24 nov 26, 06:25:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288932 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Jokerke
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1230 Dátum: 14 okt 11, 21:38:36 »

Valahol láttam, hogy egy amcsi anime-képregény magazin Spiderman-nek ellen Vash-t (Trigun) mondta ellenfélnek.

Ja, valszeg Vegita nyerné azt is, bár abba már beleizzadna.

Asterix és Obelix vs alap Hulk
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1231 Dátum: 14 okt 11, 22:28:17 »

Ha jól emlékszem Asterix és Obelixnek volt valami varázs itala, ami erősítette őket, de csak egy x ideig hatott,  kérdés, hogy ilyenük van-e, vagy a harc előtt használnak-e, mert azért ez nem mindegy  Nevet Bár talán még úgy sem lenne esélyük.Én Hulkra szavazok.

Hao Asakura vs Alucard

Hao Asakura vs Alucard vs Kaguya
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1232 Dátum: 14 okt 11, 23:10:57 »

obeliksznek nem kell ital, mert annyit megivott gyerekkorába.
Asterixnek igen, de így sem tudja übereli a társát, aki azért elmaradt egy hulktól Nevet
Bár szerintem a mesében ő is sebezhetetlen, de hulk feldühödne ezen és belevetné a Napba (volt-nincs). Asterixet meg elropogtatja ital közbe is.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1233 Dátum: 14 okt 12, 07:34:52 »

Hát a varázsital egyik hatása a bizonyos fokú sebezhetetlenség.És a "rövid idő" ameddig az ital hat az is rengeteg óra, és ez csak 1 korty. Obelix egyszer eldobott egy lándzsát, ami aztán körbeutazta a földet meglehetősen rövid idő alatt, és Obi úgy dobta el mintha semmiség lenne. Nem tudom, hogy Asterix varázsitallal gyengébb-e, mint Obelix, de Asterix egy nagyon ravasz fickó. (Persze egy WW Hulk ellen semmi esélyük, ezért mondtam, hogy alap Hulk)   

dehunter
Felteszem Hao alatt nem az animés, hanem a mangás Hao-t érted, viszont ebben az esetben dunsztom sincs.
Ja, és Alucard pre- vagy post-Schroedinger?
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1234 Dátum: 14 okt 12, 08:22:08 »

Hát nem tudom, valahogy szerintem Hulk azért erősebb, mint Asterix és Obelix  Nevet

Nézhetjük akár az animés Haot is,  Alucard meg természetesen a pre-Schroedingeres.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 08:23:18 írta dehunter » Naplózva

Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1235 Dátum: 14 okt 12, 10:25:26 »

Ja. Lehet, hogy Hulk egy kicsit overkill. Akkor legyen inkább:

Obelix vs Bane

Animés Hao vs pre-Schroedinger Alucard
Tegyük fel, hogy Alu látja a szellemeket. Nehéz összehasonlítani őket, mivel mindkettő teljesen máshogy harcol. Hao a Tűzszellemre hagyatkozik, míg Alucard saját vámpír képességeire. Hao elégeti vagy agyonnyomatja ellenségeit, míg Alucard puszta kézzel tépi szét vagy pisztolyaival (mit pisztoly, KÉZIÁGYÚ) szedi le ellenségeit.
Alucard gyorsabban mozog mint a Tűzszellem és Hao, tehát ha közel tud kerülni Zeke-hez (Hao angol/magyar szinkronos neve) megnyerheti. A kéziágyúiból kilőtt lövedékeit a Tűzszellem röptében elégeti, ezért azokra nem is nagyon hagytakozhat.
Olyan 60-40% Alucard javára
Naplózva

- Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1236 Dátum: 14 okt 12, 19:12:32 »

Amúgy nem annyira tiszta a fölénye alapszinten, csak ugye hulki erősödik...
Mert egy abomination ellen még lenne reális esélye obelixnek, (ha tényleg igaz ez hogy átdobta a Földet, mert én erre nem emlékszem; és ez már kezd hajazni a silverage supermanre, aki ilyen trollkodásból élt)

Bane az a batman ellenfele tomhardy? Mert azzal piszkálná ki a fogai közül a rómaiakat.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1237 Dátum: 14 okt 12, 20:13:55 »

Egy kis poén fighting:
Gógyi felügyelő vs Kankuro
Popeye (van nála spenót) vs Asterix (van nála varázsital)
A (raikage) vs Pikachu (de 200 db! >.<# Pojén)

Naplózva
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1238 Dátum: 14 okt 13, 14:54:10 »

Obelix dob egyet: https://www.youtube.com/watch?v=JOhRhq6Pr6g&feature=player_detailpage
Én Bane alatt a képregényest értettem, mert ha jól tudom az erősebb, mint a filmes

Popeye felemelte a Földet, lasszóval közelebb húzta a Napot, hogy hamarabb legyen reggel és visszavert egy Marslakó inváziót úgy, hogy visszaütötte az egész flottát a Marsig. Se Asterixnek se Obelixnek nincs esélye.

A Raikage (gondolom a mostani) vs 200 Pikachu
Attól függ, hogy bírja Ay a villámcsapást? 
Naplózva

- Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1239 Dátum: 14 okt 13, 16:25:21 »

szerintem le tudnák földelni egymást mint pikachu tette nem egyszer.

A meg ötször gyorsabb mint pikachu gyors támadás közben, és egy ütésével tízeket ölne meg. Ha viszont a 200 együtt teleszórná a helyet egyszerre, és ő nem tudna elfutni elég gyorsan akkor van rá esély hogy megpödrik a bajszát; mivel esze nem sok annyi sincs.

És ha mindegyiknél van egy Light Ball + oak gery vezeti őket akkor 100-0ra nyernek  Pojén   

{95-05 a fekának
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1240 Dátum: 14 okt 13, 19:11:47 »

Na akkor egy pár, ami engem érdekel mostanában:

Ultimate Kars (JJBA) vs Fairy Tail céh (Fairy Tail)

Saitama (Onepunch-man) vs Saiyan saga Goku (DBZ)

Musou tensei nélküli Kenshiro (Fist of the north star) vs Yujiro (Baki the Grappler)

Dio (JJBA) vs Diavolo (JJBA)

Anthrax elleni Dark Scsneider (Bastard!!!!) vs Final Form Fukki (Houshin Engi)

Legyen valami képregényes is:
Dr Strange vs Dr Fate
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1241 Dátum: 14 okt 14, 18:23:53 »

Ultimate Kars vs Fairy Tail céh
Hogy ölik meg azt ami halhatatlan? Ha nincs valami mágiájuk Kars elzárására vagy "kiradírozására" nem hiszem, hogy nyerhetnek. Hacsak ki nem lövik az Űrbe. Pojén

Saitama vs Saiyan Saga Goku
Hú, hát nem 'tom. Saitamáról nem tudom hogy harcolt-e már teljes erőbedobással, de én azt mondanám egyelőre döntetlen. (Bár be kell valljam nem olvasom a One Punch Man-t)

A Vento Auero partot nem olvastam, szóval nem tudom pontosan mire is képes Diavolo.

Gógyi felügyelő vs Kankuro
Kankuro nyer, de pusztán azért, mert Gógyin fog a méreg
Naplózva

- Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1242 Dátum: 14 okt 15, 11:31:14 »

Valaki szereti itt a star warst?
Lenne pár harcom.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1243 Dátum: 14 okt 15, 15:04:56 »

Attól függ, milyen Star Wars-ra gondolsz? Csak filmes vagy az Extended Universe-ből is?

Ja, és vigyázz az ilyen rövid hozzászólásokkal, mert a fórum-főnökök beleköthetnek, hogy nincs meg a két sor.

Kill la Kill-t nézett valaki?
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 15, 15:05:29 írta Jokerke » Naplózva

- Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1244 Dátum: 14 okt 15, 19:57:06 »

csak a harcokra van szabályozva, meg volt a négy szó amúgy  Pojén

Ilyen over allesra gondolok:
darth bane, revan, marka ragnos; szóval a nagy klasszikusok. (a filmek halál gagyik hozzájuk képest)

pl: exar kun  vs  emperor (a revanos)
     garen malek  vs  darth bane (páncélos)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins