24 nov 26, 04:37:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288510 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1170 Dátum: 14 jan 06, 22:54:01 »

Geez, what happened here....?   Hmm?

Juvia vs Temari
Ezt szerintem is Juvia viszi, úgy értem Temari bár sarlónak hívja, de mégis csak széllel fújdolgál végeredményben, a víz ellen az meg nem sokat ér. Persze most biztos van pár menő új szél technikája amit bedobott a 3. Raikage ellen csak elfelejtettem, de végülis tök mindegy, mert az se tudom hogy Juvia mit tud legújabban Nevet De ő már TS előtt is kb. egy szinten lehetett Temarival azóta meg eltelt jópár PU-val teli szaftos fejezet, szóval ezt szerintem viszi. Persze Temari valszeg okosabb, de van az az erőkülönbség ahol ez nem számít.

Erza vs. Sasuke
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogyha Sasuke képes volt kitörni Itachi elseggelős Tsukoyamijából(és ugye azóta már nem is a 0.3ás, hanem kb. a 1.46000-as szeme van neki) akkor Erzának mindegy hogy hány mű és igazi szeme van, azelőtt egy agyi saláta lesz mielőtt csak rágondolna hogy jé, ez egy genjutsu.

Akkor másodszor is: Igen, csak te tartod jó arcnak ikszdé Vagy hát kérdezd meg feraat meg muganet hátha nekik más a véleményünk:D

Szerintem ez az egész csillag-dolog egy plágium amúgy, hiába BS a fiatalabb neki sokkal több joga van a csillagszimbólumra mint bárkinek valaha is lesz.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1171 Dátum: 14 feb 08, 17:00:23 »

Mira vs. B
Aranyos fehér lány vs. nagydarab néger kuki, 0 közelharci fegyver vs. hét kard és egy Samehada, víz vs. villám, közepes energianyaláb vs. Bijuu-bomba, szexi démon alak vs. gigászi polip-minotaurusz alak. Vajon kinek a győzelmére tippelek?

Mewtwo vs. Piedmon
Nagyon Mewtwo. Piedmon igazából nem tud semmit kezdeni vele. Kést dobálni az erőpajzsra Győzikéhez méltó ötlet, a bűvös kendő elől meg el lehet teleportálni. Meg ugye tud még Vilemonokat idézni, de hát azokat ez magasabb szintű Wurmple is elintézi. Esélytelen a bohóc.

Justin Law (Medusa elleni) vs. Nico Robin
CS2 Sasuke vs. Bluneo
A vs. Nnoitra
Gazille vs. Grimmjow
Kaito vs. Kakashi

Tesó tömegharc:
Kinkaku és Ginkaku vs. Illumi és Killua vs. Medusa és Arachne vs. Palkia és Dialga vs. Yeti Cool Brothers (számukra hazai terepen zajlik a harc)

Grievous tábornok vs. Iron Man
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1172 Dátum: 14 feb 09, 21:01:07 »

Hadd tegyek fele gy kérdést, nem rég néztem meg a soul eater animét mert ebbe találtam meg az örök győztes embereteket black star-t. De z tuti nem az akit mindig kihoztok mivel az arcán kívül nem annyira erős (max egy átlag emberhez képest)

Justin law, felszeletelné robint. Nico testrészeket idéz meg, a másik pedig fegyverré válik és meg sem tudná sebesíteni nagyon. Meg gondolom gyorsabb is, majd ha robin mutatja a hódító hakin kívül a másik kettőt akkor talán (de azokat is úgy kell használnia minimum mint luffynak).

Bluno>Sasuke, talán ha lebírná követni a mozgását az ajtókon át, ha a sharingan látja akkor megfoghatja. Én úgy vélem nem tudja követni, tehát 100-0ra megveri. A repülés inkább hátrány itt, mint előny. ja és az örök klasszikus hogy genjutsuba ejti, azt kihagyom, nyerjen vagyis inkább kapjon ki nélküle.

grivösz vs stark, hát nem ismerem annyira őket csak a filmekből. Ha kihasználja a távolságot a vasas akkor nyer, mivel a másik csak közelharcban jó, és semmi Ereje nincs, ugyanakkor ütőtávon belül felszeletelné. De ő is változó mert az eredeti legyőzött egyszerre 4 mestert, a befejező meg 1 lovaggal izzadt.

És visszadobom a múltkori labdacsot: mostani madara vs akainu+dolfi, azóta sért a vereség  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1173 Dátum: 14 feb 10, 12:13:34 »

Olvass mangát, más lesz a véleményed. Nevet

Madara vs. Akainu és Doffy
Round 2
Felteszem Madárka annyiban más most, mint eddig, hogy tud omnitrixet, vagy mit használni. Arra ugye jó a senjutsu. Aminek van bárminemű ellenszere, azt szét lehet verni hakival. Jó, Obitobi visszavert két Bijuu-bombát, gondolom a Madárka is hasonlóan bivaly lett, ezért ide már tényleg ketten kellenek, de ha Doffy hakival át tud vágni azon a szutykon, akkor ugyanúgy válogathat az ellenfele lekaszabolása és irányítása közül. Akainu lehet, hogy meghal, de összességében még így is esélyesebbek az OP karik, de már nem biztos a győzelmük, csak olyan 65%.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1174 Dátum: 14 feb 10, 16:34:47 »

Na akkor jöjjön pár harc.

Mit szólnátok mondjuk egy:

- Pitou vs Netero ( SPOILER! A király ellen bevetett bombája nélkül )

- Feitan ( full rage mode ) vs H. Toshiro

- Kanade ''Tenshi'' vs Greed 2.0

- Madara vs Shirohige vs Meruem ( király - HxH ) vs Achnologia vs Light vs Lelouch
( Na ez még érdekes is ikszdé )
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1175 Dátum: 14 feb 13, 12:54:29 »

Feitan vs. Toshiro
Ez komoly? ikszdé Ezaz, lángszórót a hóemberre, megérdemli! ikszdé Kezdjük ott, hogy Feitan tehnikailag gyorsabb, mert a shumpo csak pillanatnyi gyorsulást biztosít, Feitan meg folyamatosan képes nagy sebességgel mozogni. Kardforgatás terén a köztük lévő szakadékot a Ken csak még inkább szélesíti. A különleges képességek pedig... egyik oldalon jég/jeges víz, másikon meg egy miniatűr NAP. Mentalitás terén megint Feitannak áll a zászló, ő sokkal hidegvérűbb és a fájdalomtűrő képessége is... hogy mondjam, egy pók nem rinyál, ha kilyukasztják... meg nem is fintorog... talán még csak nem is izzad. Toshi esélytelen, hiába magasabb 1,5cm-el, Feitan kurtít a különbségen.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1176 Dátum: 14 feb 13, 14:02:14 »

Tesó tömegharc, a két zsebszörny nyeri szerintem.

Csak a kinginek tudnák őket beszívni, de ahhoz hozzájuk kell érni, és arra sincsen sok esélyük. Másik hogy ők szavakat sem mondanak, ez előny nekik vagy hátrány ?Nevet
A második párost nem tudom kik, de a yetik tehetetlenek a nindzsák ellen, mert egyik felkeltené a másikat. És az ereklyéikkel a boszorkányokat is elzárnák, vagy ha nem akkor 9farkú formában szétszaggatják.

Dialgáék>KinGin>Arachnéék>Yetik

Mostani Luffy vs Mostani ereje teljében lévő Naruto
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 15:34:46 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1177 Dátum: 14 feb 13, 23:09:48 »

Mostani Luffy vs Mostani ereje teljében lévő Naruto
Luffy szerintem keményebb csávó, bár mindkettő piszok szívós, és tipikus "Soha nem adom fel" elvet vallják. A manga szerint Naruto éppen haldoklik, ilyenkor kellene Luffynak odamennie aztán szevasz! Ördögi
Poént félre téve. Legyen döntetlen.  Mosolyog

Madara vs Akainu & Doflamingo (Ezt a párosítást még én kérdeztem)
Hát... most hogy Rikudou lett Madárkából, így azért odaver a rendszernek. Elég tisztességesen vissza tud köszönni a két OP karinak. Nem tudom, hogy ide elég lesz-e már a haki. Madara kis híján isteni szinten van. Ugyan nehezen, de legyen Madárkájé a győzelem.

Én kérdéseim:
Temari vs Boa Sandersonia
Gildarts vs Itachi
Sanji vs Popeye (spenót van kéznél dögivel Nevet)
Neji vs Kagura
Soul (Maka nélkül) vs Edward Elric

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1178 Dátum: 14 feb 17, 12:22:13 »

Gildartz vs. Itachi
Gildartz elvileg el tudja pusztítani a mágiát. Mivel mágia=csakra, az Amaterasut letépi magáról, a Tsukoyomi illúzióvilágából szintén ki tud törni (feltehetően). A Yata-tükör egy érdekes dolog, azt elvileg nem tudná szétszedni, de Itachi  lehetőségei eléggé korlátozódnak.
80% a mágusnak

Soul vs. Ed
A mangában a legerősebb Maka nélküli Soul kifilézte volna Steint, ha nem nyugtatják le. Nem tudom, hogy arra a formára gondoltál e, de úgy Ednek sok esélye nincs. Gyilkos hanghullámok és az őrület hullámhossza mellett nem tudom hogy jut a közelébe anélkül, hogy összetörne, vagy megőrülne. Ja és Soul közel sebezhetetlen a fekete vér miatt.

Z vs. Uvo

Darkseid vs. Thanos

Szia Mini.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 13:02:28 írta gman » Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #1179 Dátum: 14 feb 17, 14:29:41 »

Gildarts vs Ita

Gildarts szinte mindent elpusztít, így a ninjutsuknak löttek. Elöttem a hozzászóló azt írta, hogy a Tsukuyomi FELTEHETÖLEG hatástalan...na ezt mem értem. Mire fel? Ha bekapja a Tsukut Gildarts szerintem ott annyi, annak nem igazán lehet eltörölni a hatását. Nade odáig el is kéne jutnia Itachinak, szvsz szerintem is a mágus nyer olyan 65-35-re. Ha azonban Itachinak mégis sikerül a Tsukuyomi, vagy egyebként szinte bármelyik másik genjutsuja, akkor Ita nyer.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1180 Dátum: 14 feb 17, 17:26:49 »

Idézet
Elöttem a hozzászóló azt írta, hogy a Tsukuyomi FELTEHETÖLEG hatástalan...na ezt mem értem. Mire fel? Ha bekapja a Tsukut Gildarts szerintem ott annyi, annak nem igazán lehet eltörölni a hatását.

Ebben van valami! A Fairy Tail tagoknak szerintem nincsen akkora nagy tapasztalatuk az illúziók ellen. Nem igazán láttam ott igazán ütős illúzió mágiát. Másrészt, Itachi technikai repertoárja nem kicsi. Varjúklónokkal be tudná szívatni rendesen. Mondjuk az tény, hogy a ninjutsukkal sokra nem menne. De Ita nagy stratéga. Amatersu-t mondjuk szerintem is le tudná szedni magáról Gildarts. Ha bekapja a Tsukoyomit akkor neki tényleg annyi, de ha nem akkor Itachi húzza a rövidebbet. Most szívem szerint azt írnám, hogy 50-50%. De Gildartsnak mégis csak nagyobb harci tapasztalata van, és azért a mágiája is nagyon erős. 60% a mágusnak.

Soul vs Ed
Azért én Soul-tól nem láttam azt a pluszt, amitől Ednek ne lenne semmi esélye. Mikor Soul és BS ketten együtt nem tudták Kid-et elverni, aki jóformán pusztakézzel verte el a kettőt. Ed is tud pusztakézzel úgy verekedni, mint Kid. Másrészt Soul gyilkos hanghullámait mikor is vetette be? Mikor fegyverré volt átváltozva és Maka forgatta őt, kaszaként.
Mivel Maka most nincsen, így egyedül Soul annyit tehet, mint mikor a farkasember ellen harcolt, az egyik karját átváltoztatja kaszapengévé. Neki fut Ednek és megpróbálná lenyakazni. A probléma már a neki futásnál elkezdődne, Ed kicsit át transzmutálná a talajt a lába alatt.  Másrészt az automail-jét, mindig átváltoztatja késsé. Tudná blokkoni a csapást, sőt fenn áll a veszély arra is, hogy transzmutálja Soul kaszává változott karját. Akkor bezony gebasz lenne.

Idézet
A mangában a legerősebb Maka nélküli Soul kifilézte volna Steint, ha nem nyugtatják le.

Azért nem egészen, mert Makaval együtt lélek rezonanciával sem tudták Steint még csak megkarcolni sem. Másrészt BS majdhogynem egyedül erősebb a Maka-Soul párosnál, Stein mégis ellátta a baját.  Nevet
Soul mindig Makaval együtt nagyon kemény. Külön-külön már kevésbé.  Maka egyedül egy nulla, és Soul sem annyira erős.
A fekete vérnek köszönhető sebezhetetlenség sem akkora jelentős erőfölény, ha figyelembe vesszük azt, hogy Ed homunculusok ellen harcolt, akik szinte halhatatlanok és azonnal regenerálódnak, ergo sebezhetetlenek. Ráadásul a legerősebbet, Kevélyt intézte el. Ezenkívül Ed okosabb is. Én nem adnám Soul-nak a győzelmet.
(Ha Makaval együtt lenne, akkor viszont igen.)

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1181 Dátum: 14 feb 17, 17:30:44 »

Ha csakra=mágia, akkor a genjutsu is mágia, így megsemmisíthető. Én valahogy úgy képzelem el, hogy Gildartz dobbant egy nagyot, mire a Tsukoyomi által kreált illúzióvilág szétesik. Ha a topic szabályait és a mágus elméletileg vett hatalmát nézzük, akkor logikus, hogy ilyesmi történik.

Krisz, olvastad a MANGÁT? Én a MANGÁS oroszországban megőrült Soult vettem alapul, mint ahogy írtam  is.
http://www.mangareader.net/soul-eater/84/3
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 17, 17:46:21 írta gman » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1182 Dátum: 14 feb 17, 18:59:54 »

Ugyanarra gondolunk, csak nálam a mágia az erő, a technika meg a varázslat. Mivel Gildartz képes elpusztítani a mágiát/csakrát, képes elpusztítani a varázslatot/genjutsut is, ami ugye mágiából/csakrából van.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1183 Dátum: 14 feb 17, 22:14:18 »

Z vs. Uvo
Bevallom most csak a Tenchi Muyoból jut eszembe Z, de őt nem lenne igazán fair Uvo-val (gondolom a HxH-s Uvogin) összetenni, szóval azt hiszem nem tudom miről van szó.

Darkseid vs. Thanos
Nem tudom, hogy a jelenlegi verzióik mire képesek, de azt tudom, hogy legerősebb formájábán Thanos legyőzné a legerősebb Darkseid-et. Ha pedig minden segédeszköz, ideiglenesen megszerzett erő használata nélkül harcolnak akkor inkább Darkseid.

Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1184 Dátum: 14 feb 18, 09:32:46 »

Ugyanarra gondolunk, csak nálam a mágia az erő, a technika meg a varázslat. Mivel Gildartz képes elpusztítani a mágiát/csakrát, képes elpusztítani a varázslatot/genjutsut is, ami ugye mágiából/csakrából van.

Hát ő... oké, csak a genjutsu nem egy díszlet amit megfoghatsz, hanem az érzékket zavarja be. Persze oda el kell jutnia a csakrának, de nem hinném, hogy azt Gildartz tudná érzékelni, csak azután, hogy megtámadta z érzékszerveit, vagyis a testén "belül" jön létre a varázsalt. Touma megoldaná egy facepalmal. De Gildartz hogy robbantaná ki magából a cuccost?
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 18, 09:35:52 írta Shiro » Naplózva

Oldalak: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins