Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 aug 09, 11:41:45 » |
|
A béta szerintem tökéletes, én anno azzal toltam és nem volt sok olyan dolog amit nem fordított le, azt hiszem talán csak 1-2 küldetést .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 aug 09, 12:33:06 » |
|
Hát nem tom én sztem elrontottam valamit mert nálam 1-2 szó van a küldibe amit lefordít többet nem meg azon kívölis max a várak nevét de már tom hol van a baj én hülye töröltem dolgokat a mappákból Amúgy hogy lehet multizni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 szep 03, 19:44:26 » |
|
az a fordító hibája, nem a legmegfelelőbb ember kezdte el a fordítást, mert 90% nak hitte, most levitte 65%-ra a fordítás állását, de sztem ott se tart.
1 haverom segített neki fordítani, a felét ő csinálta meg egyedül, 1-2 hét alatt, erre ez az aronj meg elhajtotta őt xD
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 szep 03, 20:31:45 » |
|
65%? Amikor én letöltöttem a próba fordítást összesen 10-13 várnak a neve volt lefordítva a főmenü meg ezen kívül 1-2 szó de semmi más 1 küldi sem volt lefordítva semmi -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 szep 04, 07:55:50 » |
|
mondtam, nem éppen a legjobb a fordító, de hogy minek vállalta be ha nem megy neki, és nem fogadja, vagy elhajtja a segítséget >.<
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 szep 18, 19:24:35 » |
|
Valaki segítene? Megjött a kedvem játszani, de persze a határidő lejárt ( 30 játéknap). Mit tegyek? Semmi kedvem megvenni... És ha van hozzá crack, akkor az nekem nincsen meg. A válaszokat előre is köszönöm:
Gepguru
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 szep 18, 22:31:33 » |
|
Gepguru: küldtem PÜ-t ^^ Nekem nagyon bejött, végig nyomtam a simát az azért adta, aztán a 2.részét is toltam a 3.részével még nem volt szerencsém játszani. Imádom ezt a játékot, mert nagyon jó a harcrendszerre, amilyen grafikája van (ami valljuk be, szerintem igazán hozza a középkori stílusának RPG-Akció-fight-ját). Nagyon jó az aréna harc és a kereskedelem is. A páncélzatok és kardok (istenem imádom őket <3) Mindent összevetve nagyon jó játék, aki nem próbálta ki, az próbálja ki, mert nem fogja megbánni ^^
Saját vélemény: szerintem ide-oda veri a legnépszerűbb MMORPG-ket (WOW, AION, Metin...)
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 szep 19, 08:23:36 » |
|
Nekem, is megjött a kedvem, nekem is küldenétek p.üt? ill van a wabad, fire and sword., meik az alap game?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #23 Dátum: 13 jún 20, 11:12:05 » |
|
uhh régen írtak ide de azért megkérdezném:
crackelt verzióval lehet-e online multiplayerezni? csak az érdekelne igazán, bár elég régi játék szal lehet hogy amúgy se találnék játékosokat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #24 Dátum: 13 júl 04, 21:58:08 » |
|
Dedicated szerverre elvileg lehet vele menni. Persze ezek is verziófüggők (Patchek)
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
Kyou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 13 júl 06, 15:53:23 » |
|
Üdv!
Érdekelne, hogy 1.143 -hoz van-e C key? Mert letöltöttem ezt a verziót és a multinál CD kulcsot kér...
Megoldottam
Találtam egy működő CD keyt a multihoz. De sajnos mindig minden szerver kickel egy kb. fél oldalas piros szöveggel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 11:05:12 írta Kyou »
|
Naplózva
|
|
|
|
|