Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #750 Dátum: 08 máj 16, 22:59:56 » |
|
Ezt már tudjuk... mangában is vakon amaterázik meg susanoozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #751 Dátum: 08 máj 17, 09:22:25 » |
|
Nemlát bele a gondolatokba csak nagyon gyorsan olvas a mozdulatokban és igy rájön hogy mitfog tenni az ellenfél.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #752 Dátum: 08 máj 17, 09:55:07 » |
|
Ezt már tudjuk... mangában is vakon amaterázik meg susanoozik...
A mangában még látott Itachi, max Susanoo-t használta már majdhogynem vakon, de nagyon halványan még látta Szöszkét az amaterasunál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #753 Dátum: 08 máj 17, 19:52:49 » |
|
Amikor Ita találkozik szöszkével akkor már alig lát? Mert ha igen akkor a Susanoo-nál már elvileg nem látna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #754 Dátum: 08 máj 17, 20:15:23 » |
|
elvileg nagyon halványan még látott. Bár a technika kivitelezése szerintem nem a látástól függ.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #755 Dátum: 08 máj 18, 21:51:03 » |
|
Hát egy biztos az amaterasu végrehajtása után még látta Sasut, és az is biztos, hogy a susanonál már teljesen vak volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 18, 21:54:59 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #756 Dátum: 08 máj 18, 21:53:26 » |
|
De végre tudta hajtani. Tehát töck mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #757 Dátum: 08 máj 19, 15:30:46 » |
|
Ha valaki megszerzi a Mangekyout akkor mindhárom képességét is megkapja vagy csak Itachi esetében volt így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #758 Dátum: 08 máj 19, 17:44:05 » |
|
Szerintem a képességek nem a Mangekyouval járnak. Mert Itachi a technikákat átüóltette Sasuke szemébe, de Sasukenak mégsme lett MS-e... vagy igen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #759 Dátum: 08 máj 19, 18:01:48 » |
|
Azt hiszem nem lett Sasuke szeme MS,de az is csak végülis a vértől függ szerintem ,de talán Itchi azért tudta használni az MS Sharingant mert ő azhem 8 éves kórátol használja a Saringant. :'X De ez csak az én véleményem!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #760 Dátum: 08 máj 19, 18:04:41 » |
|
Egyébként ha a MS csak úgy marad meg ha nem a "kifejlesztője" használja akk sasukénak egy örök MS -e kellene h legyen, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #761 Dátum: 08 máj 19, 21:04:04 » |
|
Amikor Sóska az Amaterasuval begyújtotta Tobit, akkor igenis MS volt a kis bosszúálló szeme, leglábbis a bal. Méghozzá olyan MS mint amilyet Itachi is birtokol(t). Lásd Naruto manga 397/2-3.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #762 Dátum: 08 máj 20, 17:37:40 » |
|
Nem tudtam letölteni a mangát így csak emlékeim miatt mondom, de mintha Madara mondaná is hogy örökös ms-t kapott Sasuke. És Ithachi kifejlesztette a képességeket úgy tudom, Kakashi sem tudja használni mindet(még ha nem is vérvonalról van neki).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #763 Dátum: 08 máj 20, 22:15:09 » |
|
Nem mondta Madara, hogy örökös MS-t kapott Sasuke, csak azt, hogy Itachi beleültette a szemtechnikáit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
démon
Vendég
|
|
« Válasz #764 Dátum: 08 máj 21, 12:58:28 » |
|
szentem sasuke vérvonala tök jó hogy tudja használni a sharingant +az ucihák rejtett képességeit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|