Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #330 Dátum: 09 jún 08, 17:37:44 » |
|
Valaki leírná, hogy lehet a Handmaident Sith-é alakítani?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #331 Dátum: 09 jún 08, 23:40:49 » |
|
Hatnod kell rá és ha eléggé bízik benned, képezheted Sötét Jedinek. Sith nem lehet.
Egyébként ezzel a tOR-al remélem nem merül ki a fénykardok színe kékben, zöldben meg vörösben. A Jedik akkor többfajta kardot használtak, remélem nem csak ennyi kardszín közül lehet választani mert akkor lehidalok O_o
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #332 Dátum: 09 jún 09, 05:37:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #333 Dátum: 09 jún 09, 08:31:47 » |
|
Valaki leírná, hogy lehet a Handmaident Sith-é alakítani?
Ez elég szar ügy, de nem lehetetlen. Amit rondar írt, igaz, hogy előszőr a bizalmába kell férközni. Ehhez viszont be kell vállalni egy csomó Light Side pontot. (Mondjuk ezt azért ki lehet ellensúlyozni, ha máshol, pl. HK-val "gonoszkodsz"). Ha az influence eléri nála a százat, akkor pont annyira lesz sötét, amennyier te vagy. Egyébként nem igazán éri meg az ilyesmi, a jelleme nem fog megváltozni, csak a képen a mutató lemegy a Dark Side aljára. xD Én csináltam hasonlót, Mandalore-t állítottam át a világos oldalra, és nem értem vele el semmi igazán érdekeset, ugyanolyan maradt. (Ami nem is baj, mert nekem ő az egyik kedvenc npc-m nagyon bírom a stílusát. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #334 Dátum: 09 jún 09, 09:26:22 » |
|
Rondar: Szerintem az lesz a ToR-ban, hogy lesz bizonyos számú alap színt adó kristály (kék, zöld, piros, sárga, talán lila), a ritkábbakat pedig alacsony eséllyel mobok fogják dobni, esetleg egy rohadt nehéz quest jutalma lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #335 Dátum: 09 jún 09, 15:36:11 » |
|
Hát a KotOR kettőben is az ezüst, viridián és cián darabok nagyon ritkák voltak. Össz-vissz egy darab volt belőlük a játékban X'D. A filmekből kedvelem a kéket és a zöldet, de a játékokban szeretnék egyedibb kardokkal nyomulni. Elvégre milyen egyhangú már az hogy vagy zöld meg kék kardod lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #336 Dátum: 09 jún 09, 16:36:53 » |
|
Az egyedi darabokat mindig is ki kellett érdemelni, különben minden egyes jedi szürke/cián/stb. színnel futkosna, és máris nem lenne egyedi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #337 Dátum: 09 jún 09, 19:37:08 » |
|
A KotOR-ból a 2 piszok drága kristály színe tetszett - bronz és metál-ciánkék.
Az ezüst szerintem kicsit gagyin néz ki - mintha egy krómcső lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #338 Dátum: 09 jún 09, 19:42:30 » |
|
Hát, a hazai fandomok felmérése szerint a kék fénykard volt a legnépszerűbb. Nekem tetszik a kék is, azonban a favoritom a sárga-narancssárga-lila-zöld kard. nem tehetek róla, vonz ez a színvilág. Hát, arra kíváncsi leszek, hogy a KotOR-hoz hasonló lesz-e a harcrendszer, vagy pedig teljesen más. Nekem tetszett a harcrendszere, remélem meghagyják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #339 Dátum: 09 jún 09, 20:18:29 » |
|
Kétlem - több 1000 főnél ez a kimerevít-parancs-harc módi nemigen megy.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #340 Dátum: 09 jún 09, 23:31:29 » |
|
A mostani E3on bejelentették (lehet előbb is de csak most olvastam ) Force Unleashed 2t. Nem tom hogy örüljek vagy sem..mivel valszeg pc-re nem fogják kiadni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #341 Dátum: 09 jún 10, 12:04:09 » |
|
Dei! Ezzel én is így vagyok. Már az 1 is nagyobn szimpatikus volt, nem értem miért nem csinálják meg ezeket a játékokat PC-re is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #342 Dátum: 09 jún 11, 19:56:35 » |
|
Nekem a Force Unleashed nem tetszett, full ellentmond mindennek amit Lucasék eddig állítottak a Jedik képességeiről.
PC-re pedig valszeg a warez lehetőségek miatt nem jön ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #343 Dátum: 09 jún 11, 21:27:52 » |
|
Kétlem, akkor semmit nem adnának ki PC-re, inkább nem akarnak szöszölni az irányítás átírásával... konzol -> PC átirat szinte mindig az irányításon bukik meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #344 Dátum: 09 jún 15, 08:40:49 » |
|
Nekem a Force Unleashed nem tetszett, full ellentmond mindennek amit Lucasék eddig állítottak a Jedik képességeiről.
PC-re pedig valszeg a warez lehetőségek miatt nem jön ki.
Attol függetlenül jó játék én Ps2-n toltam végig.....Nekem nagyon bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|