gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 11 júl 02, 07:40:25 » |
|
Köszönöm a véleményeket.Mások is jelezték ezeket,kivéve azt a kronológiai akármit  .Sokan a történetet hiányolták belőlük.Örülök hogy tetszett igyis. Nekem ez a kedvenc Natsu Lucy AMV-m.Szeretem,amikor nőket mentenek egy animébe és aztis ha ezt átviszik AMV-be is.Bár kissé zavaró lehet,hogy az elején még funny,de aztán már a csatatér helyszinén vagyunk.Szerencsére(vagy balszerencsére kinek mi),nem mutatot sok harcot,csak Natsu erőfeszitéseit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 11 júl 02, 10:53:36 » |
|
A kronológia az csak példa volt, mivel a harcról szól az amv-d, így ennél, ha már külön sztori nincs, akkor a kronológia nyerő lehet. (Gondolom én, de csak tipp.) De igen, a következőben legyen történet, és majd ne felejtsd el linkelni ide is, ha elkészült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 11 júl 02, 17:23:16 » |
|
A következő nem Fairy Tail lesz  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 11 júl 08, 08:57:56 » |
|
Megfeletkeztünk erről a topicról?  Találtam még pár szép kis képet: Juvia - Itt főleg a tehnika tetszik. Illik Juviához. ^^ Chibi - Ezek meg szimplán aranyosak.  Szegény Happy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 11 júl 22, 14:53:54 » |
|
Ezt a kompromittáló képet muszáj belinkelnem, éppen most bukkantam rá deviantart böngészés közben.  Kinek tűnt fel? Ejnye-ejnye Mashima-sensei... Mira-sanról is rábukkantam egy szép képre, szerintem nagyon jól eltalálta az arcát a rajzoló, tetszenek a lágy vonalak és a színek. A favorit képeim közé lépett elő ez az Elfman és Evergreen kép. Love is int he air~~ és ezekkel a fényekkel nagyon hangulatossá tette az atmoszférát az alkotója, gyönyörű. Ez az Elfman, egy férfi így viselkedik!  Végül, de nem utolsó sorban: a bal oldalt érdemes figyelni, Gazille megérne egy-két ajtócsapkodást. Az Edolas arcban most ő a kedvenc, geehee. Ahhoz képest, hogy ceruzarajz, szerintem nagyon szép munka. Jobb oldalon Grimmjow látható a Bleachből, én nem nézem, úgyhogy fogalmam sincs ki ő, de a lyuk a hasán határozottan zavaró tényező.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 11 júl 22, 15:33:24 » |
|
Jézusom, az első kép. xD Úristen. xD Szegény Max (asszem ez a neve), bár lehet, nem kell annyira sajnálnom, mert ahogy elnézem, élvezi a dolgot.  Uhh, Gazille. *.* Grimmjow pedig a Bleachből az Espadák szexistene.  Bár released formában még jobb. Grimmjow <3 Hát nem édes?  A lyuk a hasán direkt van ott, mert ő arrancar, vagy mi a t*köm. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 15:34:01 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 11 júl 22, 17:39:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 11 júl 22, 19:28:58 » |
|
Hanyas fejezetből származik a kép? Megnézném eredetiben is. Am percekig röhögtem rajta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 11 júl 22, 19:43:00 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/200/16Tessék, itt van eredetiben.  Gondolkodtam, h lehet, h nem is a s*ggében van a parfis, de akkor meg ugyan miért lenne letolva a gatyája...?  [off]Az arrancárokról inkább Bleach témában vagy guglin kéne utánanézni, de azt hiszem igen, mindegyik Espadának van lyuk vmelyik testrészén.  [/off]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 19:44:02 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 11 aug 11, 11:00:19 » |
|
Pont ma találtam 1 jól kiszínezett Erzát http://sk6723.deviantart.com/#/d466794Ahogy nézem magyar csinálta  (jah, és nem én vagyok hiába egyezik meg a Kirah név xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 11, 11:03:12 írta KiRaH »
|
Naplózva
|
 "A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 11 aug 11, 13:02:13 » |
|
Szerintem meg hazudsz.  Micsoda véletlen, hogy pont akkor találtad ezt az Erzát, amikor az alkotó feltöltötte. 12:00:19-kor írtad a hsz-edet, SK6723 1 óra 50 perccel ezelőtt publikálta DA-n a munkáját, most pedig 13:50 van nálam. Lehet számolgatni... És senki nem látta volna a Kirah nevet, mert a linken nem látszik, csak ha a készítő adatlapjára rámegy az ember.  Az a baj, hogy nem árnyékoltad a művedet, ez "csak" egy alapszínezés, nincs árnyékolva, max. csak a haja talán. Ráadásul zavaró a szöveg a fején. És ez csak egy munka és színezés, tehát a többesszám jele, az "s" sem kell a "coloring" és a "first job" után.  (Kivéve, ha úgy lenne, hogy "one of...".)  Néztem most DA-n színezést, más is csinált ilyen alapabb Erza színezést, de azok mégis másabbak. Talán ez túl sötét, lehet azért érzem így... Bocs, ha bunkó voltam, nem állt szándékomban, csak nem fér a fejembe, miért nem lehet leírni őszintén, hogy "ezt én csináltam, mondjátok el róla a véleményeteket", ahelyett, hogy még fel is magasztalod a saját alkotásod...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 11, 13:03:28 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 11 aug 11, 18:22:37 » |
|
xD Igazából csak szerettem volna megnézni, hogy hogyan reagáltok rá, úgy, hogy nem a saját művemként mutatom be csak hát elnéztem kicsit. Bocsánat a "sunyiskodásért." Amúgy tudom, hogy kell írni csak azért volt ott az "s" mert 2-t akartam felrakni csak a másikat formátum miatt nem tudtam, és lusta voltam kijavítani xD Köszi, hogy jelezted a hibákat, ez az 1. színezésem GIMP-el, nem gondoltam, hogy halára fogják dícsérni. 
|
|
|
Naplózva
|
 "A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 11 aug 12, 20:06:50 » |
|
Nah srácok. Elmém egy elhomályosodott pillanatában ihletett kaptam.  Kereszteztem kedvenc animém, és gyermekkorom kedvenc meséjének egy-egy karakterét. S így megkaptam őt. http://kepfeltoltes.hu/view/110812/AngelTon_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAmit el kell mondanom, most tanulom kezelni programot, így árnyékolása kicsit gyatra de akkor is, én alkottam, s büszkén vállalom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 12, 20:07:22 írta Mardhug »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 11 aug 13, 12:26:57 » |
|
Kicsit fura így látni Malackát, de szerintem tök kreatív vagy.  És az árnyékolással úgy vélem, nincs semmi gond, hasonlóan csinálom én is.  És így van, fel kell vállalni a munkádat.  Ha folytatod és gyakorolsz, sokra viheted még.  (Bár én nem értek túlzottan az ilyesmihez. xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki