Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #375 Dátum: 08 feb 02, 08:52:01 » |
|
Eddig Itachi MS-e ien volt: Mostani mangákban meg ien:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #376 Dátum: 08 feb 02, 09:18:04 » |
|
.. :o :o ... aztarohadt... én ezt edig nem vettem észre...xD.. ..de ennek kell h legyen valami oka nem ?? ... vagy ez a vagság folyamattal járhat ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 08 feb 02, 09:31:43 » |
|
Erre gondoltam én is, de én se tudom azér kérdeztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 08 feb 02, 10:00:14 » |
|
hűha hát ezt én se tudtam utána néztem hogy hátha másfajta Sharingan mind2 de ami a mangaban van azt sehol se találtam meg csak ami eredetileg volt neki MS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #379 Dátum: 08 feb 02, 13:30:11 » |
|
Na a mostani manga rész után felmerült bennem egy kérdés:
Ha Saskénak nincs MS-e (ezt ő is állítja??) akkor Itachi, hogy fog MS-t varázsolni a szemébe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 08 feb 02, 13:38:55 » |
|
Szerintem sehogy , de valószínű bazira örülni fog , hogy lát (FWa -ba midnig neki megy valaminek aztán Mangekyou sharingan )
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 08 feb 02, 13:39:01 » |
|
hmm.. szerintem nem azon van a lényeg h MS legyen amit elvesz a testvértől.. hanem maga a szem...... lehet h kiveszi.. és ha berakja magának akkor automatikusan MS é válik a sima sharingan szem....... ..am Itachi tudja.. hisz mondta is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 08 feb 02, 13:47:33 » |
|
Jaa tényleg ezt el is felejtettem , de mivel az is Uchiha szem ezért aktiválni lehet benne a Mangekyou - t , ha tudja valaki , hogy hogy kell . Szóval mivel Itachi fölélesztett magában mangekyou - t , ezért fogja tudni használni , ez full kiment a fejemből . Egyébként azt nem értem , hogy lesz ez ? Berakja és már lát is ? hát vaaélhogy csatlakoztatni kéne bele a saját látóidegét . Amúgy én kekkei genkai-ból szerintem a byakugan - t használnám , tök könnyen áltláhet nézni vele a lány öltözőbe . Miért nincs nekem ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 02, 14:04:02 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #383 Dátum: 08 feb 02, 18:33:23 » |
|
Eddig Itachi MS-e ien volt: Ezt meg tudnád mondani melyik részben volt, vagy esetleg, hogy az animében vagy a mangában? Mert, már korábban is beszéltünk róla, van egy olyan kis baki az anime/mangában, hogy bár Itachi mondja, hogy "Mangekyou Sharingan" de a szeme marad a "sima" 3 pöttyös Sharingan. És ezért még nem sokat láttuk az MS-ját... Bár, ha jól megnézzük a képeket, akkor a második képen a halvány vonal ugyanott van mint az első képen a Sharingan "teste". Lehet benne valami, hogy a Mangekyou Sharingan folyamatos "lefogyásával" Kishimoto-sensei a használó "fénytől való megfosztatását" menetét akarja szemléltetni. Vagy egyszerűen csak baki. Vagy ez a forma most jobban tetszik a mangakának...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 02, 18:34:11 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #384 Dátum: 08 feb 02, 19:17:02 » |
|
Csak én vettem észre, hogy Itachinak, közel már 3 féle MS-t is rajzoltak a mangában? Ez az új, amit Chakra linkelt(amiről azt hittük, hogy Sasuke-é) és kétféleképpen ábrázolták a régit is...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 08 feb 02, 19:35:54 » |
|
Hát amit beidéztél az akkor látszik amikor lemészárolja a klánt, és Sasukenak mutogatja Hívjuk telinek, mer az még mondhatni kör alakú (mármint a fekete rész) A másik ami shuriken alakú az meg a mostani mangákban van: Itachi-Sasuke összecsapásnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tatatomi
Gennin
Nem elérhető
Mangekyou Sharingan
|
|
« Válasz #386 Dátum: 08 feb 04, 18:46:09 » |
|
Nem a Rinne'gan az más és a Genne'eigan is nézz utána >
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodom tehát..... .vagyok??
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #387 Dátum: 08 feb 04, 19:51:50 » |
|
tatatomi, mi az a "Genne'eigan"? :huh:
Mellesleg ezt írtad:Sztem a genneigan se m rossz nem tom hogy kell írni csak egszer láttam egy oladalon.Elsőnek a ninja világ megalapítója tudta ezt használni(vagy másnéven sárkényszem) Ami a Rin'negan leírása (félkövér betűvel kihúztam) + Te magad is mondtad, hogy nem tudod, hogyan kell leírni... Akkor miről is dumálunk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 19:54:02 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #388 Dátum: 08 feb 05, 10:55:32 » |
|
Valószínűleg Kekkei Genkai-t akart írni. De amúgy Itachinak 4 MS-e van!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 08 feb 05, 14:04:40 » |
|
Háát ezt még nem vettem észre . ??? Képet tudnál róla adni ? Mondjuk nem rég néztem egy vidit amiben benne volt mikor Itachi használja a mangekyuo sahringan - t sasuke - n és ott se váltott át a szeme csak 3 vonás volt rajta vagy több . De ez most irekt volt vagy baki ? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|