25 jún 06, 23:36:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: FT rajongói alkotások (képek, színezések, amv-k, stb.)  (Megtekintve 68907 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
gabig35
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 11 júl 02, 07:40:25 »

Köszönöm a véleményeket.Mások is jelezték ezeket,kivéve azt a kronológiai akármit Nevet .Sokan a történetet hiányolták belőlük.Örülök hogy tetszett igyis.
Nekem ez a kedvenc Natsu Lucy AMV-m.Szeretem,amikor nőket mentenek egy animébe és aztis ha ezt átviszik AMV-be is.Bár kissé zavaró lehet,hogy az elején még funny,de aztán már a csatatér helyszinén vagyunk.Szerencsére(vagy balszerencsére kinek mi),nem mutatot sok harcot,csak Natsu erőfeszitéseit.
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #31 Dátum: 11 júl 02, 10:53:36 »

A kronológia az csak példa volt, mivel a harcról szól az amv-d, így ennél, ha már külön sztori nincs, akkor a kronológia nyerő lehet. (Gondolom én, de csak tipp.)
De igen, a következőben legyen történet, és majd ne felejtsd el linkelni ide is, ha elkészült. Nyelvesít
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #32 Dátum: 11 júl 02, 17:23:16 »

A következő nem Fairy Tail lesz Nevet .
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #33 Dátum: 11 júl 08, 08:57:56 »

Megfeletkeztünk erről a topicról? Szomorú

Találtam még pár szép kis képet:
Juvia - Itt főleg a tehnika tetszik. Illik Juviához. ^^
Chibi - Ezek meg szimplán aranyosak. Nevet Szegény Happy. ikszdé
Naplózva

Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #34 Dátum: 11 júl 22, 14:53:54 »

Ezt a kompromittáló képet muszáj belinkelnem, éppen most bukkantam rá deviantart böngészés közben. ikszdé Kinek tűnt fel? Ejnye-ejnye Mashima-sensei... Hümm-hümm

Mira-sanról is rábukkantam egy szép képre, szerintem nagyon jól eltalálta az arcát a rajzoló, tetszenek a lágy vonalak és a színek.

A favorit képeim közé lépett elő ez az Elfman és Evergreen kép. Love is int he air~~ és ezekkel a fényekkel nagyon hangulatossá tette az atmoszférát az alkotója, gyönyörű. Ez az Elfman, egy férfi így viselkedik!  Pontosan Ámor

Végül, de nem utolsó sorban: a bal oldalt érdemes figyelni, Gazille megérne egy-két ajtócsapkodást. Az Edolas arcban most ő a kedvenc, geehee. Ahhoz képest, hogy ceruzarajz, szerintem nagyon szép munka. Jobb oldalon Grimmjow látható a Bleachből, én nem nézem, úgyhogy fogalmam sincs ki ő, de a lyuk a hasán határozottan zavaró tényező.

Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #35 Dátum: 11 júl 22, 15:33:24 »

Jézusom, az első kép. xD Úristen. xD Szegény Max (asszem ez a neve), bár lehet, nem kell annyira sajnálnom, mert ahogy elnézem, élvezi a dolgot. ikszdé

Uhh, Gazille. *.* Grimmjow pedig a Bleachből az Espadák szexistene. Nevet Bár released formában még jobb. Grimmjow <3 Hát nem édes? Ámor A lyuk a hasán direkt van ott, mert ő arrancar, vagy mi a t*köm. xD
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 15:34:01 írta Nikkie » Naplózva
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #36 Dátum: 11 júl 22, 17:39:46 »

[OFF] És az arrancar-oknak vagy miknek lyukas a hasuk? :O I don't get it. Bleachből 1 fél részt láttam szinkronosan,  de mikor elkiáltotta magát a pasas, hogy: "Csiruccsi Tánderviccs most meghaaalsz" jobbnak láttam nem folytatni...  Pojén [OFF]
Jahm Max pedig látszólag határozottan élvezi hátulról...  ikszdé De felmerül a kérdés... vajon magának applikálta oda, vagy valaki segített a műveletben?  Gondolkozik Kiröhög
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #37 Dátum: 11 júl 22, 19:28:58 »

Hanyas fejezetből származik a kép?
Megnézném eredetiben is.
Am percekig röhögtem rajta. ikszdé
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #38 Dátum: 11 júl 22, 19:43:00 »

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/200/16

Tessék, itt van eredetiben. Nevet

Gondolkodtam, h lehet, h nem is a s*ggében van a parfis, de akkor meg ugyan miért lenne letolva a gatyája...? ikszdé

[off]Az arrancárokról inkább Bleach témában vagy guglin kéne utánanézni, de azt hiszem igen, mindegyik Espadának van lyuk vmelyik testrészén. ikszdé[/off]
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 19:44:02 írta Nikkie » Naplózva
KiRaH
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD

« Válasz #39 Dátum: 11 aug 11, 11:00:19 »

Pont ma találtam 1 jól kiszínezett Erzát Mosolyog
http://sk6723.deviantart.com/#/d466794
Ahogy nézem magyar csinálta Mosolyog
(jah, és nem én vagyok hiába egyezik meg a Kirah név xD)
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 11, 11:03:12 írta KiRaH » Naplózva

"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
Nikkie
VIP

« Válasz #40 Dátum: 11 aug 11, 13:02:13 »

Szerintem meg hazudsz. Mosolyog Micsoda véletlen, hogy pont akkor találtad ezt az Erzát, amikor az alkotó feltöltötte. 12:00:19-kor írtad a hsz-edet, SK6723 1 óra 50 perccel ezelőtt publikálta DA-n a munkáját, most pedig 13:50 van nálam. Lehet számolgatni... És senki nem látta volna a Kirah nevet, mert a linken nem látszik, csak ha a készítő adatlapjára rámegy az ember. kacsint

Az a baj, hogy nem árnyékoltad a művedet, ez "csak" egy alapszínezés, nincs árnyékolva, max. csak a haja talán. Ráadásul zavaró a szöveg a fején. És ez csak egy munka és színezés, tehát a többesszám jele, az "s" sem kell a "coloring" és a "first job" után. kacsint (Kivéve, ha úgy lenne, hogy "one of...".) Mosolyog

Néztem most DA-n színezést, más is csinált ilyen alapabb Erza színezést, de azok mégis másabbak. Talán ez túl sötét, lehet azért érzem így...

Bocs, ha bunkó voltam, nem állt szándékomban, csak nem fér a fejembe, miért nem lehet leírni őszintén, hogy "ezt én csináltam, mondjátok el róla a véleményeteket", ahelyett, hogy még fel is magasztalod a saját alkotásod...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 11, 13:03:28 írta Nikkie » Naplózva
KiRaH
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD

« Válasz #41 Dátum: 11 aug 11, 18:22:37 »

xD Igazából csak szerettem volna megnézni, hogy hogyan reagáltok rá, úgy, hogy nem a saját művemként mutatom be csak hát elnéztem kicsit. Bocsánat a "sunyiskodásért." Amúgy tudom, hogy kell írni csak azért volt ott az "s" mert 2-t akartam felrakni csak a másikat formátum miatt nem tudtam, és lusta voltam kijavítani xD
Köszi, hogy jelezted a hibákat, ez az 1. színezésem GIMP-el, nem gondoltam, hogy halára fogják dícsérni.  Nyelvesít
Naplózva

"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #42 Dátum: 11 aug 12, 20:06:50 »

Nah srácok. Elmém egy elhomályosodott pillanatában ihletett kaptam. Nyelvesít Kereszteztem kedvenc animém, és gyermekkorom kedvenc meséjének egy-egy karakterét. S így megkaptam őt.
http://kepfeltoltes.hu/view/110812/AngelTon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Amit el kell mondanom, most tanulom kezelni programot, így árnyékolása kicsit gyatra de akkor is, én alkottam, s büszkén vállalom. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 12, 20:07:22 írta Mardhug » Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #43 Dátum: 11 aug 13, 12:26:57 »

Kicsit fura így látni Malackát, de szerintem tök kreatív vagy. Nevet És az árnyékolással úgy vélem, nincs semmi gond, hasonlóan csinálom én is. Nevet És így van, fel kell vállalni a munkádat. Pontosan Ha folytatod és gyakorolsz, sokra viheted még. kacsint (Bár én nem értek túlzottan az ilyesmihez. xD)
Naplózva
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #44 Dátum: 11 aug 13, 15:54:10 »

Itt egy mangaszínezés, amit én csináltam. Remélem tetszeni fog Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins