gman
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 14 feb 18, 09:56:46 » |
|
Ja, egy bénító/altató/érzelmekkel játszó genjutsuval ez tényleg nehezen elképzelhető, de a Tsukoyomi egy mágiából álló világot épít, amiben csapdába ejti az áldozat, mondjuk úgy "asztrál testét". Gildartz ereje alapvetően logikátlan, felkockáz egy tűzgolyót, gnómokká tép egy embert, meg szétüt egy fekete lyukat, miért ne tudna egy az "asztrál teste" számára kézzel fogható illúzióbuborékot szétpukkasztani? Nyilván ez elmélet, de szerintem Gildartzos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 14 feb 18, 21:17:21 » |
|
Ha álmodsz, az lehet akármilyen extra fantáziadús haluzott világ, az akkor is csak az elmédben létezik.
Emlékez pl a genjutsu csatákra melyekben Menyus szerepelt.
Sasuke ellen. Láttunk ott minden félét, azt mint Zetsutól megtudtuk álltak álltak mint a faszent és néztek min a hülye a nagyvilágba.
Vagy ott volt amikor Kashit küldte a Holdra. Gaiék, csak anyit láttak, hogy kakashi betépett s ennyi.
Persze tudom van közvetítő közeg, meg valahogy a csakra odaáramlik az érzékszervhez, de nem hinném, hogy ezt Gildárzt képes lnne érzékelni, főleg nem azelőtt, hogy elérné.
Meg akármilyen furcsa is Gildartz mágiája, az akkor is a fizikai síkon működik. (persze az asztrális, meg álom világok nincsenek kizárva, de egyenlőre nem vennék rá mérget)
A genjutsu inkább álomvilág, mint asztrál.
--- Meg lehet fel tudná kockázni, ha tudná mit, mert uyge nem azt kell amiről azt hiszi, hogy tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 14 feb 28, 11:50:29 » |
|
Lucci vs Minato Luffy vs 4. Raikage Zoro vs Zancrow Zeref vs Madara Shirohige vs Gaara & Itachi Egy kis tüzes csata: Ace & Zuko vs Natsu & Roy Mustang Kis vizes/jeges csata: Kisame & Katara vs Juvia & Gray
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 14 ápr 04, 21:42:05 » |
|
minato vs lucci Minato igen hamar legyőzné ha tudná a gyenge pontját, vízközelbe ugrik vele aztán heló. Szerintem gyorsabb is alapjáraton csak a kunai-ja eltörne a tekkaion. Már elfelejtettem tud e támadásba közbe tekkait használni, az egyik bírt a sok közül, ha ő tud akkor adok neki %ot. 70-30
luffy vs 4. szerintem narutot is igen hamar szétkapná, mert gyors és a grizzlivel nagyobb pusztítást végez mint a biju bomba. Vagyis a A-t gear2be egy perc alatt térdre kényszerítené. És a slussz poén, a villám elem nem hat rá, se az ütés, mert gumi. Ilyen állapotok mellett 0 %ot se adnék neki.
Fehérbajusz meg a többi gaara teljesen használhatatlan, itachi meg csak az amateratsuban bízhat. Úgy vélem megölné őket, de ha elkapja a láng akkor meg legrosszabb esetben beáldozná a végtagját simán mint a raikage. A gyümölcs eleme miatt meg 0 a homok. Genjutsuval meg nem számoltam, unfair. És lehet megtörhető hakival.
kyuubi vs egy oozura (egy átlag, nem egy szétszteroidozott vegeta)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1189 Dátum: 14 júl 24, 13:58:25 » |
|
Ace & Zuko vs Natsu & Roy MustangÉn nem hiszem, hogy túl sok csapatmunkát látnánk egy ilyen harcban (legfeljebb annyit, hogy Roy tűzzel eteti Natsut), tehát ez hamar 1v1-ekre osztódna és én eszerint vizsgálnám meg a harcot. Nos tehát, vágjunk is bele. A kettő (szerintem) legesélytelenebbel kezdem: Zuko vs Roy: Mivel nem néztem végig az FMA: BH-t (a sima FMA-hoz meg hozzá se szagoltam) Roy-ról nem sokat tudok, de üsse kő meglátom mit tudok kihozni ebből a harcból. Zuzu sokkal atletikusabb az ezredesnél és nagyobb kontrollja van a lángjai fölött (formája, iránya, íve), ráadásul közelharcban sem utolsó főleg nem az ikerszablyáival. Roy nem olyan atletikus és a lángjait csak robbanásként vagy folyamatos lángcsóvaként tudja használni, ellenben tűz teremtésében sokkal gyorsabb mint a Tűzherceg (csak csettint), ráadásul könnyebben és gyorsabban kreál pusztítóbb lángokat mint Zuko. Emellett az ezredesnek nagyobb az állóképessége (kiégette a saját sérülését). Ebben a felállásban nem hiszem, hogy Zuko kamatoztathatná kardforgatási képességeit, ahhoz ugyanis közel kell kerülnie amit az ezredes nem hagyna. Zuko egyedül a saját lángjaival védekezhet Roy brutális tüze ellen amit a kardokkal a kezében nem tehet meg (én legalábbis nem emlékszem, hogy egyszerre használta volna a kardokat és az idomítást). Ha mégis közel kerülne bajban lenne, mert egy csettintés és szénné égetik. Tehát marad a lángok harca. Itt szerintem Zuko ismét alul marad. Az ezredes nagyobb és hevesebb lángokat tud lőni, ráadásul gyorsabban mint a herceg, főleg ha számításba vesszük, hogy legnagyobb lángokat Zuko Sozin Üstököse alatt produkálta. Bár Zuko a saját lángjaival háríthatná Mustang legtöbb támadását és el is kerülhetné őket szerintem csak idő kérdése mikor fárad el és ekkor Roy bevihetné a végső csapást. 70-30% Mustang javára Zuko vs Natsu: Natsu állóképességben, fizikai erőben és lángok erejében is felülmúlja Zuko-t. Zuko egyedül a saját lángjai kontrollálásában és atletikusságában múlja felül Natsu-t (bár az utóbbinál se sokkal) Bár tény, hogy Natsu a közelharcot preferálja, ahol Zuko kamatoztatni tudja kardforgatási képességeit, viszont a sárkányfiúnak van tapasztalata kardforgatók ellen (pl: Erzával is harcolt már korábban). Plusz nem titok, hogy Natsu piszok jó közelharcos és Zuko nem tudná bírni az ütéseit. Pár ütés és kidőlne. Ha pedig Zuko tartaná a távolságot és lángba akarná borítani Natsut nemcsak hogy nem használna de még tápolná is. Onnantól pedig szerintem egyértelmű ki nyerne. 99-1% Natsu javára (mert valami csoda bármikor történhet) Roy vs Ace: Roy nem tud semmiféle sérülést okozni Ace-nek, hacsak nem talál vizet a közelben, de az esélyei még így is nagyon csekélyek. Portgas úr viszont úgy sebzi az ezredest ahogy csak akarja. A végeredmény szerintem egyértelmű. 99-1% Ace javára (az 1% azért jár Roy-nak, mert ha van víz a közelben kitalálhat valamit) Natsu vs Ace Ez a harc talán a legkérdésesebb. Natsu nem tudja megsebezni Ace-t, Ace támadásai meg boost-olják Natsut. Bár Natsu megeheti Ace-t kérdéses hogy kannibalizmusra vetemedne-e. A villámok meg nem hatnak a tűzre tekintve, hogy a tűz az nem anyag, hanem egy heves kémiai reakció. Abban az esetben, ha Natsu nem enné meg Ace-t ez a harc és az egész harc is döntetlen lenne. HA mégis megtenné Natsu nyerne 100-0%-ra Szerintem ezt a harcot a kettes csapat nyerné. Ha bármit rosszul mondtam volna vagy esteleg túl- vagy alábecsültem valakit azt tudassátok velem kíváncsi vagyok mások véleményére. Új harcot most nem tudok adni, pedig kéne valamit, mert nagy a pangás mostanában.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 14 júl 24, 20:07:06 » |
|
Szeretlek újfiú, aki megszánta a fórum egyik leghangulatosabb témáját.
Nincs mihez hozzászólnom, ezért pár új: Erza vs. Szinbád Luffy vs. a mostani Naruto Accelerator vs. a V quincy, akinek elfelejtettem a nevét Robbanás előtti Meruem vs. Gai (ha a király kihullik, de Gai később belehal a képességébe, az győzelem) Aizen vs. Kaguya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 14 júl 29, 09:51:03 » |
|
Meruem vs Gai Sajnos a kimérákig még nem jutottam el a HxH-ben, de láttam már Meruem-et Netero ellen. Szerintem a király nyerhet, ha szétcsapja Gai-t mielőtt 7-8 kapuhoz ér. Ha Szemöldök-sensei mégis elér addig, akkor Meruem csak úgy nyerhet, ha elhúzódik a csata és Gai-t kinyírja a saját technikája. (Viszont, ha a 8. kapu nem így működik [én nem tudom hogy működik], akkor pápá Cell másolat ) Valaki korábban írt egy olyat, hogy Scyther vs Xenomorph. Ehhez annyit fűznék hozzá: -Scyther used Slash -It's not very effective -The opposing Xenomorph's Acid Blood melted Scyther -Scyther fainted Harcnak pedig: Killua vs part 1 Sasuke (ha az átokpecsét túl sok lenne, akkor az nélkül)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 29, 09:56:02 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 14 aug 24, 22:29:45 » |
|
Váó... Ez aztán a kihalt topic. Pedig annyi a lehetőség... Nos mivel így állunk írok néhány harcot hátha megjön valakinek az ihlet míg én táborban leszek.
Killua(HxH) vs Sasuke (Naruto part 1) Neferpitou(HxH) vs Rock Lee (avagy hány kaput kell kinyitni, hogy Lee nyerjen) Neferpitou(HxH) vs Wolverine/Rozsomák/Farkas Neferpitou(HxH) vs Whitebeard/Shirohige (ezt egy másik fórumon láttam és kíváncsi vagyok a véleményetekre) Neferpitou(HxH) vs Sasori Black Star(Soul Eater manga) vs Matoi Ryuko(Kill la Kill) Black Star(Soul Eater manga) vs Hiei(Yu Yu Hakusho) Black Star(Soul Eater manga) vs Meruem(HxH) Black Star(Soul Eater manga) vs Netero(HxH) Black Star(Soul Eater manga) vs Tsuna(Katekyo Hitman Reborn!) Black Star(Soul Eater manga) vs Ichigo (mielőtt megszerezte volna a végső Getsuga-t) Yamamoto Takeshi(KHR Vongola Gear-rel és első Cambio Formával) vs Hiei(Yu Yu Hakusho) (avagy az Eső Lángok képesek-e annyira legyengíteni Hieit és lángjait, hogy nyerni tudjon) Whitebeard/Shirohige vs Doflamingo
És a végére egy nagy: Minato & Naruto vs Hisoka & Illumi(HxH)
Szabályok: -Illumit megbízták a másik csapat kiiktatásával és Illumi magával hozta Hisokát -Minato él és nem Edo Tensei-es (tehát csak a halála előtti dolgokra képes) -Naruto nem változhat át, legfeljebb a farok nélküli módba mehet át (mint amikor part 1-ben Haku-val harcolt) -Hisoka nem akar eljátszadozni ellenfeleivel -Illumi és Hisoka megpróbálnak csapatként dolgozni (Ez a másik csapatra is vonatkozik) -A Naruto-csapat nem látja a Nen-t, viszont a HxH-csapat nem használhat Ren-t a másik csapat megfélemlítésére) -Egyik csapat sem ismeri a másik képességeit, ezért óvatosak -Helyszín: Konoha (hazai terep a Naruto-csapatnak) A Naruto-csapat a faluban kezd, a HxH-csapat pedig a falakon kívül Egyik csapat sem tud a másik hollétéről
Nos nagyjából ennyi. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 14 aug 25, 08:07:59 » |
|
Fehérbajusz vs Doflamingo Nem sok esélyt látok mingonak. Gondolom le tudná fonalazni egy kis időre, de a másik ha minimálisan megmozdítja a kezeit akkor jönnek a gondok. Azok a törések gondolom elsöprik a szálakat. (és számításba jöhet hogy tudja honnan kapja az erőt, (a felhőkre gondolok) és elfújja őket a Holdig) Jó még nem láttuk a végsőkig küzdeni, de inkább taktikusnak látom mint erőembernek. Shirohige meg eléggé halhatatlan volt, még onepiece mércével is. BS vs Hiei, hiei nem cicózna vele, míg ő henceg meg elrontja a belépőjét addig hatszor kivégzi. Ha hozzáveszem hogy toguro egy sima b -ként elhozta a ringet (60%-osan??), ő meg már majdnem S-lett a végére gondolom fizikai erőben alig marad el BS-hez képest; de gyorsaságban felülmúlja. (azt hiszem 16 vágást hajtott végre a part1-ben a sárkányon egy villanás alatt). És mivel hatékonyságra törekszik csonkolná a fejét egyből, mint a körpengésnek, azt lehet már BS sem éli túl. Azt mondom jöjjön gman és védje meg a becsületét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 14 aug 25, 20:41:25 » |
|
Megmondom mi a baj Kurohoshi-kunnal. Csal. Az utolsó történetszálban többször megerőszakolta a saját világának az egyedi fizikáját is. Puszta kézzel elkapja a lézert, elnyeli és kiköpi a halálsugarat, kinyom több százezer tonnát, spontán megtanul repülni, lyukat rúg egy testbe és törött gerinccel rohangál. A fegyvere pedig annak ellenére, hogy összesen egy tetves lelket zabált meg, erősebb bármely halálkaszánál. Mindenkit legyőz. Akit nem, azt is legyőzi, csak mert ő az istenverte Black Star. Ez nem elfogultság, Ookubu tényleg ilyennek alkotta.
Pitóval kapcsolatban pedig volna egy kérdésem. Ha úgy öli meg az ellenfelét, hogy már halott, csak mozgatja a képessége, az győzelem, vagy döntetlen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 25, 20:44:48 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 14 aug 26, 11:44:39 » |
|
Pitóval kapcsolatban pedig volna egy kérdésem. Ha úgy öli meg az ellenfelét, hogy már halott, csak mozgatja a képessége, az győzelem, vagy döntetlen?
Általában a fórumokon az ilyet max döntetlennek fogadják el, szerintem nekünk is azt kellene. DE mondjuk ez megegyezés kérdése. Nézzünk pár harcot is akkor: Neferpitou(HxH) vs Wolverine/Rozsomák/Farkas: Pitounak nem igazán van eszköze arra, hogy megölje Wolwerinet, aki pedig simán felszeletelné. Gyorsaság tekintetében nem látok túl nagy különbséget köztük, de ha Pitou gyorsabb abban az esetben lehet talán döntetlen is, ellenkező esetben a mutáns lehozza. Neferpitou(HxH) vs Whitebeard/Shirohige: Pitounak itt se látok sokkal több esélyt Whitebeard egyszerűem túl strapabiró neki, illetve jelentősen nagyobb mértékű pusztitásra is képes. Whitebeard/Shirohige vs Doflamingo Whitebeard-et azért nemhiába tartották a legerősebb kalóznak, szóval még ha Flamingo is a legerősebb shichibukai (ami szintén kétséges) egy yonkou akkor is felette lenne. Law terve is az volt, hogy Big Mom majd elintézi Flamingót, és hiába hogy nem láttuk még mire képes, Whitebeardnél nem lehet erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 14 aug 26, 12:29:33 » |
|
gman, ez mind lehet hogy élő tank BS, de ha valaki gyorsabb akkor azzal mit tud kezdeni? A sebesség szerintem üti az erőt ha meg tudja vágni. Hiei is tud repülni, és eléggé hatékonyan vagdal a kardjával.
Igaz a mangát még nem olvastam el, de animébe sokkal erősebb hiei szerintem.
Wolverin meg meg tud halni nem? csak a fejér kell lecincálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 14 aug 29, 16:05:01 » |
|
Na! Visszajöttem. Ideje írni!
Wolverine fejének lecincálásával az a gond hogy a fickónak Adamantium-csontváza van. VISZONT! Kiindulva abból hogy Wolverine gond nélkül tud mozogni, kétlem hogy az izületei szintén Adamantium-ból lennének. Vagyis izület mentén szét lehet cincálni. Ezért gondolom hogy Neferpitou-nak van esélye a győzelemre. (Plusz gyorsabb is mint Wolvi)
Pitou halál utáni Terpsichorájával való győzelem döntetlennek számít.
BS-nek van olyan jó reakcióideje hogy Hiei ne tudja pusztán gyorsasággal legyőzni. BS nem preferálja a repülést és szerintem Hiei sem, és BS is hatékonyan vagdal a kardjával.
A többi harchoz valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 14 aug 29, 19:34:56 » |
|
Elhiszem nektek hogy gyors, de ha ez igaz akkor hiei esélye 0.000 Többihez nem tudokí rni mert csak a felét ismerem mindig.
Én dobnék egy bosszúállókat: thanos vs avengers hátha megfejtitek nekem a második rész végét, noha sejtésem van róla...(ja most utána néztem ultron lesz a boss, ehhh)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 29, 19:38:25 írta Yamael »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 14 aug 29, 21:01:05 » |
|
Ezen én is felb*sztam magam. Jó, Ultron is menő, de azért na!
A gyorsaságról meg annyit, hogy mint Jokerke bölcsen mondta, nem kell ahhoz gyorsan futni, hogy elkapjunk valakit, aki tud. Van a sebesség és van a reflex, az két külön dolog.
Yamamoto vs. Hiei Érdekes kérdés. Hiei rohadt erős, ezt el kell ismerni. Statisztikailag minden tulajdonságában és pusztítóerőben is Takeshi-kun fölött áll, aki viszont sokkal változatosabb és cselesebb fegyvertárral bír. A tüzek összecsapása érdekes. A kék lelassítja a feketét, vagy a fekete pusztítja el a kéket? Talán mindegy is, Yamamotonak vannak jeges dobótőrei, kutyája, egy valag fecskéje, meg még pár fogása, amikkel kombózhat. Én neki adom ezt a harcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|