Én azt a bizonyos Missionös kvesztet sosem tudtam megcsinálni, elmondaná valaki hogy egyáltalán hogy lehet annak nekikezdeni?
Igazából a Kotor II-ben azért kellett kihagyni egy csomó mindent a készítőknek mert a határidőt be kellett tartani. Ezeket a kivágott dolgokat később le lehetett tölteni, így valamelyest kiteljesítve a sztorit (Sion árulása, HK-47 kivégzi GO-TO-t - ezen a benyögésen szakadtam amit ott HK mondott
). Ennek ellenére valóban kissé fura volt a sztori, plusz látszódott hogy Birodalom Visszavág feelinget akartak kölcsönözni a játéknak, ezért is lett darkosabb a folytatás.
Karakterek szempontjából nekem majdnem mindenki szimpi volt az első részből.
Bastila Shan: az ő karakterét nagyon bírtam, olyan érzésem volt mintha összegyúrtak volna egy Anakint, egy Windut és egy Padmét.
Meg bírtam ahogy mindig kioktatta Carthot
. Meg ha fiú Revannal voltam akkor a végén összejöttem vele.
Carth Onasi: Carth az a fajta tipikus mutatom a keményt de bezzeg valójában nem olyan vagyok karakter. Külön tetszett ahogy a gonosz karakterekre tekintett érdekes sztorikat szokott mesélni.
Olyan érzésem volt mintha tényleg ő lenne Bastila után a másik Főszereplő osztályú karakter a történetben.
Mission Vao: Ő nagyon bájos volt, meg éles nyelvű.
Meg amit Carthal meg Zaalbaarral lenyomtak, az nagyon tetszett.
Zaalbaar: Na, ő az aki nem volt szimpi.
HK-47: Ő viszont nagyon jó karakter.
A KOTOR részben neki köszönhet pár díjat. Nem is csodálom, nagyon nagy jellem.
Juhani: A leszboszi Jedinő szintén szimpatikus volt, egyedül a hirtelen kirohanásai nem tetszettek.
Jolee Bindo: A tapasztalt, kissé bolondos Szürke Jedi karaktere nagyon tetszett.
Jókat röhögtem rajta.
T3-M4: Neki nem is igazán volt jelleme. Ő csak szimplán aranyos volt.
Canderous Ordo: Na ez a vén mandalori annyira nem volt szimpatikus. Jó sztorikat mesélt de úgy igazán nem nyerte el a tetszésemet. Kissé Kenpachira emlékeztetett.
A KOTOR II-ből azonban már nem volt szimpatikus a csapat fele sem. Az viszont tetszett hogy ők tényleg beszélgettek egymással és állandóan társalogtak.
Atton: A pazaakmániás Han Solo másolat jó arc volt.
Mical: A titokban a női Exile-t kedvelő kissé béna figura tetszett, de Atton féltékenységi reakciói miatt vált még szimpatikusabbá.
Brianna: Ő volt a kedvencem a második részből. Őt ismerhettük meg a leginkább, és a végén tetszett ahogy egykori úrnőjével szembefordulva küzdött a szeretett Exile-ért.
Mira: Na ez a fejvadásznő meg pláne.
Azok a szerelmi tanácsok amiket adott Briannának... hát azon kész voltam.