Hát Erzából ez a legjobb cp, mármint az általad említett páncélban:
Bár ezzel úgy érzem, nem mutattam újat.
De-de nekem ez új, tényleg nagyon ódzkodok a cosplayektől, elég ritkán nézegetem őket. Egyébként elég jó, elkezdhetnénk vitatkozni, hogy az Erza vagy a Gray "öltözetben" van-e több munka...
Egyedül a kesztyűje, ami nem tetszik, mintha túl nagy lenne az egész.
A-chan: Ez az Erza inkább a fotós tehetségét bizonyítja, azt emeli ki, ami a legjobb, mégpedig a kard.
Grátisz képed már egy ideje bent csücsül a dA favjaim között, cép.
Erza cosplayt nem, de egy mutatós
Erza képecskét megosztok. Az arckifejezése kicsit(nagyon) amerikai képregényes stílus, de olyan az ábrázolás, mintha tényleg áradna belőle az erő, amitől Natsuék fejvesztve menekülnének.
Itt a tavasz, szóóval mutatok néhány szerelmetes páros képet, amik viszonylag frissebbek és megtetszettek:
Cuki NaLu, bár nem egészen értem miért van ekkora pocakja a Natsu babának... mint egy fél matrjoska.
Ettől függetlenül nagyon aranyos, vidám kép.
Elfgreenék, mintha 6-8 évvel fiatalabbak lennének a koruknál, de nem tudom nem szeretni, főleg az utóbbi anime rész után, ahol Eva enyhén szólva kiakadt Elfman szemmeresztgetésére...
Geeeheeee,
smexy GaLe. Nem hiszem, hogy különösebb indoklásra szorulna, miért tetszik.
Az osztályelnök megneveli a rosszfiút... Vajon hova viszi és mi lesz a büntetés?
Erzán az a kis pirulás mindent visz, meg a cseppet sem bűnbánó Gérard arckifejezés...
Ha a jég elolvad..., és ez történik, akkor Juvia nagy valószínűséggel beájul és három napos kómába esik.
Kicsit elkapkodott a rajz, de maga az ötlet nyerő.