Egyre ügyesebb vagy
Yumi-neechan, szépek lettek a képek! Építő jellegű kritikaként pedig, még ezeken is fel lehet fedezni pár pixelhibát a vonalak mentén. Hmm esetleg próbáltad valamilyen más színnel árnyékolni a haját? Nekem egy kicsit idegen ez a narancs árnyalat.
szandibandee irigy vagyok a paplanodra! Üzenem a tesódnak, hogy csak így tovább!
Hosszú idő után végre volt időm egy kis deviantart mustrára, íme az eredménye:
Nikkie-nek néhány Gerza alkotás:
Almost kiss..., a kevesebb néha több, szokták volt mondani. Itt maga a pillanat és a kép is eleget tesz ennek a mondásnak, szerintem nagyon cép. ^^
Ennek a képnek pedig a hangulata fogott meg, olyan, mint egy romantikus mozi plakátja. A fájdalmas és sóvár tekintetek egymás felé, a kissé elmosódott színezés... Dejó lenne, ha...
Következzen a
Három macskétás... magyarul kissé erőltetett, de szerintem maga a koncepció nagyon jó ötlet! Pantherlily még muskétásként is menő! Egyedül Charle ruhácskája lehetett volna egyedibb, de így is aranyosak.
Süsü-akarommondani- Natsu a sárkány! RAWR! Hát nem aranyos? Nagyon tetszik ez a fajta stílus, kicsit olyan, mintha vízfesték lenne, tetszenek ezek a pasztelles színek és az ötlet is.
266. chapter egyik legjobb pillnata. Elfman arca kicsit sokat volt a napon, vagy nem tudom így az egy picit fura, valamint a háttér lehetne kidolgozottabb, de bejövős kis színezés.
Hátha vannak rajtam kívül GaLe fanok,
ezt a képet nekik ajánlom a figyelmükbe.
Az alkotó szerint ez csak egy gyors felületes rajz... mit nem adnék érte, ha hosszú órák alatt egy ilyet tudnék alkotni...
Végül, de nem utolsó sorban - nem is én lennék - ha nem mutatnék egy kis
Juviát. Új ruci, új sapi, új haj, gyönyörű élénk színezés... kell ennél több?
Érdemes figyelni a ruháján a ráncokat, azok árnyékolását, ugyanezt a hajánál és a pillangónál az enyhe csillogást. Tud valamit ez a perui srác... nézzétek meg a többi munkáját is.
Kedvem támadt egy kis képnézegetéshez.
...(amúgy ehelyett először véletlenül GrayxLeont írtam).
Ez a kép nagyon-nagyon tetszik Lyonról és Juviáról, annyira cuki!
Erről a GrayxLyon dologról meg rögtön
ez a kép ugrott be (amin elég jót nevettem, mikor láttam, de Juvia gondolataiban valóban elég megalapozott
).