24 nov 26, 05:17:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288733 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1125 Dátum: 13 dec 02, 18:20:32 »

Hadd hívjam fel szíves figyelmedet arra az apróságra, hogy Zoro újabban képes megbénítani azt, akinek belenéz a szemébe. Zoro persze enélkül is győzne, de berle sem kezdek a magyarázatba, mert te úgysem érzed a szintkülönbséget.

47-es ügynök vs. Leon
No de miért pont Leon? Miért nem mondjuk akárki más? Miért nem mondjuk az enyhén emberfeletti Chris, a vérprofi Ada, vagy alapból menő Jill. Leon veszít, mert ratyi, de a többiek győznének.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1126 Dátum: 13 dec 02, 19:11:52 »

"Zoro persze enélkül is győzne, de berle sem kezdek a magyarázatba, mert te úgysem érzed a szintkülönbséget"
Ez inkább rád igaz, aki ismét túloz értelmetlenül.  ikszdé Szerintem csak spontán eldöntöttétek, hogy minden OP kari verhetetlen aztán pont, egy értelmes indokot sem olvastam még max marha erős alaptalan túlzásokat. Nagyon elfogultak vagytok. Nevet No mindegy, ha neked ez a válaszod és véleményed akkor rendben van. Nekem is megvan a saját véleményem. Végül is, nem kell mindenben mindenkinek egyetérteni.

Tessék itt van még pár meccs:
Zoro & Sanji vs Itachi
Akainu & Doflamingo vs Madara

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 19:27:17 írta Krisz7199 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1127 Dátum: 13 dec 02, 20:09:23 »

Ezen a harcon nem igen van mit magyarázni, ha TS Zororól beszélünk akkor olyanok a szintkülönbségek mintha újranéznénk a Monet elleni harcot. Nyilván a homunculus keményebb a hónőnél, de abban a tekintetben ugyanaz a két harc, hogy Bradley addig él amíg Zoro-nak olyan kedve van. Ez nem elfogultság jelen esetben, hanem egyszerűen akkora erőkülönbség van a két karakter között, hogy ha Zoro egyetlen támadását Bradley karddal megpróbálja hárítani kettétörik a kardja. Zoro Kettévágott egy sárkányt, és még csak nem is erőltetette meg magát! Vicces ezt mondani, de Bradley inkább tűnik embernek mint ez a vadállat. Nevet

TS előtti Zoro viszont tényleg lehet hogy veszítene, bár az érdekesebb meccs lenne.

És amúgy meg nem is az OP karikat tartom (tartjuk) legyőzhetetlennek, hanem inkább az SE-seket. Nevet

Jama-Dharma: Guts a Berserk animéjéből van, szándékosan emeltem ki hogy nem a mangás énjét küldtem. Az ellen nyilván nincs embernek esélye. Nevet

Zoro & Sanji vs. Itachi

A Naruto mangát már csak nagyon passzívan követem, úgyhogy nem vagyok teljesen biztos Itachi erejében. Pl az ilyen Izanagi hatására már abszolút nem emlékszem.

De ha mondjuk a Sasuke elleni Itachit nézzük, csak tegyük fel hogy a meccs elején nem köhög fel fél liter vért percenként... akkor valószínűleg győz is, de ennek az egyetlen oka hogy az OP karik védtelenek a genjutsu ellen.

Akainu vs. Madara (Doflamingo elment megdönteni még egy királyságot, mert rájött hogy ott több haszna van mint itt)

Akainu logia, nem lehet megütni, Madara nem az, meglehet. Epic win.

Killua vs. Black Star (Tsubaki nélkül)
Black Star + Kid (fegyverekkel mindegyik) vs. Zoro+Luffy (ha volt már bocs, de nem emlékszem mi lett a vége)
Gon vs. Hibari
Hancock vs. Gai (mivel Gai nem szereti a nőket, Hancock jelenlététől nem lesz semmi baja)
Meruem vs. Ashura
Meruem vs. legyengült Shirohige
2 Weeping Angel vs. Ivankov  Faceg
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 20:12:05 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1128 Dátum: 13 dec 02, 21:34:17 »

2 Weeping Angel vs. Ivankov
Hát, Ivankov fő támadásai a wink-ek, de mivel ahhoz hogy egy angyal tudjon ahhoz blink kell, ezért szegény szobrocskák ezt elég csúnyán benézték ikszdé Gondolom ha eltörnek akkor meghalnak, szóval az elég rövid meccs lenne, főleg ha az új évados angyalok szerepelnek.

Kingbá vs. Zoro
Csak kis viszonyítás:
Bradlye papa el tud vágni egy tankot ha nagyon bekeményít. Zoro már TJ előtt csípőből vágta szét a sziklákat, épületeket majd nemrég áttért a hadihajók és sárkányok fogyasztására is. Ez már elmondja a dologt, arról nem is bezsélve hogy King papának hiána van remek szeme a sok A-vitamintól, Zoro a hakijával röhögve ki tud téregetni előle.

Ja, és Andris azt mondotta, hogy említsem meg hogy a Black Star + Kid (fegyverekkel mindegyik) vs. Zoro+Luffy (ha volt már bocs, de nem emlékszem mi lett a vége)-harchoz "madness nélkül mennek a srácok".

Istenangyal vagy milyen Byakuran vs. Kakashi(kamui nélkül) + Roy + Rukia
Hei vs. King Bradley, tudnak egymás skilljéről
Gilgames vs. WB, egyszer már volt, de megerősítést szeretnék Nevet
Noah vs. Gilgamesh
WB vs. Noah
WB vs. Noah vs. shikai Yamamoto vs. Gilgamesh, és a legesélytelenebb mellé segítőenk egy Adelheid(KHR)
Revy(Black Lagoon) vs. Orihaya Izaya vs. Skipe Spiegel(Bebop) vs. Nanashi vs. Risa Hawkeye

Code Breaker még mindig semmi? Vagy Gintama? Shame on you...

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 21:41:35 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1129 Dátum: 13 dec 04, 18:31:41 »

Monológ Black Starról:
Hülyéskedésen kívül túl erős a a legtöbb népszerű manga karaktereinek a 97%-a ellen.
Let's összehasonlítás mondjuk Zoroval! Zoro egyszer kinyomott 40-50 tonnányi háztörmeléket. Azóta gondolom erősödött valamennyit. BS ezzel szemben elkapott, nem felemelt, ELKAPOTT egy nagyjából 2-300 ezer tonnás bazalttömböt, erőlködés nélkül, így fizikai erejének a határa ismeretlen. Zoro képes volt böszkén kihúzni magát, miközben szinte bokáig ért neki a saját véréből álló tócsa. Derék dolog. BS viszont egy gerinctörés után kb. annyira volt rosszul, mint akinek szálka ment az ujjába. Kellemetlen, de nem vészes.
Meg ugye rohadtmód gyors és spontán megtanult repülni.
Tsubakiról meg annyit, hogy a SE legerősebb fegyvere, a halálkaszák semmik hozzá képest. Tetszőleges mennyiségű kardot biztosít, olyan Susanoot hoz össze, amitől Madara is összehugyuzná magát, a szarvasfejes támadása a Grizzly Magnummal van egy szinten, a fekete kesztűvel pedig még Jozut is riipityára lehetne törni egyetlen ütéssel.
Asszem ennyi.

Noah vs. Gilgamesh
WB ellen azért ne menjenek szerintem, de az a közel végtelen szörny vs. közel végtelen fegyver jó kis harcnak tűnik. Mondjuk vicces csata, állnak egymással szemben, gúnyosan mosolyognak, kedélyesen beszélgetnek, közben meg a képességeik végzik a dolgukat. Noah annyival esélyesebb, hogy változatos a serege. Jó, a Succubus hatástalan, mert Gilgames magába szerelmes, de pl. a szirén ellen nem tudom, hogy miként védekezne. Meg Noah időnként magáévá teheti az ellenfele fegyvertárának értékesebb darabjait.
50<% Noah javára.

A Z filmet nem látta senki? Miért?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1130 Dátum: 13 dec 05, 09:22:23 »

Én egy filmet sem láttam opből, mióta beértem marinefordnál az animét gyakorlatilag egy részt sem néztem meg, nem hogy filmeket.

Madara vs Akainu+Dolfamingo:
Madara lehozza főleg a mostani. A naruto is kezd db feelingűvé válni, meg szerintem teljesen tehetetlenek a genjutsu ellen. Őt megvédi  Susanó, fonalakat meg elszakítaná kb mint a kingin tesó egyike shikamaru árnyékát. Tudja mind az öt elemet ezért rájuk idéz pár köbkilóméter tengervizet (és mielőtt valaki azt mondaná nem tudhat a gyengepontukról ez igaz, de 1.: genjutsuval emgfejti, 2. ösztönszerűen húzná elő már csak a láva miatt is)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1131 Dátum: 13 dec 05, 10:21:46 »

Szerintem sem nagyon erős genjutsut, sem pedig a tűzön és a fán kívűl más elemet nem láttunk Madárkától.
Ha képes is az összes elemre és mindet olyan szinten hasznája, mint a tüzet, Akainu akkor is jóval magasabb szinten használja az elemét. Hiba erősebb a víz a tűznél, egy vödör vízzel nem tudsz erdőtüzet oltani.
Doffy hakival bevont szálait meg nem tudom, hogyan tépné el...
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1132 Dátum: 13 dec 05, 16:30:38 »

Úgy hogy son goku erősségűvé változott (ha olvastad mostanába), ennyi.

És a vizet meg úgy gondoltam hogy vízben nem tudnak semmit tenni emrt gyümölcs használók (megfulladnak meg sebezhető lesz akainu pl). Amúgy ha elemi jutsukat el tud szívni akkor az ő elemét is, de tegyük fel nem tudja; a susanóján hogy törnek át?
meg szerintem a jutsuk nagysága hatásfoka az egyén chakrájától függ, abba pedig ő áll a legjobban jelenleg, kyubi a kanyarba nincs az új rész alapján.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1133 Dátum: 13 dec 05, 17:48:11 »

Bambietta vs. Jackal
Bambi megerőltetés nélkül hozza a meccset. Elég ha azt nézzük, hogy ő tud repülni és távolról támadni, míg ellenfele nem. Igaz láttuk Jackalt, ahogy körberobbantotta a várost, de szerintem azok előre elhelyezett bombák voltak. Bambinak nem is kell eltalálnia közvetlenül őt, hisz ő bármit felrobbant, amit eltelít a Reishijével. Jackal kamikaze robbanása elöl meg csak szimplán elrepül. Jackal csak akkor nyerhetne, ha Bambi nem repülhetne.

Natsu Dragneel vs. Uryuu Minene
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 06, 08:23:07 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1134 Dátum: 13 dec 08, 12:04:00 »

A genjutsu-s érv valószínűleg jogos, de ha attól eltekintünk tuti kikap Madara. A víz azért nem jó, még ha képes is rá, mert a sima víz<<< láva, és mert csak a tengervíz bénítja le a gyümölcshasználókat. A haki meg pontosan arra jó, hogy a susano'o szerű védelmeket (is) simán áttörjék a használók. Magyarán a Susano'o sorsa kísértetiesen megegyezik Ace-ével. És itt még mindig nem említettem meg, hogy Akainu sebezhetetlen Madara számára, valamint Doflamingo is itt van (akinek ugye egy érintése után abszolút vert helyzetbe kerül a ninja).

Ha a hakis érvelés szerinted nem állja meg a helyét (biztos hogy megállja, úgyhogy ez csak egy alternatíva), akkor az is kivitelezhető hogy Doflamingo egyszerűen lerántja a képességével Madaráról a Susano'o-t, utána meg Akainu kivégzi.

Hei vs. King Bradley

A homunculus fizikai képességei minden tekintetben felülmúlják Hei-ét. Mivel tudnak egymás képességeiről még az sem játszik hogy leengedi a védelmét és Hei egyszer betalál, ami ugye instant kivégezné Bradley-t. De így a szemével simán leköveti az egyezkedő mozgását, akinek szerintem semmi esélye a győzelemre.

Minene meg már nem rémlik, de Natsu verhetetlen. Nevet

És láttam a Z filmet. A monológod BS-ről meg sajnos ismét meggyőzött hogy verhetetlen. Szomorú Már lassan idegesít. ikszdé

Inuyasha (bakuryuuha meg a másik hegyeket felaprító skillje nélkül) vs. TS előtti Zoro
Miroku vs. Accelerator (a kérdés hogy Acce tud-e mit kezdeni az örvénnyel)
Mewtwo vs. Minato

Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1135 Dátum: 13 dec 10, 14:52:09 »

Még annyit, hogy ha Doffy vicces kedvében van, akkor a Susanooval öleti meg Madarát.

Inuyashára már alig emlékszem.

Accelerator ereje a többé-kevésbé korlátlan uralom a tér felett. Nem így mondják, de ez a lényeg. Egy elméleti fizikus gondolom oldalakon keresztül tudná sorolni, hogy mi mindent tud kezdeni egy fekete lyukkal az, aki képes megváltoztatni a tér szerkezetét. Én nem értek hozzá, de az biztos, hogy az örvénynek van iránya, innentől pedig Miroku számára befejeződött a csata.

Mewtwo vs. Minato
Ahhoz, hogy Minato akár csak hozzá tudjon érni Mewtwohoz, rá kell tenie egy pecsétet. Ahhoz, hogy rárakjon egy pecsétet, meg kell érintenie. Bukta. A Kyuubi ereje pedig nem játszik az élő Minatonál. Szintén bukta.

Rock Lee vs. Ms. Doublefinger (Miért van ilyen szánalmas neve?)
Daz Bones vs. Chad
Zombi Oars vs. Annie (Attack on Titan)
Z vs. 3. raikage
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1136 Dátum: 13 dec 10, 19:22:11 »

Kajak le tud hívni egy, nem is egy hanem 2 meteort de nem tud tengervizet idézni ez komoly? A mangában amúgy sosem taglalják milyen vízből dolgoznak de kisame a burkában nem küzd oxigénért fehér cápa létére.
Doflamingo ereje meg annyira nem erős szerintem, mert ha az lenne mindenkit megfonalazna a trónig. Madara a narutos világi eddigi istene (szerintem!), kézpecsét nélkül gyógyul, fa remete (ent) módja van, és a végső susanója egy vágással kettémetszené egész marinefordot.
Akainu is erős, de ha összehasonlítom a két karaktert madara legyalulná. Ja és valószínűleg rendelkezik a rinnegan összes tulajdonságával, egy érintés aztán volt nincs lélek. Végtelen lehetősége van a győzelemre  Pojén
Naplózva

A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1137 Dátum: 13 dec 10, 19:56:51 »

Doffy szálai márpedig olyan erősek. Jozu még az OP-ben is erősnek számít, a Narutoból még Tsunade sem ér a közelébe. Doffy hatamának még ő sem tudott ellenállni, kicsit sem. Simán tudna szórakozni a Susanooval is.
Hiába csinálna tsunamit, ha Akaniu lávából csinál egy másfélszer akkorát, hogy kivédje, ráadásul neki még a csakrája se fogy el. Vöripuli egyszerűen túl jól használja azt az istenverte lávát. Punk Hazzard fele még két év után is lángol miatta, még a tenger is, hoppá!!! A víz ezért nem ér semmit!
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 19:57:58 írta gman » Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1138 Dátum: 13 dec 10, 23:17:29 »

Íme egy kis Funny Battle ikszdé:
Perona vs Eruka (SE)
Tsubaki (BS nélkül) vs Hinata
Ino vs Sanji

Naplózva
Naruto098
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1139 Dátum: 13 dec 10, 23:59:57 »

Accelerator vs Goku?
Naplózva

Naruto TESCO gazdaságos kage bunshinja
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins