24 nov 26, 04:54:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288648 alkalommal)
0 Felhasználó és 86 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1140 Dátum: 13 dec 11, 20:55:43 »

Kajak le tud hívni egy, nem is egy hanem 2 meteort de nem tud tengervizet idézni ez komoly?

Akainu kajak olyan erővel rendelkezik ami átégeti a tüzet is de nem tud a tengervízzel mit kezdeni ez komoly?

Doflamingo ereje meg annyira nem erős szerintem, mert ha az lenne mindenkit megfonalazna a trónig.

A poén hogy ezt tulajdonképp megcsinálta. ikszdé

Lee vs. duplaujj

Lee-nek maximum annyira van szüksége hogy levegye a lábáról a biszbaszokat, onnantól kezdve sebességkülönbség miatt nem lennének partiban. Szerintem ez nagyon a ninjáé.

Daz bones vs. Chad

Azt tudjuk hogy Chad állóképessége milyen? Ha jól emlékszem eddig kétszer verték le, de mindegyik alkalommal kb egy támadással nyírták ki. Bár igazából mindegy, mert Daz támadásaiból nem nézem ki hogy a bal kezét áttörjék, míg a La Muerte tuti felkeni a falra a bérgyilkost.

Z vs. 3. raikage
A Raikage szerintem kicsit nagy falat ide. Z biztos átüti a védelmét, de a raikage is 2-3 támadásból szétkapja a kalapácsot, utána meg maga a tengerész sem lenne túl nehéz.

Accelerator vs Goku
Ha jól emlékszem a többiek meggyőztek, hogy Goku akármennyire is gyors nem tudja úgy megütni Acceleratort, hogy az ne tépje le a kezét. Tehát Goku győzhetne, ha hajlandó lenne felrobbantani a bolygót, és utána elteleportálni. De ez nyilvánvalóan nem történik meg, szóval Acce leveri.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1141 Dátum: 13 dec 12, 14:51:06 »

Mistich, elfelejtettél elfogult lenni az OP karakterekkel! Ohh My God

Lee vs. Ms.Szégyenleírni
Lee győz, oké, én is így gondolom, csak abba kötnék bele, hogy ezt nem a gyorsaságának köszönheti, ugyanis mindegy milyen gyors, ha megrúgja a csajt, úgyis léket kap a lába. Egy kapu minimum szükségeltetik a győzelemhez.

Perona vs. Eruka
Eruka győz, de ez csak spekuláció. Önbizalom és motiváció terén kb. Usopp szintjén áll, így elképzelhető, hogy ő is immunis a lidércekre. Onnantól meg szinte biztos a győzelme, mindenben jobb, mint Perona, főleg agyban.

Kakashi vs. Lucci
Brook vs. Maka és Soul fekete vér nélkül
Hisagi vs. Asuma
Sagat (Street Fighter) vs. Goro (Mortal Kombat)
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1142 Dátum: 13 dec 12, 22:42:16 »

Kakashi vs Lucci

Kemény tag mindkettő. Séróbáró a sharinganjával le tudná olvasni Lucci mozgását. Bár, a sharingan a nagyon gyors mozgásokat nem képes követni, szóval, ha a leopárdemberünk beveti a Soru technikát, akkor kikerülhet Kakashi látómezejéből. Pár dolgot leszögezhetünk, pusztakezes harcban Lucci egyértelműen jobb, a mozgása is gyorsabb, és fizikailag is erősebb (pláne leopárd formában). Ugyanakkor Kakashi ravasz és jóval taktikusabb. Kakashi-nak ott a Chidori, a kérdés csak az, hogy a chidori képes-e áttörni Lucci Tekkai-ját. ( Lucci 13 évesen a Tekkai-al kibírt egy ágyúlövést).
Valamint ott van még a Rankyaku is amivel tud távolról is támadni, míg Kakashi legtöbb ninjutsuja inkább közelharcra van. És ott van még a genjutsu is, bár azt a Copy ninja nem igazán szokta használni, mondjuk klónokkal be tudja szopatni Lucci-t. Ez érdekes küzdelem.  Nevet

Amúgy gman Perona vs Eruka hozzászólásával egyetértek.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 22:44:03 írta Krisz7199 » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1143 Dátum: 13 dec 13, 11:04:29 »

hehe jól van, majd emglátjuk madara mire képes rinnegannal kiegészülve. Szóval az tmondjátok bármilyen logia leveri a legerősebb naruto karaktert is, mert az nem bírja megsebezni sehogy?
Mindegy elfogadom az érveiteket, mert jó ember vagyok!

"A poén az hogy tulajdonképp megcsinálta"
(de zárójelbe, ha doflamingo akkora ász, miért nem szakította le krokodile fejét, vagy miért van tele a nacija kaidou ellen?)

doublefinger vs lee, ez komoly!?
az a lee is megverné aki semmit nem mutatott csak azt a lótusz technikát part1ben.

goro vs sagat, goro egy ratyi de csak a film miatt, lassúsága vetekedett egy csigával. Ha a játékban küzdenek ott meg azért nem nyer mert nem fő boss, csak elő. Armor king úgy is leverné mindkettőt  ikszdé

Diablo [diablo2] vs Archimonde [warcraft 3]
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 13, 11:08:22 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1144 Dátum: 13 dec 13, 18:45:03 »

Kakashi vs. Lucci

Szerintem Lucci szétszedi Kakashi-t. Az egy dolog hogy Kakashinál fényévekkel gyorsabb a párduc, de sokkal kegyetlenebb, fizikailag erősebb, és se intelligencia se pedig higgadtság terén nem marad le sokkal. Az egyetlen ami Kakashi mellett szól az a változatosabb fegyvertár, azon belül is a klónok. Főként a klónok. De ez csak időhúzásra jó, mivel nem tudja mivel megölni Luccit. A Raikiri és a Kamui átvinné a tekkai-t, de előbbivel közel kéne menni a macskához, ami nagyon nem ajánlott, utóbbi meg nem találna be szerintem.

Így jobb, gman? Nevet

Hisagi vs. Asuma

Hisagi felrepül, és onnan elkezdi Asumát dobálni a bicskájával. Ezzel mit tud kezdeni Asuma? Van az az elég menő tűz skillje, de azelől egy shunpoval kilehet térni. Ha nem repül Hisagi akkor van esélye Asumának, de még úgy is inkább a hadnagy felé hajlok.

"hehe jól van, majd emglátjuk madara mire képes rinnegannal kiegészülve. Szóval az tmondjátok bármilyen logia leveri a legerősebb naruto karaktert is, mert az nem bírja megsebezni sehogy?"

Nem mind, csak jórészük. Smoker fejét a saját a botjával törné be például. A 3 (TS előtt) admirális például szinte biztos hogy leverné. Ace kérdéses, de nem hiszem hogy őt meglehetne mivel sebezni. Enelt szintén, Crocodile meg attól függ hogy Madara rájön-e a gyengéjére. Szerintem mielőtt ez megtörténne simán átmegy Croci a Susano'o alatt, és kiszárítja Madarát.

"(de zárójelbe, ha doflamingo akkora ász, miért nem szakította le krokodile fejét, vagy miért van tele a nacija kaidou ellen?)"

1) Szövetséget akart vele.
2) Excallibur is egy félisten, mégse mondom hogy legyőzhetetlen (bár rendkívül közel áll hozzá)

Kisame vs. Hibari
Kakuzu + Hidan vs. Renji + Chad
Ishida (a Mayuri elleni kesztyűjével) vs. anime végi Tsuna
Naplózva

Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1145 Dátum: 13 dec 14, 18:36:44 »

Kakashi vs. Lucci
A chidori biztos, hogy nem vinné át a Tekkai-t, a Raikiri az már más tészta, de azzal tényleg közel kell mennie Séróbárónak Lucci-hoz, viszont ő nyom egy Soru-t, aztán már ott sincsen. A Rokushiki-ben a Soru, szerintem majdnem olyan gyors (vagy ugyanolyan gyors, esetleg gyorsabb? Gondolkozik) elmozgás, mint Minato teleportációja. Szóval a Raikiri bevetése bukta. A Kamui-val van pár bazi nagy probléma. Először is lassú és egyben gondos előkészületeket igényel, ráadásul Kakashi a legtöbb esetben akkor vetette be, mikor csapatban harcolt, a társaival. Miközben a társai lefoglalták az ellenfelet, addig ő hátrébb vonult, hogy előkészítse a jutsu-t. A kamui gyors célpontok ellen annyira nem működik, valamint a technika után a MS-ja végett alaposan elpazarolódik a chakrája. Szóval ha valami folytán sikerülne úgy félre vonulnia, hogy Lucci ne találja meg egykönnyen, akkor sem találná el a kamui-val. Szóval, szerintem is Lucci győzne.

" Kisame vs. Hibari
Kakuzu + Hidan vs. Renji + Chad
Ishida (a Mayuri elleni kesztyűjével) vs. anime végi Tsuna"
- Ezekre szívesen válaszolnék, ha ismerném a Bleach-et.  smirksweat
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1146 Dátum: 13 dec 15, 09:36:43 »

Krisz, te nem csak a Blícshez, hanem a KHR-hez és a fizikához sem értesz.
Aki teleportál, az 0s alatt tesz meg x távolságot. Aki ennél gyorsabb, az kevesebb, mint 0s alatt tesz meg x távot, tehát visszafele megy az időben. Lucci kemény, de nem ennyire. ikszdé

Kisame vs. Hibari
Vicces gyerek ez a Hibari. Harc közben nő a csakrája, nem pedig fogy, így a cápa is jóllakik és a süni is megmarad, sőt, csak méginkább gyarapodik. Kisame gyógyul, Hibari bilincsel, Kisaménak van egy nagy, cápákkal teli akváriuma, Hibarinak meg van egy ugyanakkora Rollja... nincs kedvem folytatni, Hibari győz.

Hidan és Kakuzu vs. Renji és Chad
Renji egy érdekes figura. Azt állítja, hogy annyira széttápolódott, hogy már Aizen sem bírna vele, erre egy parasz kvinszi one hiteli. Most megint széttápolódott, agyonüti a következő fejezetben a maszkost, de a következő ellenfe megint szét fogja kapni. Nem tudom mire vélni... Most, hogy a Blícsesek még nem mutatták meg az edzésük eredményét, szerintem nagyon a ninják győznek. Chadnak nincs olyan képessége, amivel feldarabolhatná Hidant, meg amúgy is hülye, Renji meg úgyis Kakit kapja és eléggé el van foglalva azzal, hogy ötfelől támadják. Kizárt, hogy Hidan ne szerezzen vért Chadtól, ha az nem a teljes erejével kezd, majd ha végzett, beszál a másik kettő viszonylag kiegyenlített csatájába és közösen Renjit is kivégzik.

Ishida vs. Tsuna
Hol is volt vége az animének? ikszdé

Fiatal Don Quindao (csak négyféleképp láttam leírva a nevét ikszdé) vs. TS előtti Kenpachi
2. Mizukage vs. Rose
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1147 Dátum: 13 dec 15, 11:57:08 »

Don Chinjao (én így szoktam meg) vs Ts Kenpachi:

Ts Kenpachi azért olyan túlságosan sok mindent nem mutatott nekünk (épületeket vágott ketté, stb..), Chinjao viszont hatalmas méretű földdarabokat fejelt ketté, ráadásul a visszaemlékezésben Garp is azt mondta, hogy hegyeket rombolt le  a Chinjao elleni harcra való felkészülésként. Ezek alapján nagyobb gondok nélkül Chinjaonak adom.

Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1148 Dátum: 13 dec 15, 17:24:56 »

"Krisz, te nem csak a Blícshez, hanem a KHR-hez és a fizikához sem értesz."
Az első kettő még stimmel is, az utolsó már nem igazán. 
"Aki teleportál, az 0s alatt tesz meg x távolságot. Aki ennél gyorsabb, az kevesebb, mint 0s alatt tesz meg x távot, tehát visszafele megy az időben." És én hol írtam azt, hogy gyorsabb Lucci sebessége a teleportációnál? Még kérdőjelet is írtam oda a zárójeles megjegyzésemhez. Vagyis csak feltételezést írtam, mert nem voltam benne biztos.
A helyzet az, hogy Te sem értesz többet a fizikához, mint én, ráadásul egy valami biztos haver, nem tudsz szöveget értelmezni.  ikszdé
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1149 Dátum: 13 dec 16, 21:37:07 »

Viszont Kenpachi fegyvere sokkal praktikusabb. Könnyebben mozgatható mint egy "fúró" a fej tetején. Ráadásul azt sem tudom elképzelni hogy Zaraki kidőlne "sima" fizikai támadásoktól, ellene ennél keményebb kell. A haki miatt alaposan megizzadna, de szerintem övé végül a meccs.

Mizukage vs. Rose

Rose karaktere amennyire agyhalottra sikerült, kétlem hogy bármi esélye lenne, holott a képessége nagyon érdekes lett. A baj az hogy a harc 2. percében elmondja hogy mit tud, ami után nem túl nagy kihívás egy Kage-nek. Ráadásul akit egy random sugár kilyukaszt, az ássa el magát.

Az anime végén Tsunának volt már az alap tűzfújása, fagyasztás, nattsu (bár őt el akartam venni), ott volt a cambio formában a köpeny meg még valami, és szerintem kb ennyi, a sebességet leszámítva

Ryohei vs. Snorlax
Xanxus vs. Gilgamesh
Laxus vs. Tsuna
Bazz B vs. Lucci
Grimmjow vs. Ulqiorra (az ereje feloldása nélkül)
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1150 Dátum: 13 dec 20, 10:35:07 »

Ryohei vs. Snorlax
Itt az a baj, hogy Ryohei eléggé harcos típus. A típus hátrány vicces dolog, simán ketté lehet pisilni egy Golemet. Ilymódon hiába gyengék Snorlax ellen Ryohei végső tüzes támadásai, ha az első sima ütéstől kifekszik.

Bazz B vs. Lucci
Íjjnye, ez érdekes. Lucci erősebb, de minden más fizikai tulajdonságuk egy szinten lehet. B, aki H alap tüzes támadása nem ér semmit, de az ujjazós hősugár problémás lehet, bár a kami-e pont jó ellene. Lucci viszont bármely támadásával kibelezheti a kvinszit, szóval most Luccit mondom jobbnak, de Bazz B-en még látok potenciált, így visszatérünk rá, ha megmutatta a teljes erejét.

A többi volt már.

Logiák vs. elvileg erősebb elemmel bíró mások:
Enel vs. Temari (Naruto logika alapján)
Aokiji vs. Natsu
Kroki vs. Juvia
Mone vs. Gokudera

+2
Hisoka (nem vagyok allergiás a spoilerre) vs. egy szabadon választott ellenfél, akit nem könnyen, de legyőz
Dr. Doom vs. Darth Veder
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1151 Dátum: 13 dec 20, 14:17:42 »

ha az első sima ütéstől kifekszik.

A típushátrányt tény, hogy elfelejtettem, de én azért nem mennék neki egy snorlax-nak a machopommal. Nevet

Enel vs. Temari

Ez kicsit olyan mintha összeeresztenéd Yamamotot Juviával. Hiába az elem előny, ha egyszer ekkora különbség van a használók között. Temarinak még úgy se nagyon látok esélyt ha figyelembe vesszük Oda Skypiea arc törvényét, miszerint a 200 milliós villám nem halálos az átlagemberekre.

Aokiji vs. Natsu

Itt most Natsu-t mondanám győztesnek, amennyiben Aokiji jege nem tartotta volna magát 10 teljes napig Akainu lávája ellen. Gondolom ezt a harcot lehet mondani a hakihasználat győzelmének.

Croci vs. Juvia

Ez egy elég érdekes harc, amiben Crocnak tulajdonképp esélye sem lehetne, de Juvia egész teste víz, ő meg jobban pusztítja a vizet mint én a szerda délutánom után. Viszont még mindig túl gyenge alapból a víz ellen Crocodile, szerintem teljesen kétesélyes. Kíváncsi lennék más véleményére is.

Monet vs. Gokudera

Monet annyira be lett alázva Zoro által, hogy nem tudom győztesként elképzelni. Nevet Gokudera meg elég badass lett a mangában, szerintem simán szétrobbantja ha Monet beszól a Jyuudaimének.

Hisokával az a gond, hogy igazán komoly harca még abszolút nem volt. Egyszer lehetett volna, illetve egyszer a szerencsétlen néző azt hitte van is neki, de előbbi tipikus epic fail jelenet lett, utóbbit meg végülis nagyon lazán lehozta.
Azonban a sebessége, esze, morbiditása, a fájdalomra való immunitása, a Kisukét megszégyenítő trükkjei és a fizikai ereje alapján én azt mondom az eddig látottak alapján Kyorakut bedarálja. Urahara ellen is megnézzém egy harcát, de szerintem a kidou-k ellen nem igazán tudna mit kezdeni.

Illetve szerintem a Nidaime Mizukage ellen is elég fasza kis meccset összehoznának, de Hisoka nyerne.

Mi lett a vége az előző meccseimnek amik már voltak?

Shikai Hitsugaya+Matsumoto vs. csak tűz Natsu + Lucy az időugrás előtt
Erza nakama powerup nélkül vs. Kaku
Bee (már egy jó ideje nem követem a mangát, úgyhogy csak azokkal a képességekkel amit kb az edo Nagato harcokig mutatott) vs. Mirajane

szerk.:
Mivel gman lassan beéri az animét, jöhetnek ezek régebbről:
Gon vs. Hibari
Gon vs. többi shounen főhős egyesével, tetszés szerinti formájukban
Killua vs. Black Star Tsubaki nélkül
Meruem vs. Ashura
Meruem vs. Shirohige (régebben beteg WB-t írtam, de belegondolva az egészséges is lazán mehet)
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 22, 21:39:32 írta Mistich » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1152 Dátum: 13 dec 20, 17:44:35 »

Dr.Doom vs Darth Vader

Hát ha a filmekre hagyatkozunk mindkettő elég gyenge akár egyenlő erők is küzdhetnének. De ha számításba veszem hogy Vader a második legerősebb sith Sidious után és el tud törölni egy bolygón minden életformát pusztán az Erővel, akkor nem gyengén megalázza doomot aki szintén erősebb mint a gagyi filmben.
Bukott lovagunk amúgy bele lát a jövőbe, meg gyorsabb is. Technikailag meg a Dr jobb, de az Erő meg mindenható.

Vader nyer csúnyán.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1153 Dátum: 13 dec 20, 19:25:39 »

Ha van felkészülési idő Vader abszolút esélytelen.

Az érdekesebb kérdés, hogy mi történik random találkozásnál.  Fénykard nem vágná át Doom erőterét, szóval a kérdés az, hogy az erővel mondjuk meg tudná-e fojtani Doomot. Én kétlem, hiszen harcolt már más telepata ellen is, és a páncélja amúgy is védi egy csomó mindentől amit most nem tudok fejből. Ráadásul igen erős mágus, mágiával kiegyenlítené Vader erő használatát.
Mivel nem tudom a pontosan menynire tudna ellenállni Doom az erőnek (de valamennyire kelll neki mindenképp), egy random találkozás esélyei valahol 50-50 lehetnek.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1154 Dátum: 13 dec 20, 19:27:41 »

Az Enel vs Temari meccset, lazán Enel nyeri. Hiába a Naruto-s logika, hogy a szél elem erősebb a villámnál. Egyébként ez sem mindig igaz, mert Temari szele semmit sem ért, az Edo Tensei-es Raikage villámpáncélja ellen, sőt, még Naruto Fuuton Rasenshuriken-je sem volt oda elég. Másrészt Enel-nek ott van a megfigyelés színe haki, emellett közelharcban is jó, míg Temari kifejezetten távolsági harcos. Arról nem is beszélve, hogy legyező nélkül Temari nem igazán tud szél ninjutsu-t használni (legalábbis még nem láttuk tőle), és ő neki még a chakrája is el tud fogyni, míg Enel gyümölcshasználó. Ezt Enel nyeri marha könnyen.

Tien Shinhan & Yamcha vs Sasuke (EMS), Sanji, Sebzett (FMA) & Kid (fegyvereivel)

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 20, 19:35:10 írta Krisz7199 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins