24 nov 27, 17:33:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: FT rajongói alkotások (képek, színezések, amv-k, stb.)  (Megtekintve 62481 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Nikkie
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 12 márc 20, 21:09:20 »

Szerintem az a színezés sem lett rossz, amit Yumi linkelt. Mosolyog Lew, te már más kategóriába tartozol, neked persze, hogy nem nagyon tetszik. Nyelvesít

Igazából én kétféleképp szeretnék megtanulni jól színezni: az egyik az a színezés, ami úgy néz ki, mintha az animéből vágták volna ki a képet, a másik meg ez a fajta, amire Lew, te is szakosodtál. Nyelvesít Mondjuk ezt nem tudom, miért írtam le, de oké. xD

És a lényeg: lányok, na ezt nevezem én Gray Fullbuster cosplaynek. kacsint

Gray 1
Gray 2
Gray 3
Gray 4
Gray 5
Gray 6
Gray 7
Gray 8
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #106 Dátum: 12 márc 20, 21:14:34 »

Lehet, hogy csak az irigység beszél belőlem, de a 6-os képen még a kezét is rosszul tartja nem?
Vagy ennek nem kellene a cosplay részét képeznie?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Nikkie
VIP

« Válasz #107 Dátum: 12 márc 21, 16:25:41 »

http://images.wikia.com/fairytail/images/4/46/Gray_train_with_Ur.jpg

Szerintem nem. Nevet Megpróbáltam úgy, ahogy ezen az animés képen van, de basszus, úgy ember nem tudja tartani a kezét, az már nagyon ki van fordítva. Jó ez úgy, ahogy a srác csinálja. Nevet Úgyhogy igen, az irigység beszél belőled. Nyelvesít
Naplózva
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #108 Dátum: 12 ápr 02, 15:01:32 »

Lew, szerintem abszolút pro a színezésed  bow, egyedül a szeme nem tetszik a bal alsó képkockában, túl élettelen szerintem, ennek ellenére favoltam is. Szeretem ezt a stílusú színezést.

Nikkie  Ohh My God Pirul Kár, hogy ázsiai a srác, nem tehetek róla, de valahogy alapból nem jönnek be. Mondjuk, ha a fejét kitakarom...  ikszdé És csak, hogy én is kötözködjek, nincs is meg az oldalán/hasán a sebhelye. Milyen fan az ilyen? Nem figyel a részletekre...   Nevet Háhá, és most nézem azért csal is egy kicsit a srác! A 2-es képen nem feszíti meg annyira a hasizmát, így már nem is olyan jó... najó, még mindig jó.  Hümm-hümm Ejj-ejj Juvia, most már mindent értek...  Nyelvesít
Többnyire nem is szeretem nézegetni a cosplay-es képeket, mert vannak igen gázosak... Van is egy kedvencem, egy filippínó dundi fiúcska, aki Lucynak öltözött (hirtelen nem találtam), na mind1...  smirksweat Azért egy pro Erzát is megnéznék a 'Heaven's Wheel' armorban.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 15:04:50 írta Hestiana » Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #109 Dátum: 12 ápr 02, 21:11:33 »

Hát Erzából ez a legjobb cp, mármint az általad említett páncélban:

Erza

Erzaa

Erzaaa

Erzaaaa

Erzaaaaa

Erzaaaaaa

Erzaaaaaaa

Bár ezzel úgy érzem, nem mutattam újat. Gondolkozik
Naplózva
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #110 Dátum: 12 ápr 03, 18:52:23 »

Ezt a minap csináltam. Laxus Vs Hades. Remélem nem tiltja le a YouTube szerzői jogok miatt ikszdé
http://www.youtube.com/watch?v=fcUZvFqKRQc
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #111 Dátum: 12 ápr 04, 17:31:37 »

Ez nem igazság. >.<# Amikor régen én tettem fel ezzel a zenével egy videót YT-ra, abban a pillanatban letiltották. -.-
Mindenesetre szerintem legközelebb próbáld meg összehangolni a videót a zenével. ^^

Gray! *-* Ööö… Nagyon... Szép. Pirul Hümm-hümm Szeretet

És, ha már Erza cosplay, akkor nekem ez az első, ami eszembe jut: http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2011/162/2/9/heart_kreuz_by_adaman77-d3ilxmm.jpg
Nagyon szép a kard. Nevet A ruhája kicsit gyűrött, de az nem nagy bűn.

És egy gratis kép: http://yamiaeris.deviantart.com/art/A-Painful-Farewell-201302958?q=boost%3Apopular%20erza%20cosplay&qo=188 :3
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #112 Dátum: 12 ápr 04, 20:12:35 »

...Edit: Lucy Uranometria. Jók lettek a színek? =D Probáltam eltalálni hogy jó legyen az összhatás =D

http://graypapaya.deviantart.com/#/d4t96fr
Ajj, úgy tűnik rendesen belefutottam ebbe a spoilerbe.  Szomorú Mindenesetre nagyon szép színezés.
Naplózva

Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #113 Dátum: 12 ápr 05, 17:07:22 »

Hát Erzából ez a legjobb cp, mármint az általad említett páncélban:
Bár ezzel úgy érzem, nem mutattam újat. Gondolkozik
De-de nekem ez új, tényleg nagyon ódzkodok a cosplayektől, elég ritkán nézegetem őket. Egyébként elég jó, elkezdhetnénk vitatkozni, hogy az Erza vagy a Gray "öltözetben" van-e több munka...   Nyelvesít Egyedül a kesztyűje, ami nem tetszik, mintha túl nagy lenne az egész.

A-chan: Ez az Erza inkább a fotós tehetségét bizonyítja, azt emeli ki, ami a legjobb, mégpedig a kard.  Kúl
Grátisz képed már egy ideje bent csücsül a dA favjaim között, cép.  Ámor

Erza cosplayt nem, de egy mutatós Erza képecskét megosztok. Az arckifejezése kicsit(nagyon) amerikai képregényes stílus, de olyan az ábrázolás, mintha tényleg áradna belőle az erő, amitől Natsuék fejvesztve menekülnének.

Itt a tavasz, szóóval mutatok néhány szerelmetes páros képet, amik viszonylag frissebbek és megtetszettek:
Cuki NaLu, bár nem egészen értem miért van ekkora pocakja a Natsu babának... mint egy fél matrjoska.  ikszdé
Ettől függetlenül nagyon aranyos, vidám kép.

Elfgreenék, mintha 6-8 évvel fiatalabbak lennének a koruknál, de nem tudom nem szeretni, főleg az utóbbi anime rész után, ahol Eva enyhén szólva kiakadt Elfman szemmeresztgetésére...  ikszdé

Geeeheeee, smexy GaLe. Nem hiszem, hogy különösebb indoklásra szorulna, miért tetszik.  Pirul

Az osztályelnök megneveli a rosszfiút... Vajon hova viszi és mi lesz a büntetés?  Hümm-hümm Erzán az a kis pirulás mindent visz, meg a cseppet sem bűnbánó Gérard arckifejezés...

Ha a jég elolvad..., és ez történik, akkor Juvia nagy valószínűséggel beájul és három napos kómába esik.  smirksweat ikszdé Kicsit elkapkodott a rajz, de maga az ötlet nyerő.  Pirul
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #114 Dátum: 12 ápr 05, 21:23:18 »

Istenem, Gérard arckifejezése azon a képen egyszerűen elképesztő. Nevet Nagyon nagyon nagyon tetszik. Szeretet Nevet

A GazillexLevy kép nagyon jó. Azok az izmok. *.* Milyen biztonságban érezheti magát Levy. Ámor
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #115 Dátum: 12 ápr 18, 23:00:53 »

Erre a gyöngyszemre nemrég bukkantam:
http://browse.deviantart.com/?order=5&q=gray%20juvia#/d4wlaqe - Gray és Juvia

Juvia annyira szép ezen a képen. Egészen más a személyisége, de nekem nagyon bejön, olyan kis törékeny, a haja és az arca nagyon szép. :3 Tényleg passzol itt Gray-hez. :3
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #116 Dátum: 12 ápr 19, 17:54:09 »

Én egy nagyon szép Levy ( szándékosan írom y-al a nevét tudom hogy i-vel van de idegesit =D ) x Gazille fanartot találtam minap. Levy gyönyörű rajta , Gazille mondjuk nem az igazi de figyelemre méltó.

http://levy-fans.deviantart.com/gallery/27433334#/d332mob
Naplózva

Kiiro
Chuunin
*

Perverz papnő =D

« Válasz #117 Dátum: 12 ápr 20, 18:05:19 »

Nah, remélem erről a témáról beszéltél nee-san. Nevet
Egy Fairy Tail AMV. (Érdemes megnézni az alkotó többi videójáit is.)

http://www.youtube.com/watch?v=eckmwr1K2uU&feature=relmfu
Naplózva

Arisa-chan8
Gennin
*

« Válasz #118 Dátum: 12 ápr 20, 18:54:33 »

Erre nem találok szavakat, max. annyit: Ez egy gyönyörű Rossz Ómen *-*

http://browse.deviantart.com/?order=5&q=Fairy%20Tail#/d4x2v6u
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #119 Dátum: 12 ápr 20, 19:41:02 »

Arisa-chan8: Milyen szép az a kép *.* Nagyon jók a színei, imádom *.*
Kiiro: Igen, ezt az AMV-t már láttam, és tényleg nagyon jó Mosolyog Rendszeresen látogatom a készítő YT csatornáját, mert egyszerűen imádom az alkotásait Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 20, 19:41:45 írta Beatreex » Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins