Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 14 szep 29, 22:20:00 » |
|
Shikamaru vs Joseph: Gondolom fiatal Josephre gonoltál (habár Hermit Purple is jól jöhet bizonyos helyzetekben). A kérdés annyira nem egyszerű, én kapásból Josephet mondanám, viszont nem szeretném alábecsülni Shikamarut se. Tehát nézzük meg részletesebben.
Sok tényezőtől függne a kimenetel, pl: mennyit tudnak egymásról, van-e felkészülési idő, ki milyen eszközöket használhat (Joseph a kézigránátokkal és a Tommy-val, mint Straits ellen, lehet azért kicsit overkill lenne Shikamarunak). Fizikai erő tekintetében Joseph a nyerő, szóval ha közelharcra kerül a sor akkor vége a harcnak.
Ami viszont eldönti a harcot, az egyszerűen az, hogy Shikamarunak sose volt olyan ellenfele, aki szellemileg megközelítette volna, illetve olyan se, aki annyira fölötte állt volna képességek tekintetében, mint mondjuk Ultimate Kars Joseph felett. Terveik mindekttőnek elég jók, viszont Shikamarunak nem voltak olyan ellenfelei, akik komolyan megakadályozhatták volna a terveit, míg Josephnek folyamatosan rögtönöznie kellett, tehát jobban reagálna a váratlan helyzetekre.
Szóval gyakorlatilag semmi olyat nem találok, ami Shikamaru mellett szólna. Okosnak okos persze, de Joseph teljesen más körökben mozog.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 14 szep 30, 20:36:51 » |
|
Jama-Dharma Nos hát akkor, fűszerezzük meg kissé ezt a Shikamaru vs Amerikai JoJo meccset: -Helyszín: elhagyatott New York City (csak Manhattan, ha túl nagy lenne a terület) >kettő, egymástól messze levő ponton kezdenek >nem ismerik egymás helyzetét -Shikamaru tudja, hogy ellenfele: >egy izompacsírta (tehát leesik nekik, hogy fizikailag ki van fölényben) >ellenfelének különleges ereje van, de nem tudja mi >kinézet -Joseph tudja: >ellenfele egy ninja >ellenfelének különleges ereje van, de nem tudja mi >kinézet -Shikának alap ninja felszerelés, JoJo-nak 2 pár clacker (azok a fémgolyók) -Bármit felvehetnek amit találnak a városban -Fiatal Joseph, semmi Hermit Purple [-Ha a terület nem fekszik Árnymesternek, akkor a város egy részét benőtte egy Naruto-féle "óriáserdő" (most komolyan, miért vannak akkora fák a Naruto-ban?)]
UI.: Hogy nem vettem észre korábban, hogy az aláírásod 100%-ban JoJo's Bizarre Adventure-t tartalmaz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 01, 15:12:07 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 14 okt 01, 15:26:59 » |
|
Ebben az esetben több esélye van Shikamarunak. Valószínűleg ugyanis mindketten terveket kovácsolnának, és csapdát állítanának a másiknak, de Joseph türelmetlenebb lenne és egy idő után elindulna megkeresni Shikamarut, míg az türelmesen várna rá. Ebben az esetben elkaphatná Josephet, egy csapdában. (Mondjuk ha New Yorkban vannak Joseph kerít egy repülőgépet, és akkor leht rázuhanna vele Shikamarura és győzne ezáltal:))
De mondjuk az is igaz, hogy Josephet nem olyan könnyű azért meglepni, elég gyorsan reagál minden helyzetre, és ha más terve nem is működik, az egyik kedvenc technikája, a taktikus visszavoulás még mindig ott van neki. Szóval akkor győzhet Shikamaru, ha hamar végez Joseph-el, és akkor még a chakrából se fogyna ki, ami általában a gyengeségének bizonyult.
Tehát egy ilyen "távol kezdenek egymástól, és van felkészülési idő" szcenárió esetében valami 60-40-et mondanék Josephnek, de ha csak random összefutnak, akkor Joseph gond nélkül lehozza a harcot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 14 okt 01, 21:54:31 » |
|
Egy kis csapat harc:
Natsu & Gazille & Luxus VS Luffy & Zoro vs Sanji Nami & Franky VS Temari & Kankuro Netero & Zeno VS Deidara & Kisame
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 14 okt 02, 14:52:33 » |
|
Natsu & Gazille & Luxus VS Luffy & Zoro vs Sanji Hát az igazat megvallva nem tudom. Az OP-sek mostanában eléggé feltáposodtak úgyhogy szerintem ők nyernék.
Nami & Franky VS Temari & Kankuro FRANKYYYYYY SHOGUNNNNN!!!
Netero & Zeno VS Deidara & Kisame Lehet, hogy velem van a baj, de szerintem se Dei', se Kisa' nem rendelkezik olyan sebességgel, hogy kivédjék vagy kerüljék Netero Hyakushiki Kannon-ját. Az egyetlen esélyük, ha Dei' pókbombái odalopakodnak és szanaszét robbantják. Bár ehhez túl is kellene élniük...
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 14 okt 02, 21:18:29 » |
|
mugiwarák vs homokozók Egy tényezőt kell figyelembe vennem csak: Temari szelét. Franky szerintem már immunis a mérgekre (vagy ha nem megiszik egy kólát és annyi:D), a fogpiszkáló rakétákat meg leveszi mellel amit sasori tud lőni. Az viszont amit ő lő erősen megdádázná kankurót (coup da burst, vagy mi a fene). Tehát ott frankynak adom. A szél viszont erősen megveri namit, a csúnya szürke felhőket elfújja. Persze ő kitalálhatna valamit hogy ez és ez elegyítve széllel tornádót okoz ami elsöpri temarit, mindegy temarinak adom, egy támadással megölhetné mint tayuyát. Na visszatérve a szelére, ha felkockázta a 3. raikagét; akkor nem zsenge. De bízom a Tábornokban, ezért neki(k) adom a győzelmet. Plussz gondolom az ő lézersugarát nem tudják kikerülni erre csak egy minato szintű egyén lenne képes. 60-35 és jó fej voltam, mint mindig! 5% hogy franky elviszi őket kólázni.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 14 okt 03, 15:36:20 » |
|
Akuma mániám van, ezért: Akuma vs. Fehérbajusz Akuma vs. robbanás utáni Meruem Akuma vs. Yusuke Akuma vs. Spirit King (FT) Akuma vs. Kaguya Aki nem ismerné Akumát: https://www.youtube.com/watch?v=pmVCkTyHmdsAkuma minden harcot oni módban kezd (amikor kék). Más: Erza vs. Szinbád (Magi)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 03, 15:44:26 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 14 okt 03, 17:27:50 » |
|
Kérdés: Akuma az Asura's Wrath-es verzió (ami a videóban is volt) vagy az eredeti Street Fighter-es verzió? (Csak mert lehet, hogy az AW-s mérföldekkel erősebb, mint az SF-es) Én inkább az eredetit veszem számításba, mert az AW-st valószínűleg csak Spirit King és Kaguya tudja legyőzni (de ő is csak akkor, ha sikerül elporlasztania a tűivel) Akuma vs Bajusz bá (Shige-jii )Érdekes ,ha tényleg Oni-módban kezd lehet, hogy ő nyeri, mivel Oniként az arcába robbant egy vulkán és jól volt utána. Ha viszont normál módban kezd talán még döntetlen is lehet Akuma vs robbanás utáni MeruemKérdéses. Meruem strapabírása már a robbanás előtt is lelógott a táblázatról na meg a sebessége se semmi, de a robbanás utáni, hmm... Azt mondanám döntetlen. Akuma (kinek japán neve Gouki) vs YusukeFolytatnom kéne a Yu Yu Hakusho-t... Akuma/Gouki vs SK (FT)Azt mondanám SK. Ő az egyetlen az itt felsoroltak közül akire bizton állíthatom, hogy nyer. Az a Meteor Penge nem semmi. Akuma, ki ketté törvén az Ayers-sziklát új kihívás után nézett vs Kaguya, ki Chakrát adá az embernek (miért vagyok én ma ennyire prózaíró hangulatban...?) Ha Nyuszi hercegnő eltalálja a porlasztó tűvel, nyer. Ha nem, csúnyán elverik. Black Star (SE manga) vs Tsuna (KHR) [Volt már ilyen korábban? ] Spider Mannak valami méltó ellenfél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 14 okt 04, 23:51:09 » |
|
Zseniális teknős, full powered (hold lelövésénél) egyenlő félként küzdhet az öreg pókkal szerintem Én harcom: Wally West (a tróger flash), vs Hulk (egy nem nagyon felturbózott) szabály: nincs időutazás hogy kinyírja míg ember. de a hulknak nem kell oxigén se; szóval kemény menet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 14 okt 08, 12:25:05 » |
|
Kövezzetek meg, de Hulknak esélye nincs elkapni Flash-t, aki persze alapjáraton nem tud mit kezdeni a zöldikével, viszont csalni elvileg szabad, így megteheti, hogy elszalad keresni valami valami adamantium kardot, amivel kiheréli az óriást. Ha zárt aréna-univerzumban játszunk, akkor viszont Hulk győz előbb-utóbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 14 okt 09, 14:02:58 » |
|
Nem vagyok szakértő, de Flash a speedforce segítségével elég csúnya dolgokra képes, egy kevésbé dühös Hulk-ot, mindenképp lenyom vele. Abban viszont már nem vagyok biztos, hogy mondjuk WWH ellen hogy szerepelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 14 okt 09, 16:54:04 » |
|
Sasuke (mostani) vs Zoro & Sanji Gildarts vs Oonoki Natsu vs Kakashi (egy sharinganos)
És egy keményebb csata: Naruto (mostani) + Luffy + Netero + Luxus vs Vegita
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 14 okt 09, 18:19:16 » |
|
Flash témához: a speedforce miatt ő egy isten, széttépné hulkot, de még a legerősebb verzióit is. (sokkal keméynebb ellenfelek ellen állt helyt ahol superman mit sem ért). Szerintem tíz másodperc alatt véget érne a harc, ha komolyan venné. Először azt hittem van reménye Zöldnek, de aztán mégse.
Akuma harcok: Most megnéztem a videót, régen nem volt ilyen ez figther gém hogy DBZ!!! szintű tagokkal volt tele. Úgyhogy mind Bajszi mind Nyúlné esélytelen mint szalmaszál a sivatagba. Talán shiro bírná mert ő ópí, egy teljes percig is. 90-10
Yusuke már bírná magát tartani tovább, de ő sem képes ilyen trollságokra mint ashura meg akuma (dobálják a meteoritokat, meg szórakozásból átüti a Holdat??). 72-25 Az lenne valósabb ha gokuval, vagy ilyesmi kaliberrel lenne összetéve...
Naruto, meg a többi szökevény vs vegita: Semmi esélyük semmire. Bármelyik ki támadásával megölné mindet egyszerre, talán ss-be se kéne alakulnia. (az alap vegita volt erre képes a Z elején hogy szétzúzza a Földet). Luffy meg a gumitestű érzékelés se segítene a pofonoktól. (évszázados álma valósult meg a vegita rajongóknak mikor multiverzen átalakult ss3ba :DD)
Sasuke, még most is úgy vélem hogy van esélye Op karakterek ellen, persze a 2v1 miatt úgy érzem kikapna. Még Sanji is áttörné a végső susanót, zoro emg még többre képes. Ha el tudják kerülni az amateratsut akkor sima, ha nem akkor is nyernek, csak egyikük meghal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 14 okt 09, 19:42:17 » |
|
Én is ezért mondtam Yamael, hogy inkább az eredeti Street Fighter-es Akumát kellene venni. A videóban mutatott Akuma döntetlenre mérkőzött Asurával, akinek a játékában (Asura's Wrath) az első boss végső formája volt olyan nagy mint a föld................. és ő darabokra törte. Tessék egy kép: http://static4.gamespot.com/uploads/screen_kubrick/mig/4/9/5/7/2114957-169_asuras_wrath_gameplay_x360_022212_m2.jpgJa és igen Vegita kenterbe veri ezt a szedett-vedett brigádot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 14 okt 09, 23:16:49 » |
|
igazad van, de én az eredetit nem ismerem annyira se, csak a tekken ment nálunk... régi kérdésedre: szpájdörmen epic battles--> 1. vs Zoro 2. vs Kyubi chakrával feltöltött Neji (ez csak troll, kidou miatt) Vegita edit 2: szerintem a Földre először érkezett is megverné őket, ki támadások nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|