24 nov 26, 04:30:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 83 84 [85] 86 87 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288463 alkalommal)
0 Felhasználó és 66 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1260 Dátum: 14 okt 29, 18:20:09 »

Erősebb lenne, mert nem korlátozná a teste mint gandalfként szerintem. Bár nem sokat mondanak róla csak hogy a legbölcsebb köztük. Valamint hogy manwe háziállata, aki meg szelekkel operál. Bár őt segítette a narya végig; gondolom azért lett tüzeskedő.

Ezt honnan szedted hogy csak maia ölhet maiát? Nekem nem rémlik.
Pár példa: gríma vs szarumán, isildur vs sauron, hirtelen ennyi elpusztított jut eszembe.  Pojén
És ha a balrogokat elfogadjuk maiáknak, akkor azok meg hullottak rendesen tünde/ember kezektől az első korban.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1261 Dátum: 14 okt 29, 18:27:49 »

Én is feldobtam pár harcot, de elvitte őket az elektromágneses kitörés.
az angmari boszorkányúr vs. Jadis,  Narnia fehér boszorkánya
Ulquiorra vs. Maard Geer
a régi, Schwarzenegger-féle T800-es vs. egy predátor önpusztítás nélkül
Plusz emelem a tétet:
Darth Sidious vs. Megatron
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 18:30:05 írta gman » Naplózva
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1262 Dátum: 14 okt 29, 18:33:54 »

Pontosítom amit korábban mondtam: Maiát csak Maia ölhet meg, vagy bárki akinek maia/szent fegyvere van. És a tündéknek temérdek volt.
Szarumán meg nem halt meg a könyvben, hanem a Megyébe vonult Grimmával száműzetésbe, mert elhagyta az ereje.
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1263 Dátum: 14 okt 29, 22:19:59 »

De meghalt szarumén gríma elvágta a torkát.

sidious vs megathorn

Van bármi védelme mentális támadások ellen a robotnak? Mert ha nincs akkor felesleges ragozni.
Ha meg van, akkor messziről van esélye; olyan 500 méteren túlról, egy nukleáris fegvyerzettel...Bár én nem ismerem a képregény álcát csak a meséset, de azt szidijusz kockánként válogatná szét az erővel.

Ám ha a comicnak van bolygópusztító lövedéke és az űrből betárazza akkor adom neki a győzelmet.

Naplózva

A reményhal meg utoljára
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1264 Dátum: 14 nov 05, 23:12:48 »

miylen majomharcot találtam ki:
Infernape vs Dexterlaboros Monkey, az a szuperhős

jelenlegi Luffy vs Raditz elleni Goku

Rozsomák vs Daz Bones elleni Zoro

arany féle Toldi vs János Vitéz, a legendák csatája!

Neko Majin vs Képregény Maszk
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 17, 21:53:09 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1265 Dátum: 14 nov 24, 10:03:25 »

Wolverine vs. Zoro

Egyetlen apró kérdés dönti el a csatát, de ez kb. olyan, mint hogy Han Solo lőtt először, vagy nem. Tehát, ha Zoro akkor egy szárnypróbálgató hakival sebezte meg Mr. 1-et, akkor Logan csontjait is át tudja vágni. Ha nem, akkor hiába jobb kb. mindenben, egyszerűen nem tud mit kezdeni a regenerációval.

Új képregényes
Dr. Manhattan vs. Silver Surfer

Yola, Sugar és Perona, avagy a szopatókirálynők vs. végső széttápolt Madara
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1266 Dátum: 14 nov 24, 18:38:29 »

Szerintem a szopatókirálynők győznének.
Yola átrajzolná a Susanoo-t, plüssmacira, Madara rinneganját pedig smileganra.  ikszdé

Én is írok pár csatát.

Nézzünk olyat, hogy nindzsa vs nindzsa, azaz Basilisk vs Naruto:

Hotarubi vs Shino
Koshiro vs Temari
Yashamaru vs Kankuro
Tenzen vs Hidan
Rousai vs Lee
Jousuke vs Chouji
Gennosuke vs Itachi

Most pedig mágusok vs. mágusok, azaz Slayers vs Fairy Tail:

Lina vs Natsu
Gourry vs Erza
Zelgadis vs Gazille
Zumma vs Gray

Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1267 Dátum: 14 nov 24, 18:54:44 »

Új képregényes
Dr. Manhattan vs. Silver Surfer

Nem találtam meg, hogy milyen az az új képregényes Dr.Manhattan, de ha hasonló mint a régi, akkor tuti, hogy ő nyer. Annak ellenére, hogy Silver Surfer az egyik legmenőbb karakter, Manhattan majdnem mint egy Isten, nem sok esélye lehet ellene. Valószínűleg a csata sem lenne valami hosszú.. Nevet
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1268 Dátum: 14 nov 24, 20:35:50 »

Ja én is csak a régi Manhattenről hallottam ezt-azt. Vele szerintem az a gond, hogy a Watchmenben nem igazán volt olyan, aki egyáltalán megközelítené az erejét, tehát nem tudjuk, hogy meddig lenne képes elmenni, ha akarna. Oké tudom, hogy uralja az anyagot meg minden de azért a surfer csak egy herald szintű. Szóval szerintem nem lenne olyan sima Manhatten-nek, de én is felé hajlok.

Lina vs Natsu: Lina részéről elég nagy stomp. Jelentősen nagyobb különbség a tűzerő tekintetében, IQ terén még nagyobb. Ha pedig overkill-el akarja Lina megkoronázni a dolgot, ott a Giga Slave.

Gourry vs Erza: A barátság ereje jobb helyeken nem véd meg egy a fény kardja (vagy ha jól tudom később lesz még valami más, szintén elég op fegyvere) ellen.

Zelgadis vs Gazille: Zelgadistól most nem emlékszem semmi különösebben impresszív mutatványra, szóval talán Gazille.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1269 Dátum: 14 nov 25, 18:44:24 »

Wolvi Álarcos vs Zoro
Haki, nem Haki kétlem, hogy Zoro át tudná vágni az Adamantiumot, főleg, mivel az nem Haki volt csak Zoro rájött az acélvágás technikájára. Mondhatjuk, hogy ráérzett. Engem viszont mindig zavart Wolvi csontváza, mivel nem nagy kunszt, elméletileg csak a csontjai vannak Adamantiumból, az ízületei nem.(Ha abból lennének mozogni nem lenne képes Hümm-hümm) Így elég, ha Zoro a két csont közé vág. Már ha a csata hevében képes lesz rá. Amúgy tud Wolvi új végtagot növeszteni vagy csak begyógyulna a seb?(Bár ha tudna újat növeszteni az már nem lenne Adamantiumból)
Röviden: Ha Zoro elég pontos lefejezheti Logan-t, de ha nem, csúnyán veszít. Mondjuk egy vagy két kardja rámenne, mert a karmok ketté szelik azokat, szóval... ja. Nem lesz ez sétamenet.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 25, 18:46:00 írta Jokerke » Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1270 Dátum: 14 nov 25, 20:32:06 »

Idézet
elméletileg csak a csontjai vannak Adamantiumból, az ízületei nem.(Ha abból lennének mozogni nem lenne képes  Hümm-hümm) Így elég, ha Zoro a két csont közé vág. Már ha a csata hevében képes lesz rá.

Nem lenne rá képes a csata hevében, másrészt Zoro azért ennyire nem is okos, hogy eszébe jusson egy ilyen dolog.  Nevet
Egyébként Wolvinak begyógyulna az átvágott ínszalagja. Megyfigyelés színével elvileg lekövetheti Zoro a mozgását, de szerintem nem menne vele semmire. És hiába vagdossa meg a mutánst, ha az begyógyul. Mindkettőjüknek magas a fájdalomküszöbe, mindketten erősek és szívósak, viszont Zoro nem képes öngyógyításra.
Wolverine win 70-30%

Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1271 Dátum: 14 nov 25, 22:32:20 »

Zoro nyerhet szerintem, de csak ha az a képessége amit sejtek hogy érzi a tárgyakat ez valami felsőbbrendű haki fajta; és ennélfogva bármin át tud vágni.
Gyakorlatilag megemelt több tíz tonnát mikor rádobta mr1re a házat, wolverine ennek nem igen jár a közelében. És emiatt nem tudná eltörni a kardjait sem, mert sokkal erősebb nála fizikailag, meg gyorsabb is, de ott sokkal kisebb a különbség.

Akárhányszor megölné, kell neki idő míg felépül és az alatt kisüthet valamit, ha meg nem jön rá a fejes témára akkor veszítene; bár akkor is nyerné az első 50 kört nálam.

Mi van ha valaki széttrancsírozza rozsomákot, de a fejét épp nem vágja le; akkor hány perc/óra a gyógyulása??
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1272 Dátum: 14 nov 26, 15:43:54 »

Az ízületi vágást úgy értem, hogy ott le tudná vágni Logan végtagjait (és talán a fejét is). De ami igaz az igaz, a harc hevében ezt nehéz véghez vinni és ki tudja, hogy egyáltalán eszébe jutna (bár előbb vagy utóbb talán rájönne, hogy Wolvi csontváza törhetetlen).
A kardokat meg nem eltörné, hanem nemes egyszerűséggel felszeletelné őket. Ha jól emlékszem az Adamantium karmok mindenen átvágnak.
Naplózva

- Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1273 Dátum: 14 nov 26, 16:23:45 »

Az edzett szamuráj kardok is, és az övéi tagjai a nem tudom mennyi top20nak meg 50nek (ez már mágikusnak számít??). Azaz semmire se jutna logan papa a karommal szerintem. Egyéni véleményeket kell mondani, az a lényeg  Pojén

zoro nyer 60-40

sugar perona vs madara, nemtudom ki a harmadik. Madara szétzúzná őket. Semmi gyorsaságot nem mutatott egyikük sem max ilyen figyelmetlen emberek ellen voltak jók. (eredményesek inkább)
Ő meg mit is tud: lát mindenféle erőt (2szem), le tudná követni a szellemeket, és genjtusuba ejti őket ahogy akarja. meteorit, kilóméter-hosszú sárkányláng, minek ragozni.
Ha a susanót megérinti sugar akkor leég a keze, vagy macivá változtatná?Nevet mindegy madara még úgy is azzal védekezne tovább...
Naplózva

A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1274 Dátum: 14 nov 26, 19:23:24 »

A csajok érdekes jelenséget képviselnek, az OP egyik jellegzetessége a karakter,  aki nem erős, de veszélyes. Nehéz normális harcba küldeni őket, mert egy képességet leszámítva harcképtelenek, viszont az az egy képesség ha betalál, az instant win,  legyen a célpont Madara, Aizen, vagy bárki. Ha Madara egy apró hibát vét, akkor vége, nincs esélye magától visszajönni. Nem mondom, hogy biztosan veszít, de ha igen, az megalázó vereség lenne. Madara a depressziós, cintányéros játékmajom. Yola am az öregasszony, aki mindent valami haszontalanná változtat.
Ja és Sugar gyors. A másodperc törtrésze alatt elintézett két tucat, szemmel követhetetlen sebességgel mozgó gnómot.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 83 84 [85] 86 87 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins