tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Dátum: 11 jún 22, 17:54:05 » |
|
Hali, ez 1 középkorban játszodó játék, aminek igazából már 2 része is van. van a mount&blade warband, és nem rég jött ki a mount&blade with fire and sword. a lényege, hogy lehet várakat foglalni, csatákat megvívni, szövetségeseknek segíteni, stb. a warband a 13. században, a with fire and sword a 17. században. én most with fire and swordozok, ahhoz tudok adni 1 letöltési linket is, amivel ingyen meglehet szerezni az egész játékot. http://thepiratebay.org/torrent/6369528/Mount_amp_Blade_With_Fire_and_Sword_%28CRACKED%29és hamarosan kijön a with fire and swordhoz 1 magyarítás is, amit itt lehet követni: http://aronj.honlapepito.hu/?modul=blog&a=138703remélem sokaknak tetszik, tetszeni fog ez a játék am én is kezdő vagyok még
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jún 22, 18:47:45 » |
|
Már régebb óta játszok vele (igazából csak játszottam, a mostani gépen elég lassú a betöltés és nagyobb harcoknál valamikor szaggat ) és nagyon tetszik. Én a Warband-al játszottam és főleg neten. Vannak olyan "kockák", hogy 650ezer méterről dobó késsel (vagy mi a neve) ad egy head-et . Ha nyáron (tudom már nyár van ) sikerül új gépet vennem játszhatnánk egy párat . Nekem a nyerő fegyver párosítás: egy íj, kétkezes kard (elég szépeket sebez) + a lovon nélkülözhetetlen lándzsa (vagy valami olyasmi, az a lényeg, hogy tudjon szúrni ). Ha vár ostrom van akkor a legnehezebb és legnagyobb def-el ellátott felszerelés. Egy kétkezes kard esetleg bárd (nem biztos, hogy ez a neve, egy nagy fejsze szerűség), egykezes kard + két pajzs. Kicsi kör alakú a kézbe, nagy hosszúkás a hátra. Ha sima fight van akkor: a legkönnyebb cumó + a fentebb leírt fegyverek. Hadseregem általában csak nyilasokból állt + a felfogadott hősök/hadvezérek (vagy mik). A stratégia: a nyilasok egy helyben várnak és nem tüzelnek. Én + a hősök/hadvezérek (még mindig nem tudom, hogy hívják őket) előre lóval és megpróbálunk annyi embert megölni amennyit csak tudunk (általában itt vége is a csatának, mert mindenkit leszedünk). Ha még vannak talpon akkor irány a nyilasok felé és ők elkezdenek tüzelni, nincs az a hadsereg amelyik megtudna ölni egy nyilast is. Talán 120 fős hadseregem volt. Hibákat keresve jöttem rá, hogy ez hosszabb lett, mint amit akartam .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jún 22, 19:07:27 » |
|
igazából nekem még úgy nincs meg az az igazi felszerelésem, eddig én is 2 kezes kardal, nyillal, lovas lándzsa szerüséggel megyek, és a legerősebb cumókban stratégiát még nem igazán találtam ki magamnak, és singleben nem fogok játszani, amíg nincs kész a magyarosítás, mert csak 1-2 szót tudok angolul, azt is rosszul xD de majd kipróbálom a stratégiád. multiban általában vár védésre szoktam menni, ott ha be akarnak törni a kapun, kinyitom, beengedek 2-3 embert, aztán leszedem öket, közben vissza csukom az ajtót néha én is csodálkozni szoktam, hogy ezek mit művelnek... a várfalban állok, lövök kifelé, erre a távolról muskétával fejbe lő 1 olyan gyerek, aki teljesen a pálya szélénél van :O Laci, ha átállítod a directx 9-et, 7-re, akkor nem fog laggolni. én is hihetetlenül laggoltam, azt hittem abba hagyom a játékot, átállítottam 7-re, aztán most szinte nem is laggolok amikor rákattintasz a játékra az asztalon, ott configureban kell asszem átállítani a DirectX-et
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jún 22, 19:29:56 » |
|
Akkor is ugyanúgy fogok, ugyanis ez 8éves gép . Anyám használta, de eladtam az enyémet és vissza szereztem tőle . Az új részét nem is próbáltam, de megpróbálom meggyőzni húgom, hogy had játszhassak nála .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jún 23, 08:25:44 » |
|
én most azért vagyok mérges, mert egyik részbe se volt benne Magyarország >.< török támadás alatt ha mi nem vagyunk ott világvége van xD gondolom a with fire and sword korában a törököket már elküldték, de azért nagyon jó kis Végvári Hősök modot, részt, lehetne csinálni belőle
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jún 23, 12:59:25 » |
|
Régóta ismerem a játékot. Nagyon remek és az új Mount and Blade "Tűzzel-vassal" szintén nagyon jóra sikeredet. Bár kár, hogy mi magyarok nem kerültünk bele a játékba.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jún 23, 16:22:26 » |
|
na ja. a warbandban is tökjó lett volna asszem 1 hónap múlva elkészül a magyarosítás végre a tüzzel-vassalhoz ma játszottam picit multiba, és asszem lassan fejlődök azt bírom, hogy kiugrok a várból, aztán ott néznek felfelé, mennek páran fel a létrán a várba, engem észre se vesznek, aztán nyugodtan hátba támadhatom őket meg azt bírom, amikor 2 kezes kardal, vagy ilyesmivel így fentről csapnék, de mondjuk leugrok a háztetőről, és úgyvágok fentről lefelé, asszem az mindenképpen halálos, persze csak ha célba ér. leugrottam a háztetőről, 1 lovas katonát pont sikerült elkapnom. csak azt nem szeretem multiban, hogy nem válogathatom össze kedvemre a fegyvereket, csak ami annak a népnek van.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 jún 28, 22:24:17 » |
|
A link amit adtál melyik verzióhoz van? Mert a magyar 1.139-re készül, és hogy lehet arra felpatchelni? ( ha nem jó a verziószerszám akkor. [ ezt megfogalmazni, röhej de bitang nehéz volt, ide írom, hogy röhöghessetek!])
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 jún 29, 07:42:29 » |
|
http://patchelj.hu/patch/Mount_Blade_With_Fire__Sword_1.139_patchinnen töltöttem le. asszem itt megvan a crack is hozzá. katt a linkre, majd ott lejjebb álítsátok át mb_fwas_upgrade_1.138_to_1.139.exe -re vagy legalábbis akkor, ha megvan már az 1.138 majd letöltés, ha lejött akkor futtatni az exe fájlt, bele a mount&blade mappájába, és asszem tartalmaz ez a letöltés 1 cracket, azt megint bekell másolni a mappába, majd a crackel elindítani, és elméletileg jó is lesz
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 júl 07, 18:29:10 » |
|
Valaki játszik a sima Mount&Blade-el? Kb. 1 hete felraktam (még elindul egy csata vagy 10 percet kell várnom -.-) és elég jól elvagyok vele. 26lvl, 600+ hírnév, Rhodok királyság hűbérese. Nord-okat majdnem kiirtottuk, talán 2 vára maradt. A vicc az, hogy eddig csak egy kis falum van, mert Graveth király nem adott oda egy várat se... Pedig vagy 4-et egyedül foglaltam el. Nord-ok királya, Ragnar a fogságomban van . 180 fős sereggel jött az én kis 82 fős seregem ellen és esélye se volt a győzelemre . Most kicsit "bajban" vagyok. Van orvosom, mérnököm és egy hadvezérem, de nem találok egy normális tolvajt... Már csak ez hiányzik a csapatból. Valaki tudna egyet mondani? Ja és a végére: mennyi lehet a max ütés? Vagy nincs is ilyen? Mert ütöttem egy 89-es ütést (lovon, két kezes kardal), talán eddig ez volt a legnagyobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 07, 18:31:06 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 júl 07, 21:21:59 » |
|
sajnos én nem igazán ismerem, és mostanában nem is játszottam még a with fire and swordal sem. egy részt, várok a magyarításra, más részt most sok játékot kaptam kölcsön ps2-re, és azokat is kikéne vinnem, pl a prince of persia 3-at, ami csaknem 2 órás játék viszont a fordítás hamarosan kész lesz, 84%-on áll a felirat. akartak hozzá 1 kis szinkront is, de azt elvetették, mert nem lett olyan jó. mire elkészül, addigra talán sikerül a ps2 játékokat végigvinnem xD
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 júl 12, 12:50:39 » |
|
Nagyon szeret(t)em ezt a játékot, jól megfogott anno . Star Wars-os kieggel vagy mivel nyomtam az eredetin kívül, és volt szerencsém Warbandot is kipróbálni, de a sima jobban bejött. Én mindig a sárgákkal voltam, aztán segítettem annak aki a jogos tulajdonosa a trónnak elfoglalni a birodalmat . Jó buli volt, meg kéne megint szereznem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 aug 07, 15:58:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 aug 08, 12:24:13 » |
|
Na kész a magyarosítás erre vártam Amúgy elég jó játék ez a 3 óra alatt amit játszottam vele (ezt is úgy hogy 1 szót se értettem belőle) és arra rájöttem hogy nem vagyok túl jó ilyen játékokba még meg kell szoknom de majd csak belejövök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető