Lew
|
|
« Válasz #45 Dátum: 11 aug 13, 18:22:42 » |
|
Nekem nagyon tetszik ! Főleg a tűzet csináltad meg nagyon szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 11 aug 14, 10:14:16 » |
|
Wáhh ez tényleg nagyon jó! Nagyon tettszik. Remélem én is eljutok majd valamikor erre a szintre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #47 Dátum: 11 aug 14, 12:08:23 » |
|
Köszi mindenkinek:) Mardhug: Biztos vagyok benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #48 Dátum: 11 aug 14, 12:46:02 » |
|
Wááá, nekem eszméletlenül bejön. Natsu árnyékolása is klassz lett, de ahogy Lew is említette, a tűz még annál is jobb. *.* Tök ügyi vagy. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #49 Dátum: 11 aug 14, 21:26:27 » |
|
NaLu fanoknak ajánlanám a következő képet =D kiszíneztem egy Natsut és egy Lucyt. Pár hibától eltekintve a végére szerintem egész pofásra sikerült ^^ http://graypapaya.deviantart.com/#/d46j4esVélemények?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #50 Dátum: 11 aug 15, 09:00:36 » |
|
Te is NaLu-s? Én is. Jó ízlésed van. Nekem alapjában véve bejön, a színválasztás tetszik, de főleg ha Lucy-re nézek, olyan érzésem van, mintha távollátó lennék és nem lenne rajtam az olvasószemüvegem. Értsd, nekem kicsit homályosnak tűnik, bár biztos a színezési technika teszi. (Bár egy másik topikba linkelt Erzád is ue.-zel a technikával készült, ott azonban nem éreztem ezt.) Nem tudom, az original fekete linearttal milyen lenne a hatás. Mert Natsu esetén pl. annyira nem érzem, hogy homályos/mosott lenne a kép, mert az ő arcán a lineart maradt fekete.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 09:01:34 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 11 szep 03, 22:17:29 » |
|
Találtam egy... hát... mit mondhatnék... hihetetlenül jó képet, nekem nagyon bejön. Meg is osztanám veletek. xD http://browse.deviantart.com/?q=FairyTail&order=5&offset=24#/d48pvmm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 03, 22:18:34 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #53 Dátum: 11 dec 13, 21:37:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #54 Dátum: 11 dec 27, 16:23:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #55 Dátum: 11 dec 28, 10:36:58 » |
|
A Natsus jó lett. A Mirással is csak annyi a gond, hogy a hajáról kicsit hiányoznak az árnyalatok. Vagy lehet ott vannak, csak a világos szín miatt nem látszik. Kicsit olyan, mintha ősz haja lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #56 Dátum: 11 dec 30, 03:22:12 » |
|
Köszi Igen, ott is árnyékolva vannak pedig, csak túl világos lett. Az árnyékolás nem az erősségem szóval csínján bántam vele Kicsit tartok a túl erős árnyéktól, de igyekszem majd fejleszteni
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 jan 15, 21:28:03 » |
|
Rajz órai gyönyörűségem (legalább, a rajz egy része), Charle: KlikkIgen, tudom, gyönyörű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 jan 15, 21:38:59 » |
|
Ahogy látom sokat radíroztál de a végeredmény csodás lett Szépek a szemei, s a szárnyaival, olyan kis cuki lett, szerintem szép rajz
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 jan 15, 21:50:33 » |
|
Kérdés: A kezei miért olyan hurkák ? Amúgy nagyon jó lett !
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|