki ha tévednék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #723 Dátum: 08 máj 15, 18:50:01 » |
|
Deh amikor a 46. részben Neji és Hinata harcolnak kakashi azt mondja hogy valószínűleg (!) a Byakuganból lett a Sharingan.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #724 Dátum: 08 máj 15, 18:55:17 » |
|
Na azért álljon meg a menet a sharingannal ha valaki nem veszi észre hogy te mögé mész akkor az már vak a magekyo tól kifejlett sharingannal a sasuke gyerek még naruto kyuubi sebességét is követni tudta szóval ennyit a mögé kerülésről egyébként meg a uchihák nem éppen amatőrök szóval ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #725 Dátum: 08 máj 15, 18:57:21 » |
|
valószínűleg = lehetséges , elképzelhető , nagy az esélye , hogy így van .... De nem azt jelenti , hogy így is van ... Amíg nincs konkrét info ... Amúgy nem túl valószínű , hogy ekkora mértékben változna 1 dojutsu , de nem zárható ki csak szeirntem nem ez lesz majd a nagy igazság ... Amúgy meg elég érdekes lenne , hogy 1 kivált jutsu alapjaiban más , mint a másik ... PL. nincsenek erek ... Nem lát a tárgyakon ... Hátulról gyakás = not fair play Amúgy meg Kkaashi azt is mondja , hogy sose engedd az ellenséget mögéd kerülni ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #726 Dátum: 08 máj 15, 19:02:00 » |
|
Deh amikor a 46. részben Neji és Hinata harcolnak kakashi azt mondja hogy valószínűleg (!) a Byakuganból lett a Sharingan.
iet szentem nem mondott Kakashi de erről ha lessz ideje Chakra-sensei adjon választ legyen ojan jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #727 Dátum: 08 máj 15, 19:04:54 » |
|
Csak úgy mondom hogy a sharingan ugyan úgy látja a chakrát mint a byakugan!!! Csak nem annyira eltúlozva pl nem látja a tenketsukat és falon sem lát át de harcolni sztem akkor is a sharingan a jobb. Kakashinak meg annyi köze van a sharinganhoz hogy belepottyant valami az üres szemüregébe, és mi volt az? Egy sharinganos szemgolyó!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #728 Dátum: 08 máj 15, 20:09:40 » |
|
iet szentem nem mondott Kakashi de erről ha lessz ideje Chakra-sensei adjon választ legyen ojan jó [/quote] Nézd meg ezen az oldalon: <link törölve> (lehet nem magyar de tudsz olvasni) és biztoslehetsz hogy mondta. Moderátor: Nem a reklám helye.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 16, 02:28:01 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #729 Dátum: 08 máj 15, 20:43:25 » |
|
Csak úgy mondom hogy a sharingan ugyan úgy látja a chakrát mint a byakugan!!! Csak nem annyira eltúlozva pl nem látja a tenketsukat és falon sem lát át de harcolni sztem akkor is a sharingan a jobb.
Én nem mondtam , hogy nem látja a chakra- t Én csak arról beszéltem , hogy nem lát át a falon ... Amúgy meg szeritnem nem sok köze van a byakuugannak a sharinganhoz és ezt a manga is kezdi bizonyítani , mert külön vannak uchiak és a senjuk , de nem jönnke ide sehonnan a Hyuuga - k ... És több , mint valószínű , hogy a Hyuga klán teljesen külön állt ... Bár érdekes , hogy a mangaban azt mondják konoha - t a senju - k alapították az Uchiha - kkal , de mégis azt mondják a Hyuuga klán a legrégibb klán Konohában ... Bár ez nem jön , ide csak azt akartam mondani , hogy szerintem a byakugannak nincs köze a sharingan - hoz ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #730 Dátum: 08 máj 15, 20:52:28 » |
|
Lehet, de várjuk ki a végét. Azért ez elég nagy baki lenne a történetben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #731 Dátum: 08 máj 15, 21:13:09 » |
|
Bár ez nem jön , ide csak azt akartam mondani , hogy szerintem a byakugannak nincs köze a sharingan - hoz ...
Akkor teljesen véletlen van 2 hasonló szmteknika csak az egyik erősebb a másik gyengébb. De mintha lenne egy verzió valahol - arról hogy a sharingan a Byakugan-ból van - valahol..... :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 15, 21:13:56 írta Yakushi Kabuto »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #732 Dátum: 08 máj 15, 21:15:29 » |
|
Itt most nem tudom, milyen verzióra gondolsz, de tény, hogy az animében is benne van. A Tengu-elmélet viszont hamis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #733 Dátum: 08 máj 16, 02:39:20 » |
|
iet szentem nem mondott Kakashi de erről ha lessz ideje Chakra-sensei adjon választ legyen ojan jó Naruto anime 46/10:52 (Nyers fordítás:) Kakashi: "... az Uchiha klán a Hyuuga klánból származik..." Ill. még annyit mond, hogy a két doujutsu hasonló, de ha a "dolgok mögé látást" vesszük, akkor a Byakugan a jobb.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #734 Dátum: 08 máj 16, 12:30:28 » |
|
Köszönjük az igazságosztást, a pontos szövegre már nem emlékeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|