|
Saphira
|
|
« Válasz #571 Dátum: 08 ápr 19, 00:42:15 » |
|
Itachi csak az utóbbi pár mangában és akkor használt MS-t, amikor kakashiékkal és Sasukával találkozott. És akkor mindig átalakult a szeme, szóval ő nem használ sima Sharingannal MS cuccukat, hanem MS-sal használja őket... asszem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #572 Dátum: 08 ápr 19, 00:46:33 » |
|
ja, mintha olyan fontos lenne. xD Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Madara vajon az örök MS miatt nem halt-e meg. (bár lehet, hogy Madar Obito, amit nem akarok, de ez off xD ) lehet, hogy az örök MS-nek még rengeteg képessége van. xD és az ember is örök lesz tőle, ahogy a Sharingan is. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #574 Dátum: 08 ápr 19, 00:57:03 » |
|
főleg a megvakulás veszélye miatt... bár minden szemteknikának meg van az átka. a byakugan miatt az egész Hyuuga klán "enyhén" vakegérnek néz ki xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #575 Dátum: 08 ápr 19, 01:13:13 » |
|
amúgy tényleg. azon már elgondolkodtam, hogy Itachinak, pont a sharingan miatt nem lett volna szabad tudnia, hogy Sasuke genjutsut használ amikor el akarta venni a szemét. Itachi mégis ki vette, miközben valójában meg akarta védeni az öccsét. Ami azt jelenti, hogy Itachi végig tudta, hogy Sasuke genjutsut használ akkor, amikor kivette a szemét. xD Tehát az MS-sel tudhatta csak. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy Madara az MS-sel oltotta-e el az Amaterasut. de az is leht, hogy valami más jutsut használt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #576 Dátum: 08 ápr 19, 11:52:43 » |
|
amúgy tényleg. azon már elgondolkodtam, hogy Itachinak, pont a sharingan miatt nem lett volna szabad tudnia, hogy Sasuke genjutsut használ amikor el akarta venni a szemét. Itachi mégis ki vette, miközben valójában meg akarta védeni az öccsét. Ami azt jelenti, hogy Itachi végig tudta, hogy Sasuke genjutsut használ akkor, amikor kivette a szemét. xD Tehát az MS-sel tudhatta csak. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy Madara az MS-sel oltotta-e el az Amaterasut. de az is leht, hogy valami más jutsut használt. Olvass vissza, nagyon rosszul tudod...kezd az ita vs sasuke harc elején...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #577 Dátum: 08 ápr 19, 21:37:20 » |
|
Itachi sohasem használt sima Sharingannal MS-es technikákat. legalábbis ha azt használt, akkor mindig megváltozott a szeme. Én legalábbis így emlékszem. xDD Én arra a részre gondoltam, amikor Kakashit megdöfködi egy cseppet (3 nap és 3 éj). Akkor csak a sima Sharinganja van, nem változik meg a pupillája stb, de mégis használja. Sőt mikor rátalálnak Narutóra és Ero Sennin bezárja az egész panziót valami béka gyomrába. Ott sem változik meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #578 Dátum: 08 ápr 19, 21:41:25 » |
|
Az csak hiba, kell használni az ms-t ahhoz a 3 technikához....mindenképpp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #579 Dátum: 08 ápr 19, 21:45:45 » |
|
Hát pontos számot nem tudok írni, de ez akkor van, mikor Tsunadét mennek megkeresni, az első két három rész abból a történetből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #580 Dátum: 08 ápr 20, 10:42:24 » |
|
Az 80 valahányas rész (vagy 90 valahány xD) És tényleg csak hiba lehetettt mert nem tudná simával használni. Legalábbis elvileg
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #581 Dátum: 08 ápr 20, 11:08:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #582 Dátum: 08 ápr 20, 11:17:51 » |
|
Nem is látjuk, hogy csinálja az amaterasut, csak azt, hogy ég a béka gyomra, és nem vett be gyomorfájdalomcsillapítót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #583 Dátum: 08 ápr 20, 12:03:47 » |
|
biztos hogy az az amaterasu volt mert feketén lángolt és tachi még mondja is használnom kellet a napistennőt vagy vmi ijesmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|