Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 aug 08, 17:49:38 » |
|
Mindenkit szeretnék megkérni aki jönne szegedre és részt vesz a szinkronizálásba pénteken 19:00 gyűlésen jelenjen meg. Megbeszéljük a hétvégét és hogy ki hogy áll meg mi kell még esetleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Derya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 aug 08, 21:09:08 » |
|
Én csak leírom, bocsesz ^^ Szal azok is jöjjenek fel pénteken TS-re, akik nem jönnek Szegedre, de részt vesznek a szinkronizálásban. Olyan kifogás nem elfogadható, hogy én mellékszereplő vagyok, nincs jó mikrofonom, nincs ts-m stb. Szeretnénk látni minden emberkét, aki bármilyen szerepet vállal a szinkronizálásban. Ekkor véglegesítjük a jelentkezőket, szóval akik nem jönnek fel akkor TS-re, nagy eséllyel kimaradnak, vagy később kerülnek be, szóval azokkal fogunk elsősorban számolni, akik megjelennek péntek este. Ha olyan gondod van, hogy nem leszel otthon, nem érsz rá, akkor itt privátban elérsz vagy engem, vagy Hadriust, szólj! De lehetőleg ne a meghalt a hörcsögöm, így a gyász miatt részegre iszom magam kategóriába tartozzon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 08, 21:12:31 írta Derya »
|
Naplózva
|
Derya
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 aug 08, 21:18:23 » |
|
Én pénteken egyáltalán nem vok itthon, szóval ha ki kell maradnom, akkor ki maradok. (csak mellékszereplőket szinkronizálok úgyis..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 aug 09, 07:00:19 » |
|
Én csak annyit tennék hozzá hogy ha esetleg pénteken nem érnél rá akkor egy korábbi napon gyere fel ts -re pár percre hogy gyorsan átbeszélhessük amit kell. ha ez nem megoldható, de jönnél szegedre kérlek írj nekem egy privátot pl: jönnék szegedre, időpont stb. a szegedre érkezőknek úgy kellene időzíteniük hogy 9 és 9:30 között a nagy-állomáson találkoznánk. vagy attól függ hányan jönnek busszal. Ez mindenféleképpen fontos lenne. köszönöm az együttműködést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 aug 11, 18:58:16 » |
|
akik jönnek szegedre írja meg nekem legyen szíves milyen eszközzel vagy hogy kíván szegedre jönni, mert a találka hely ezek szerint dől el. együttműködésetekre számítok ez ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 aug 14, 18:02:38 » |
|
Megtörtént az első közös találkozó melyen már vannak kész felvételek. aki nem jött szerintem sokat veszített a hangulat nagyon nagyon jó volt, de sebaj majd jön a legközelebbire. A videó már lassan elkészül. És az új szlogen a "ne fürgyé le helyett" "fürgyé má le!!". Az első videó végén debütál a Mad Duck Team első solo albuma. a Mad Duck remix 2011 . Olyan híres színészekkel mint pl.: pikachu. furgyé má le, és sok más. csak így tovább fel a fejjel, a lelkesedés ne lankadjon, és az erő veled van mert Chuck Norris-al érintkezett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matsuro
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 aug 14, 19:36:24 » |
|
Nah ja a hangulat nagyon ott volt, szerintem csak a mai nap többet röhögtem mint az elmúlt években összesen xD a felvételben ChroN alkotott nagyokat meg persze a többiek is nagyon jók voltak Jóféle napot tudhatunk magunk mögött szerény véleményem szerint ^^
|
|
|
Naplózva
|
A fény nagyon gyors, de a sötétség már... ott van!
|
|
|
Derya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 11 aug 14, 22:01:55 » |
|
1: Idióta vagy De arra a remixre kíváncsi vagyok, ftp-re vele 2: Én nem igazán tudok hangot adni magamnak, nem tudom Chron hogy van vele A boltos valami haláli lett, zseniális Matsu, a vonatra is sikerrel mondhatod, hogy jó nap volt Sőt, én Szegedről hazafelé már olyat is hallottam, hogy a sulikezdésig minél több ilyen alkalom kellene A szlogent meg megtartjuk, márcsak azért is, mert a hangom viseli
|
|
|
Naplózva
|
Derya
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #98 Dátum: 11 aug 14, 22:52:10 » |
|
Isten volt ez a nap gyerekek. Mad Duck Remix? Na arra kiváncsi leszek Boltos csávó b****ameg.. de legalább megtettem mindent a sikerért Igaz hangom már nincs.. FÜRGYÉ MÁ LEE! És Matsu igazat adok, a mai nap én is többet röhögtem mint az utóbbi években valaha Remélem több ilyen lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 22:54:04 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 aug 22, 15:26:53 » |
|
Aki szeretne most hétvégén jönni folytatni a felvételeket az legyen szíves nekem jelezni TS-en, és szeretném azok jelentkezését is akik már kaptak valamilyen szerepet és hogy hogy állnak azok felvételével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 szep 05, 16:38:07 » |
|
akit érdekel a hétvégi felvétel az keressen meg ts-en mert vannak híreim meg megbeszélni való ez ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hadrius
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 11 szep 13, 16:14:31 » |
|
És újra én vagyok kicsit frissítem az információkat nagyon jól haladunk a szinkron felvételekkel, habár az utómunkálatok kicsit lassabban, de jó hír a rosszban van már komplett demo video amit a vezetőségből páran már láttak. És aki úgy érzi szeretne eme remekműnek részese lenni bátran keressen fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 szep 13, 17:19:26 » |
|
Nem vagyok Hadrius, de sztem már most biztos lehetsz benne, hogy nem Amíg nincs kész, nemigen lesz publikálva, de javíts ki, ha tévedek, Hadrius.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|