Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 okt 29, 18:33:51 » |
|
jah csak az ki van hallva xD es am hogy lehet megváltoztatni a topic nevét ? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 okt 29, 18:43:02 » |
|
vki fehér betűvel írja már le a végkifejletet kíváncsi vok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 okt 29, 18:45:57 » |
|
Nem baj le lehet írni xD szeretem tudni hogy mi lesz a vége főleg könyveknél xD Nagyobb erőnlétet ad az olvasáshoz xD De valaki mondja meg pls hogy mit kell csinálni ahol tartok ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 okt 29, 18:57:34 » |
|
a leg egyszerűbb ha a youtube-n megnézed. én úgy akasztottam ki 1-2 játékot:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 okt 29, 19:28:54 » |
|
Természetesen gondoltam erre de nem találom hát marad a reggel 6-ig való gépezés ! Ez mindig bejön ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 okt 29, 19:29:29 » |
|
Obi Wan: végigjátszás! Rákeresel a Googlen. A végkifejletet nem mondom el mert megharagudtok Max priviben elküldöm. Egyébként egy végkifejlet van, de addig el lehet jutni vagy 5 szálon, ha nem többön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 19:30:04 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 okt 29, 19:36:26 » |
|
Csigusz ne vedd sértegetésnek de hülyének nézel ? Már mindent próbáltam Pedig midnenki a Kashyyk-on akad el -.-" én meg már az első pályán pff ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 okt 29, 19:46:22 » |
|
Passz... én csak a 2-t játszottam végig, abban lehet tudok segíteni. Pfhuh szerintem ha próbálgatod akkor meglesz, sok sikert! Mondjuk a Kotort ismerve a történet pályánként is változik, és minden párbeszéd befolyásolja, szal érdemes átfutni több végigjátszást is! És nem, nem nézlek hülyének.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 19:46:58 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 okt 29, 20:35:31 » |
|
vki fehér betűvel írja már le a végkifejletet kíváncsi vok:D
nos ha a vég kifejlet a játék végét jelenti akkor mind a 2 kotor esetébe( rövid történet) kotor 1 : ki kel szabaditanod azt a kis csajt a ketrecböl és ő lesz a mestered mindenbe bele szol hogy ilyen meg olyan legyél és a végén Dart Malak (a volt társad asszem ) elkapja a kis csajt és meg kinoza és át ál a sötétt oldalra 2-szer meg küzdesz vele aztán kkinyirod aztán mész malakért és ött is kinyirod nagyábol ennyi ( ja és te vagy a malak társa Dart Raven csak a joda utánzat kitörölte a memoriádat ) Kotor 2 : le zuhan a gépet és felébredszegy kamra szerüségben kiesel belöle találkozol egy öreg asszonyal aki jedi és mászkálsz össze vissza majd késöbb ő lesz a mestered ( ja és feléled a mallak de ilyen össze vágot minden lesz ) deto patog hogy jonak kell lenned de aztán elkezd harcolni a néne a mallakal és a néne elveszti a karját csak az egyiket ( pont ugy mint deidara ) megmentittek mentek őssze vissza és a néne állt ál a sötétt oldalra megküzdeszvele meg ölöd 1 bolygon fel robban a bolygó te elmenekülsz és ennyi ( remélem nem hagytam ki tul sok mindent )
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 okt 29, 20:57:20 » |
|
ééérrdeeekeeeeees. xD most kakashi-san valami ilyesmit kéne csinálnom xD : EGY SOPILER ? OH NE MILYEN ALATTOMOS EZ .... !!! xD De most Obi_wan-osan : Hmm kiváncsi leszek rá Valaki szerezhetne nekem egy végigjátszást az első részhez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 20:58:00 írta Obi_Wan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Enterei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 okt 29, 22:31:13 » |
|
Hát a játékban nagyon elrontani nagyon nem lehet, max másfélekép alakulnak az események. Ha valaki játszott anno a Baldur's gate-el akkor biztos tudja, hogy miről beszélek. Bizonyos dolgokat már így fejből nem tudok, de itt biztos megtalálod azt, amit keresel. http://www.starwarskotor.extra.hu/
|
|
|
Naplózva
|
Lásd meg mások szemében a reményt, és ne taposd el.
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 okt 30, 10:49:24 » |
|
és még azt hittem h a Half-Life 2nek van béna végkifejlete (nem gúnyolódni akarok de nekem ez a végkifejlet nem naon tetszik:S)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 20:24:41 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Monsieur
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 okt 30, 19:05:31 » |
|
Nah jedi vagyok xD És a válaszaim alapján Jedi őrző lettem vagyis Sárga kardos ! és ti milyenek lettetek ? ( amúgy zöld akartam lenni )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 19:06:05 írta Obi_Wan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Enterei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 okt 30, 23:17:00 » |
|
Én Jedi Sentinel lettem, így nagyjából minden helyzetben helyt tudtam állni. Az őrző a közelharcban erősebb, a tanácsadó a jedi erőkben, míg az őrszem jó közepes helyett foglal el. Mint már írtam én a hármas jedis felállást favorizáltam. Ezen karakterek és jómagam: Én: Erős közepes értékekkel alakítottam ki, de úgy, hogy ha kell megállhassa a helyét egyedül is. Csapatban a közelharcos szerepét töltötte be. Jolee Bindo: Nálam ő volt a nagy "mágus". Ritkán vittem közelharcba, de távoli támadásaival és képességeivel tökéletes tagja a csapatnak. Mivel semleges, volt sötét és világos ereje is. Fontos képessége volt a Stun és a Droid Stun. A játék vége fele nagyon sokk és erős droidal hoz össze a sors, de a DS képességgel könnyedén ellehet intézni őket. Bastila / Juhani: Ezen két hölgyeményt cserélgettem. Mindkettőt közelharcra, de két különböző stílusra fejlesztettem. Bastila nálam jó volt és ő töltötte be a csapat gyógyítóját " amikor jó voltam akkor én is kitanultam, de mindig jó ha más is ért hozzá magas szinten", emellett a sima stunt és az erő elfojtást is rá bíztam. Juhanit ugyan csak közelharcos, ám mivel sötét beállítottságú nagyon durván tud aratni a villámmal és az élet szívással, így őt gyógyítani nem kellett és ilyen elég volt a fő karim, hogy az esetleges sérüléseket gyógyítsa.
|
|
|
Naplózva
|
Lásd meg mások szemében a reményt, és ne taposd el.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 okt 31, 00:03:24 » |
|
Imádom ezt a játékot de meglehetősen könnyű, legjobb választás szerintem a kék kardos alias védelmező. Két társnak mindig a vukit és bastillát vittem no meg néha az öreget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|