Goten és Trunks?
Ők ki tudja már mennyivel születtek, ha gyerekkén olyan könnyen elérték az ssj-t.
http://dragonball.wikia.com/wiki/Legendary_Super_Saiyan#Usage_and_PowerDióhélyban annyi, hogy erősebb volt mint a Z harcosok együtt. De mikor Gokunak átadták az erejüket, Goku erősebb lett, mint Brolly.
Nincs ismert szorzó tényező, de a V-jump adatai alapján ekkor a z Új Vegita bolygón 1.400.000.000 volt az ereje
Kis elmezés.
Ekkor az ellenfelei SSJ Goku, SSJ Gohan, SSJ Vegta, SSJ Trunk és Piccolo voltak.
Piccolo ereje is kb megegyezik egy SSJ-vel
Azzal, hogy mindegyikük ereje Gokuban egyesült, és ezzel legyőzték elmondható, hogy 5SSJ>1LSSJ
Vegyük példának, hogy 4SSJ</=1LSSJ
Erről nagyjábol elmondhatjuk, hogy LSSJ=SSJx4
Annyi ismert, hogy SSJx2=SSJ2 és SSJ2x4=SSJ3 vagyis SSJx8=SSJ3
Szóval LSSJ erősebb, mint SSJ2, de gyengébb, mint SSJ3.
Én a kinézet és az erőalapján úgy fogalmaznék, hogy az LSSJ kb olyan mintha egy USSJ2 lenne.
A 2. movieban nem csupán akét kicsi győzi le, hanm velük van még Gohan is
Gohan SSJ2 volt meg még plusz vele a két kicsi, majd a végső támadásnál megjelent Goku is. (ő nem tudom SSJ2 vagy SSJ3 volt?)
akkor az 2+1+1+(2 v 8)=6 v 12 > 4
Szerintem az ereje rendben van, kb dagi Buuhoz lehet mérni.
---
megj: a Brolly első megjelenése a Cell játékok szünetére tehető s itt azért volt kis szórás az 5 Z harcosok ereje közt.
Ha 1.4 milliárdot elosztjuk néggyel, akkor átlag minden az 5 Z harcos ereje SSJ állapotban 350 millió.
ami kb így oszolhat meg a Z harcosokközt
Piccolo és Trunks 250 millió
Vegita 350 millió
Goku és Gohan 450 millió.
megj2: noha az LSSJ-t 4x olyan erősnek állapítottam meg, mint az SSJ-t, abbólamit láttam az első movieban, ez közel se biztos, hogy így van, mivel látszólagosan nagyobb volt pl a különbség Cell és SSJ2 Gohan közt, mint pl Brolly és valamely Z harcos közt, pedig az előbbi esetben valamivel kisebb volt a különbség, mint kétszeres.
...de végül is movies ábrázolás.
Másik dolog, az hogy nem szintlépős volt csakannyit, hogy zenkai.
Ezek moviek, a mangátol különállóak.
A születésnél lévő harci erő is elég random. Az nyilván, hogy a nemzéskori harci erő közbejátszik az utód erejét tekintve, de hogy a szórás mekkora és, hogy hány generációra nyúlhat vissza az nem ismert.
Lehet ez az ezer évente dolog is olyan, hogy születik évente átlag N db csillagharcos akkor ahhoz, hogy baromi jó örökségre tegyen szert 1 az Nx1000-hez az esélye.