A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 jún 30, 16:28:40 » |
|
Én is találkoztam már DA-on olyan rajongói mangával ami hasonlóan járt... A fordítást támogatom! Ha kell segítek is. Ezt is láttam és emlékszek is rá. Annyit röhögtem annó rajta. Mostmár egy időre leálltam a kötelezőkkel, úgyhogy nagyobb az esélye, hogy mostanában befejezem a FT-s rajzom is. ^^ Közben találtam még párat. ^^ NatsuEz meg aranyos. :3És egy chibi Natsu. :3 De miért ilyen színű a szeme?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 jún 30, 17:04:05 » |
|
A Nikkie féle NaLu fanartok közül nekem az első tetszik a legjobban. Főleg a színezés miatt, hangulatos kis kép. A-Chan: Várjuk a rajzod! Ugyanakkor gonosz vagy, én akartam ezt a Gérardos képet megmutatni! Nagyon sokat dob rajta a jobb oldalról bevilágító fény, gyönyörű munka. Csak azért is megmutatom egy másik - szintén - szép változatát: GérardA doujinshiből meg sikerült a leglájtosabb chapter-t belinkelned... Egyébként szépen rajzol a csaj(?) a GazillexLevy-s képét már ismertem, ez az Alcohol című perverz kis manga valahogy kimaradt. Ha kell, én is szívesen beszállok a fordításba. Nem is én lennék, ha nem mutatnék néhány Juvia képet. ^^ Még sok jó van, csak néhányat mutatok egyenlőre, a többit majd később. Az avatarom, nagyon tetszik. A kép címe 'Thinking of you', azaz rád gondolok, na vajon kire? Imádom a fényeket a képen, a pasztell színeket, meg magát a kompozíciót. Az egyetlen dolog, amit kifogásolok benne, ugyanakkor emiatt egyedi is, hogy a haja inkább zöldes, mint kék. Van egy Lucy-s változat is, ezen az ablakon beszűrődő fény kiemelkedően jó. Ez is egy egyedi Juvia fanart, olyan melankolikus hangulatot ébresztő, az arca pedig nagyon kifejező.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 17:05:50 írta Hestiana »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 jún 30, 20:23:06 » |
|
Milyen lelkesek vagytok fordítás ügyben, de köszi, megbirkózom vele, elég jól megy az angol. :3 Ez a gondolkodó Lucy-s kép annyira jó. *-* Istenem, bár így tudnék rajzolni és színezni én is... :3 Persze a Juviás változata is nagyon jó, és hát Gérard. *omg* Ahhoz nem is kell semmit hozzáfűzni, amihez neki (a normális, nem őrült "énjének") köze van, az rossz nem lehet. Mondjuk nekem inkább Mistgun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jún 30, 20:54:35 » |
|
... Mondjuk nekem inkább Mistgun. ANIMAAAA! Igen, én is csak csorgatom a nyálam miközben a DA-t nézegetem, sajnos egy fikarcnyi tehetség sem szorult belém rajzolás terén, de azért nézni szeretem a szépséges kész műveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 jún 30, 21:43:00 » |
|
Bocsi. Bocsi Hestiana. Nem volt szándékos. ^^ Én elsősorban a terjedelem és nem a nehézség miatt gondoltam segíteni (ha többen csináljuk, gyorsabban kész ), de ha nem, akkor így jártunk... :3 Az az ANIMAA-zás bennem is megragadt! "amihez neki köze van..." Ezzel teljes mértékben egyetértek! *-* Érdekes módon a készülő rajzom egyik szereplője is ő... ^^ Vajon ki lehet a másik~? Erről jut eszembe... Itt egy kép. Valakinek dolgozott a fantáziája. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 21:44:21 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 jún 30, 22:26:32 » |
|
Uram atyám, mennyi perverz nézi/olvassa az FT-t! Mondjuk van valóságalapja a beszerkesztésnek, azt meg kell hagyni... Nekem mondjuk Gérard önmagában unalmas, nade Erzával kiegészülve már egészen más a helyzet. Tessék, itt van színesben a Seduction Armor. Csak hogy az ide tévedő pasik se riadjanak el a topiktól! Még egy Erza színezés, ami megtetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 júl 01, 06:53:22 » |
|
Aham, csak ez nem Erza, hanem Erza. Ha érted, mire gondolok.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 júl 01, 08:25:55 » |
|
Szerintem pont azért írt Erzát. Majd akkor keresünk 3 Fairy Tail doujinshi (azt hiszem, ez a rajongói manga xD) mangát, és akkor jut mindhármónknak. :3 Jézusom, A-chan, az a kép. xD Még nem láttam, iszonyat jóóó. Gérard, a kis perverz. A Seduction Armor is nagyon szépen lett kiszínezve. Én is imádom nézegetni a képeket. :3 Olyankor mindig megállapítom, hogy az emberi tehetség, pozitív idiotizmus és perverzség nem ismer határokat. xD Annyira imádom, amikor keresek egy képet, és azt ugyan nem találom meg, de helyette 10 másik talán még jobbat igen. xD Mistgun Róla ez a kép a kedvencem. Annyira jó a haja is, és az a nézés. <3 Mistgun vs. Jigglypuff Hestiana, ezt neked. :] Annyira gyönyörű, az egyik legjobb színezés, amivel valaha találkoztam. Ha manga karakter lennék, szívesen cserélnék Lucy-val. Ti kit választanátok? FT legjobb pasijaiFT legjobb pasijai színesbenÉs ez egy mestermű. *.* Annyira jó Gray és Loki arckifejezése is, hogy wáááh. *.* Loki mondjuk kevésbé Lokis, mint általában, de nekem pont ettől tetszik annyira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 júl 01, 10:02:18 » |
|
Az kétségkívül Erza... Gérardnak a száját is megpiszkálták. Olyan kis sunyin mosolyog... Azzal a GrayXJuvia képpel én is találkoztam, gyorsan le is mentettem... Mázlista Lucy... Lokinak amúgy is ekkora sörénye szokott lenni? A választás olyan szinten lehetetnel, hogy azt el se lehet mondani... Nekem legalábbis... Talán Gray a favorit? (egy hajszállal... ) Nekem az utolsó képen Loki mintha egy kicsit LoveCom-os Otani-s lenne... Csak nekem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 10:05:05 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 júl 01, 10:26:09 » |
|
Csináltam egy Fairy Tail AMV-t,csak nemtudom mennyire illik ide,mert ez harcrol szol .Elég pörgősre sikeredett,de tulságosan sok harcot nyomtam bele és még TV logo is van pár jelenetnél(kikellet volna zoomoljam).Remélem azért tetszeni fog http://www.youtube.com/watch?v=v4mvVlw8g10
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 júl 01, 12:52:50 » |
|
Az kétségkívül Erza... ... Arra céloztam, hogy nem Scarlet, hanem Nightwalker. Vagy lehet, hogy Scarlet, de Nightwalker álcában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 júl 01, 12:57:09 » |
|
Nekem az utolsó képen Loki mintha egy kicsit LoveCom-os Otani-s lenne... Csak nekem? Jaj, akkor azért olyan bejövős így nekem Loki. Imádom Otanit is. xD gabig35: Megnéztem az amv-det. Az tetszik benne, hogy jól kiválogattad az animéből a részeket, és az passzol a zene üteméhez, tehát ahol pörgősebb a zene, ott megy a kemény harc, ahol lágyabb, ott kis érzelmes részek vannak. Viszont nekem kissé csapongó volt. Nem éreztem benne az egységet. Lehetett volna mondjuk a példa kedvéért kronologikus sorrendben bemutatni a harcokat. Mondjuk olyan szempontból, hogy először Natsu minden harca nagy önbizalommal indult, aztán jött a mélypont, amikor kiderült, hogy elszámította magát, mert az ellenség erős, de végül összeszedte magát és minden esetben nyert. Vagy akárhogy máshogy, csak legyen valamilyen vonala a dolognak. :3 Persze ez csak egy laikus véleménye, és nem bántásból írtam, csak nálam ez az észrevétel. Ettől függetlenül klassz. A téma meg mindegy, ha FT, akkor jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 júl 01, 14:36:28 » |
|
Értettem Chakra, hogy mire céloztál. Nightwalker is kétségkívül egy Erza. Ugye, hogy hasonlít? Nikkie már majdnem mindent elmondott előttem az AMV-ről. Még annyit teszek hozzá, hogy az utolsó verekedős rész előtt, amikor Erza meg Natsu ülnek a vízben és a többiek futnak oda hozzájuk. Nekem az egy kicsit lassú a zenéhez képest. A vágások jók és a jelenetek is, csak mondjuk tehettél volna oda valamilyen efektet ami a zene ritmusára reagál. (de ez is csak az én véleményem ^^) Amúgy vnagyon jó kis AMV.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 júl 01, 15:14:18 » |
|
Aham, csak ez nem Erza, hanem Erza. Ha érted, mire gondolok. Naná, hogy 'hanem Erza'! Nagyon szexi felkötött hajjal, szerintem simán viszi a legjobb Féri Télü csaj díjat. De akkor legyen, itt egy 'Erza' is, nagyon szépen színezve. Majd akkor keresünk 3 Fairy Tail doujinshi. . . Oké, de én csak perverzet vállalok! Az első Mistgun-os kép valóban nagyon klassz, le is mentem. Köszönööm! ^^ Természetesen Juvia perverz gondolati kivetülését ismerem, a kövi avataromban is szerepel (ami egyenlőre még finomítás alatt). Kit választanék? Hmm jó kérdés, ezen még nem gondolkoztam el, az egyik furább, idiótább , mint a másik, nem tudom. Egy biztos Natsu-t biztos nem! A "mestermű" valóban jó. :O És nekem is Otani-'sensei' jutott az eszembe Lokiról. Szomorú Gérard x Erza, kicsit furán áll börtöntöltelék-san szája, de nekem tetszik. Éééés itt egy "dejólenneha" képecske, bár nem teljes, még 3 párt szívesen látnék rajta. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 júl 01, 20:49:39 » |
|
... És ez egy mestermű. *.* Annyira jó Gray és Loki arckifejezése is, hogy wáááh. *.* Loki mondjuk kevésbé Lokis, mint általában, de nekem pont ettől tetszik annyira. Olyannyira, hogy ha nem barna lenne a haja, nem a prémes nyakú kabát lenne rajta és nem tudnám, hogy Loki, fel sem ismerném. Első ránézésre azt hittem, Natsu az, csak a hajszín nem stimmelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|