24 nov 26, 05:43:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288898 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1200 Dátum: 14 aug 30, 18:16:09 »

A Thanos vs Avangers harcnál Thanos egyszerűen sokkal erősebb, mint ők együttvéve, szóval nem is tudom hogy a képregényekben hogy is győzték le (gondolom nem az Avangers tagjai, vagy fogalmam sincs)
De ha már felmerültek a képregények, akkor egy Lucifer Morningstar vs Classic Beyonder?  Nevet
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1201 Dátum: 14 aug 31, 15:49:20 »

Beyonder feldühödne azon, hogy meg sem tudja karcolni a másikat aztán darabokra robbantaná a multiverzumot...
Két eset lehetséges ezután:
1. Ezzel győztesnek nyilvánítom
2. Lucifer megpróbálná újrakreálni, kérdés hogy meg tudná e tenni szerintem, nem (mert elgyengül, erejét veszti). És visszatértünk az első pontra.

Grom Hellscream vs a fia, Garrosh

És pár comic a kedvencemmel: SuperBoy Prime-al:
vs darkseid
vs thanos, a kesztyű nélkül
vs martian manhunter
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 07, 07:27:29 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1202 Dátum: 14 szep 27, 17:25:49 »

Az összes általad felsorolt meccs érdekesnek hangzik Yamael Mosolyog
Kár, hogy nem ismerem az erejüket. Szomorú
Na mindegy. Nemrég az OBD-t böngészve megláttam a következő karaktert:
The Immortal God Emeror of Mankind (Warhammer4000 ha jól tudom)
Meglehetősen bika egy arc, de sajnos az anime/manga tudásom nem túl nagy és nem tudok hozzá méltó ellenfelet manga/anime körökből. Bármi ötlet?

Jut is eszembe:
Mostani Naruto vs Urameshi Yusuke (Yu Yu Hakusho)
Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1203 Dátum: 14 szep 27, 20:13:17 »

Háát.... a fene tudja, de szerintem Yusuke. Hozzá kell tennem, hogy ezer éve nem láttam már a Yu Yu Hakusho-t.

Én is írnák pár harcot:

Doflamingo vs Sasuke (mostani)
Natsu vs Sanji
Netero vs Itachi
Hisoka vs Lucci

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1204 Dátum: 14 szep 27, 21:19:18 »

Végre pár harc, amit meg tudok és meg akarok válaszolni.

Doffy vs. Sasuke
Megint vita lesz, de Doffy közelharcban szétszedné a legnagyobb taijutsu mestereket úgy, hogy a közelharc nem is erőssége a többi tulajdonságához képest. Haki védelem nélkül szinte meg sem kottyant neki egy Fire Hawk telitalálat az állcsúcsán, a Narutoban ezt nem sokan csinálnák utána. Hiába teleportál, meg Chibaku Tenseiezik emoboy, nincs semmije, amivel egy találatból győzhetne, de Doffy csak egyszer kell, hogy elkapja a zsinórral.

Netero vs. Itachi
A HxH világában a genjutsu nem ismeretlen és hasonlóan is működik, így ha menyus nem egyből Tsukoyomival jön, akkor nagy baja nem eshet a vén rókának. Nyilván Susanoo vs. szobor harc akart ez lenni, de Itachinak nem sok esélye van odáig eljutni. Klónok sűrű használata odázhatja a keserű véget, de mozdulatok, amivel a király sem bírt lépést tartani, agyoncsapják. Ha Sasuke nem tudta szemmel követni Bee kardjait, akkor a bátyó sem tudja a karokat.

Hisoka vs. Lucci
Hisoka nen használata nélkül 100-0-ra széttépi Robit. Ha Grimmjow ellen azért adtam Luccinak a harcot, mert okosabb, akkor itt egyszerűen nem adhatok neki esély. Fizikai edzettség és harci zsenialitás terén olyan különbségek vannak itt, hogy az mérhetetlen.

Új:
Netero vs. Reyliegh
Albert Wesker vs. Ras Al Ghul és Deadstroke
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1205 Dátum: 14 szep 27, 21:25:03 »

Mondjuk hogy yusuke leszólózza narutot a több ezer klón ellenére is, aztán kihívja újra a faterját egy revansra Pojén. Meg van ilyen troll képessége hogy az életerejéből meríti a szellemi energiát??, ha az elfogy (persze erre nem sok esélye van Narutonak). Gyorsaságuk kb egyforma, állóképessége meg messze több. Biju bombát átlövi a rejgunnal, nem tudom naruto milyen extrákat kapott az öregtől bár már régóta csak átlapozom a mangát.

Dolfi vs sasuke, inkább Sasuke. Ő azon kevés karakterek egyike (kakashi és obito a másik) akit ki lehet állítani a naruniverzumból ilyen böszmék ellen.
Belenéz egy entonba vagy amateratsuba aztán csoki. Ő leköveti a fonalakat mondjuk az új kontaktlencsékkel, és elég gyorsan mozog, itt is egyenlőnek teszem őket, mindkettő villámgyors a saját sztorijába. Valamint képes a helycserére mint Law, (azt hiszem!!)
Még annak ellenére is neki adnám hogy szerintem a susanót átvágná. De ez jóval szorosabb legyen 55-45.
Ám hozzáteszem, ha nem lenne az idézős amateratsu akkor nagy nullát kapna....

(néhány gondolat Primeról: mágia immunis és kriptonit is, csak a vörös nap gyengíti le; egyedül agyonverte az igazság ligáját meg a tini titánokat és egyéb wannabe-ket háromszor, (egyszer az oa is megjött); és sosem halt = még az unvierzum felrobbanásaikor sem;  így a martian manhunter elleni az tárgytalan)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1206 Dátum: 14 szep 27, 22:12:13 »

Nagy vonalakban Gman-nel értek egyet.

Doflamingo vs Sasuke
Kemény a mostani Sóska, de azért Dofit ne írjuk le. Genjutsu nem működne ellene, mert hódító hakival kijönne belőle. Lehet Szöcsi leköveti az új szemeivel a mozgását meg a fonalakat, viszont Dofinak is ott van a megfigyelés színe haki. És bizony nem kell a nagy erejű támadások ellen haki védelem neki. Az amaterasu az tényleg veszélyes rá nézve, de nem kikerülhetetlen. Ráadásul a mi Flamingónk röpködni is szeret. A Susanoo pedig semmi védelmet nem nyújt a fonalak ellen. Sasuke sem egy hülye gyerek, de agyban Dofi simán felül múlja, ezerszer ravaszabb. Az én részemről 60-40 Dofi javára.

Netero vs Itachi
Szerintem is az öreg győzne. Hiába 100 éves, sokkal jobb kondiban van, mint Ita. (Amúgy egy erős hatsu-val, nem lehetne kitörni egy genjutsuból?). A 100kezű Buddha szobor ellen nincs esélye a Susanoo-nak. Egy erős ten-nel szerintem lehetne blokkolni az amaterasut is.  A katon ninjutsukat és a varjúklónokat, na meg a shurikeneket élből el lehet felejteni.

Hisoka vs Lucci
Hú még én sem jutottam dűlőre. Hisoka okos, gyors, erős és kegyetlen is. Lucci azért a soru-val csak legyorsulná nem? A tekkai is adna szerintem valami védelmet neki. Viszont Hisoka a szopatás nagymestere. Oké legyen.... Hisoka győzelem de a 100-0 azért az túlzás, azért Lucci annyira nem gyengus.

Netero vs. Reyliegh

Na igen.... >.<# Ez az a csata amire befizetnék. A haki-nagymester a nen-nagymester ellen. De virgoncak ezek az öregfiúk  Pojén. Reyliegh a megfigyelés színével szerintem látná a 100 kezű szobor ütéssorozatait, és van is olyan gyors, hogy kitérjen előle, hiszen Kizaru ellen is jól harcolt, holott az sem lassú. A kérdés csak az, hogy a szobor összes keze elől ki tud-e térni. A hódító hakijától Netero nem fog el ájulni az is fix, de fordítva is igaz. Az vadászelnök hatsu-jától sem fogja összepisálni magát a vén kalóz. Fegyverzet színe hakival szerintem nem veri szét a szobrot.
Neteronak ott van a Zero Hand és a Budhdha amikor kiüvölti azt a fénysugarat. De szerintem azt nem vetné be, ha mégis, akkor kalózapó nagy bajban lenne. A fene tudja. Legyen döntetlen.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1207 Dátum: 14 szep 28, 09:23:15 »

Netero vs Rayleigh:
Rayleight nem láttuk komoly harcban, szóval enm tudjuk mire képes. Valószínűleg mindketten súlyosan megsérülnének, egy pár végtag hiánya viszont Neterot egyáltalán nem zavarta, Rayleighról pedig ilyen információink nincsenek. Így inkább Netero- Ha rosszabbul állna Netero, maximum felrobbantja egy Rose-al Rayleiigh-ot és még akkor is döntetlen.

Prime: Thano esetében kicsit bizonytalan vagyok, fizikai erő tekintetében szerintem inkább Prime, de intelligencia tekintetében nem áll túl jól, szóval ha Thanos rájön hogy cselezze ki, akkor van esélye. Habár végső esetben Prime egy retcon punch-al hoz valakit, aki erősebb Thanosnál:)

Darkseid esetében Pre-crisis verzió lehozná, a többiben viszont már jóval kevésbé vagyok biztos.
Naplózva

Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1208 Dátum: 14 szep 28, 15:24:39 »

Két aljas szemétláda harca  Ördögi:
Hisoka vs Doflamingo

És még pár:
Zeref vs Naruto (mostani)
Usopp vs Shikamaru

És egy kis hölgyek csatája:
Lina Inverse (Slayers) vs Tsunade
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1209 Dátum: 14 szep 28, 17:45:15 »

Jama-Dharma,
Pre DS az egyetlen aki megverné ebben egyetértünk, a többi nem igazán. Hiába az ész, ha ez a szörny csak ütni tud, de úgy hogy szétszakít. Vagy ahogyan már megjegyezte: PRIME Time!
Sőt a AM-páncéljában még jóval erősebb, tehát így osztanám el: armored sbp>=pre ds>oa sbp>post ds>végső superboy (legyengített)=ig nélküli thanos

Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1210 Dátum: 14 szep 28, 20:03:22 »

Ja Thanosszal kapcsolatban én se voltam biztos, hogy is alkulna, de mondjuk róla nem is tudok olyan sokat. Viszont most jut eszembe: nem volt rajta valami olyan átok, hogy nem halhat meg? (habár mintha azt olvastam vola, hogy megszűnt azóta) Jó mondjuk ettől még akkor ugyanúgy nem tudná megverni SBP-t, de kicsit kiegyenlítené a harcot.

Lina vs Tsunade:
repülés+ dragon slave spam viszonylag hamar egy halott Tsunadét eredményez. Végső esetben Giga Slave.

Hisoka vs Dofy:
Flamingo egyszerűen túl sok lenne Hisokának. Hisokának már a Greed Island-en eltörtek az ujjai a dobott labdtától, ettől pedig Flamingpo Luffínak egy legalább annyira erős támadását. Szóval még ha támadó erő tekintetében meg is egyeznek, Flamingo egyszerűen tovább bírna, ráadásul még nem is láttuk a valódi erejét, Hisoka viszont került már nehéz helyzetekbe.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1211 Dátum: 14 szep 29, 08:54:47 »

Doffy győz, ez tiszta sor, na de na! Míg az OP karik nem sérülnek meg nagyon, a HxH-ban bár törnek a csontok, de le se szarják. Hisoka milliószor okosabb, kb. Urahara-Reborn szintű taktikai zseni és nem, valójában nem volt még olyan szorult helyzetben, amit nem kalkulált be előre. Őt eddig nem sebezték meg, bevállalta a sérüléseket és ez nagy különbség!

Hellboy vs. a moriai balrog
Naplózva
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1212 Dátum: 14 szep 29, 17:28:17 »

Usopp vs Shikamaru
Usoppnak sok meglepi lövedéke van és nagyon cseles, viszont Shika egy zseni plusz ha sikerül Usoppinokkiót elkapnia egy Kagemane-vel Hosszúorros le is húzhatja a rolót, az egyetlen ami megmentheti az a One Pieces strapabírás. Habár kérdéses a végeredmény mert a meglepi-lövegek meglephetik Shikamarut, viszont Orrkapitány nem tud az árnyékmanipulálásról.

Hellboy vs Dorin's Bane (a móriai Balrog)
Hellboy csak úgy győzhet ha nála van az Excalibur, mivel a Balrogokat nem lehet normális fegyverekkel megsebezni (Gandalf kardja a Glamdring is egy Gondolini kard volt). Ha viszont ezt nem vesszük figyelembe én 55-45%-ra adnám a Balrognak. Hosszú harc lenne (talán olyan hosszú, mint a Gandalf elleni (2 napig harcoltak a hegy csúcsán)), de a végén Durin's Bane jönne ki győztesen súlyos sérülésekkel. Ezt a harcot szívesen látnám. Mosolyog

A zsenik csatája:
Shikamaru vs Joseph Joestar (hátha valaki látta vagy olvasta a JoJo's Bizarre Adventure-t)

(UI: Kissé sajnálom, hogy az egy oldallal korábban írt Minato és Naruto vs Illumi és Hisoka-hoz senki nem írt semmit Szomorú)
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 17:34:18 írta Jokerke » Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1213 Dátum: 14 szep 29, 18:11:28 »

Minato és Naruto vs Illumi és Hisoka

Hisoka egy igen komoly taktikai zseni (szerintem még Shikamarunál is okosabb), ráadásul piszok magas a fájdalomtűrő küszöbe. Illumi ha eltalálja valamelyiket a tűjével (vagy mi a fene az), akkor tudja azt irányítani. Viszont itt a sebesség játszana döntő szerepet, Minato teleportálásával nem tudnának lépést tartani. Narancs pedig egyszer bekeríti valamelyiket egy rahedli árnyékklónnal , úgy, hogy mindegyik klón kezében egy choudama rasengan, akkor bizony gebasz van. Sőt, az egyik klónja felveheti Hisoka vagy Illumi alakját, lehet nagy zűrt nem csinálna, de egy kis időre összezavarná őket, addig pedig Minato is támadhat. Mostani Naruto pedig egy állat. Szerintem a nindzsák győznének, mert sokoldalúbbak és a sebesség is nekik kedvez. De könnyen nem győznének, Hisokáék megizzasztanák őket rendesen.
60-40 Narutóék javára. 

Usopp vs Shikamaru

Usopp sem egy hülye gyerek,  persze nem egy taktikai zseni. Mindkettő távolsági harcos. Usopp nagyon pontos és precíz, és a lövedékei nem kicsit pusztítanak. Shikamaru árnyék skillje sem rossz, viszont van egy dolog ami ő ellene szól. Ő mindig hamar ki szokott fogyni a chakrából. Ha Usopp el tudja kerülni az árnyékokat, és el tudja húzni az időt, akkor ő nyer. Ja és, Usopp lőtávolsága nagyobb, mint Shikamaru árnyékának a hatótávolsága. Nagyorrúnak elég messze lenni tőle. Az én részemről 55-45 a kalóz javára.

(Én is sajnálom, hogy a Zeref vs Narutóhoz senki sem írt semmit.  Szomorú Pojén )
Naplózva
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1214 Dátum: 14 szep 29, 19:04:37 »

A Minato és Naruto vs Illumi és Hisoka harcot amikor először írtam adtam meg szabályokat (harcszíntér, erőkorlátozás, helyzet, stb.) És arról sem érdemes elfeledkezni, hogy a HxH-sok általában fizikailag jobbak rengeteg Narutósnál. De igazad van, ha nem fektettem le volna szabályokat tényleg az lenne a helyzet amit te leírtál Krisz.

Az Usopp vs Shikamaru harcba most hogy belegondolok igazat kell adjak neked.

Zerefet eddig nem láttuk nagyon harcolni (én legalábbis nem emlékszem), úgyhogy ahhoz nem tudok mit írni. Bocsi Szomorú
Naplózva

- Ging Freecss
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins