24 nov 26, 06:34:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288986 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Krisz7199
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1110 Dátum: 13 dec 01, 15:41:15 »

"Azért nem mutatott eddig 'semmit', mert nem volt egyszerűen szüksége rá. Majd ha kap egy olyna ellenfelet a mangában aki az ő szintjén áll, gondolom látni fogunk midnenféle hűdecool technikát tőle, de eddig egy komoly harca sem volt. A Vistás 'csak egymást csapkodták unottan' érvedre meg, Mihawknak muszáj volt elmennie a háborúba ha meg akarta tartani a neki nagyon kényelmes Shichibukai címet, de ez nem jelenti azt hogy nagyon lelkesen vagdalkoznia is kell. Gondolom megfigyelted, hogy az idő nagy részébe csak állt és nézett, suhintott 1-2t menőzés céljából aztán meg Luffyt is gyakorlatilag futni hagyta, inkább leállt Jinbei-el(? asszem.) úgy tenni mint aki el van foglalva.
 Gai meg a saját történetében éppen a 'számít is valami' alsó határán áll, ezért nem csoda hogy összekadt már több olyan ellenféllel akik kikényszerítették belőle a képessége maximumát is."

Jaaj...most fel akarod menteni Mihawk-ot? Hogy szegényke igazából nem is akart harcolni, ezért nem mutatott semmit. Na jól van ezt tudod kinek meséld be .....  ikszdé Persze, hogy nem kellett használni a képessége maximumát, ha egyszer lusta harcolni. Majd ha én látni fogom Mihawk igazi erejét, akkor majd átgondolom újra, addig pedig kicsit sem győzött meg.

"Aztán mi lenne ha Mihawk poénból nem szeletelné föl a harc első 0,3 mp-ében? Elővenné a hűdaatommenő Hirutát vagy mit, menne neki Mihawknak aki vagy szimpán odébbállna egy fél méterrel(észlelés színe), vagy csak felhúzná a műsik hakiját és aztán Gai annyit érne a támadásával hogy beletörne Mihawk arcába a lába."

Istenem ... ez megint mekkora túlzás, ráadásul semmi alapja sincs ennek a feltételezésnek. Mihawk hakiját még be sem mutatták, és valószínűleg nem is tud, mert ha tudott volna, akkor a logia típusú Jozu nem tudta volna blokkolni, azt a "iszonyatosan brutális" kardcsapást. Poénból nem szeleteli fel az első 0,3 másodpercben.  Jól van aranyom ... én meg azt mondom, hogy mire Sólyomszem hátranyúlna a kardjáért, addigra Gai tökön rúgja 10-szer, majd letépi a fejét egy Konoha Dai Senpou-val. Tessék ilyen értelmetlen túlzásokat én is tudok írni. Marha nagyokat túlzol, ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy Mihawk a kackiás bajuszával képes felnyársalni az egész DBZ team-et, valamint a szemében jobb a célzórendszer, mint Tony Stark páncéljában....  ikszdé

Szóval még mindig nem győztél meg és nem is tartom erősebbnek Mihawk-ot.  Na jól van itt legyen vége a vitának, mert úgy sem fogunk dűlőre jutni, ahogy elnézem. Ugyan már sokadjára, de most már tényleg lezárom ezt a témát.

Tessék itt van két újabb fight:
Krilin vs Sasuke
Temari vs Smoker

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 16:00:47 írta Krisz7199 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1111 Dátum: 13 dec 01, 16:11:16 »

Nem is tud hakizni? ikszdé Könyörgöm, a világ legjobbjáról beszélünk most éppen. Tény, hogy látni nem láttuk a hakiját, de aki a hakimester Shanks-nek a riválisa arról nehogy már ne feltételezzük hogy képes rá. Nevetséges lenne. Különösen hogy Zoronak is megtanította...

"Gai gyorsabb és jobb az állóképessége is, és ezt mutatták is jóval többször."

Akkor ez működik visszafelé is. Mire alapozod hogy gyorsabb és jobb az állóképessége? Mihawktól eddig annyit láttunk hogy Zoro-t felaprította egy kiskéssel, egy laza mozdulattal felszeletelt egy böszme nagy jéghegyet, Luffy-t szétalázta (aki egyébként nagyon bealázná Gai-t), és hogy az összes nagyágyú tiszteli őt. Ez sem véletlen.

Tilon, az egy dolog hogy Mihawkot lelehet győzni. Senki nem mondja hogy nem. Egyszerűen Gai kevés hozzá. Az ő szintje az TS előtti Sanji + egy kicsi nagyjából. Nem mellesleg a Nunchakus érv azért nem állja meg a helyét, mert a Samehada nem azért volt veszélyes mert bármit is kettévágott volna, hanem a félelmetes chakraszívása miatt. Úgyhogy mielőtt ebből is bármi félreértés lenne, az egyetlen oka annak hogy Kisame nem mészárolta le Gai-t az a harcmodora volt. Ahhoz képest hogy Gai 50 kilóméteres előnnyel rendelkezett, elég szégyen hogy 7 kaput kikellett nyitnia.

Azt meg már inkább meg sem említem, hogy Jinbe is simán beleépítené a földbe Gai-t, bár tény hogy itt legalább némi harc lenne a két fél között.

Ja, és Jozu nem logia.

Ivankov vs. Mihawk

Szerintem ez olyan harc, aminél ha a 2 felet egymásnak eresztené Oda,  Mihawk kb 2 perc alatt kivégzi az Okama királynőt, de az eddig látottak alapján veszítene a kardforgató.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 16:12:17 írta Mistich » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1112 Dátum: 13 dec 01, 16:31:10 »

Temari vs. Smoker
Nem tudom, hogy kíváncsi vagyok, hogy mi esélyt látsz Temari számára, vagy inkább nem. Érten én a logikát, a szél elfújja a füstöt, de mégis mi tartja vissza Smokert, hogy visszajöjjön és addig ismételjék ezt, amíg Temari ki nem fogy a benzinből? Jelen tudásunk szerint nem állíthatjuk, hogy a szél sebzi Smokert, a Dragonnal való találkozás után sem volt semmi baja.
100% Smokernek.

Jah, én is elmondom. Jozu annyira logia, mint Luffy.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 16:32:25 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1113 Dátum: 13 dec 01, 16:39:57 »

Nem láttam az új harcokat.

A Temari vs. Smokerben egyetértek gmannal. Krillin pedig szinte biztos hogy leveri Sasukét. Sokkal gyorsabb, és nagyon sokszor erősebb is nála fizikailag. A Susano'o-t vagy egyszerűen szétüti az öklével, vagy azzal a nagy izével kettészeli, ami anno egy hegyet is lazán szétszedett. Nem jut eszembe a neve. Sok esetben az ész és változatosság ellensúlyozhatja a fizikai erőkülönbségeket, de kétlem hogy ez itt megállná a helyét. Az egyetlen probléma a genjutsu lehet, de kétlem hogy eljutna addig Sasuke.

gman, te mit gondolsz a Mihawk vs. Ivankovról?
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #1114 Dátum: 13 dec 01, 16:42:14 »

Krilin vs Sasuke:

Hát attól függ melyik Sasuke? Part1-es? vagy part2-es 3 pöttyös? MS? EMS? mondjuk szerintem már a Shippus 3 pöttyös Sharingannal leverné Krilint..az akkori Shunsinja elég gyors + ott volt a Chidori 132546 féle változata + Sharingannal szépen lekövetné Krilint..
Ebből adódóan MS Sasuke rommá verné..Amaterasu és annyi. EMS-re meghát akkor nem is írok.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1115 Dátum: 13 dec 01, 16:48:15 »

Én is, én is! Jozu nem logia.

Amúgy meg úgy tudta blokkolni azt a kardcsapás Jozu, hogy neki is van hakija. Most el ne kezdd hogy 'nem mondták hogy neki is van', mert ez a kijelentés nem éppene egy merész feltételezés ez azt figyelembe véve hogy WB egyik hadosztályának vezetője és olyan karaktereknek is van megfigyelés színe/fegyverhaki mint Coby Nevet
De akkor új harc csak neked:
háborús Luffy vs. Gai

Az Ivankov vs. Jirayában mik is voltaka régi vita eredményei, ki mit mondott?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1116 Dátum: 13 dec 01, 16:48:39 »

Amíg Mihawk nem mutat hakit, addig Ivankov számára is éppen olyan segezhetetlen, mint bárki más számára. Ha szabályt  szegünk és figyelembe vesszük Mihawk még nem ismert, de tutter világrengető teljes erejét, akkor ő győz.

Banbietta vs. Jackal
Gai vs. Timeskip előtti, Mihawknál gyengébb, de ismert erejű Zoro, mert most már kíváncsi vagyok

Én azt mondtam, hogy 80% Ivankovnak, rencsi szintén, csak Mistich gondolta másképp. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 16:51:10 írta gman » Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1117 Dátum: 13 dec 01, 17:03:30 »

"Jozu annyira logia, mint Luffy." Igaz tévedtem, elírtam én kérek elnézést.

Ivankov vs Mihawk
Ivankov kempo-ja az odaver azért, plusz a démongyümölcs. De nem hinném, hogy át tudná alakítani Mihawk-ot nővé (mondjuk poénnak jó lenne ikszdé), nem érné el. Lenne adok-kapok. Ivankov is egy kemény tag, hiszen a Dragon által vezetett lázadók egyik főembere, szóval gyengus nem lehet. Hát 60% Ivankovnak.

A Temari vs Smoker csatát azt amolyan comic battle-nek szántam. Mosolyog
Azért megnézném Smoker ideges arcát, mikor sokadjára megy Temari felé, de a szél mindig hátra fújja, meg ahogy a teste hömpölyög a szélben.  ikszdé Tény, hogy SEMMILYEN sérülést nem szerezne Smoker (max a szivar repülne ki a szájából, de az is csak nagy jó indulattal). És igen Temari kifogy a kakaóból egyszer és neki annyi.  

Krilin vs Sasuke
Krilin gyorsabb és fizikailag erősebb, Sasuke cselesebb. A Chidori 132546 féle változatának, azért a Kamehameha-val vissza lehet köszönni igen tisztességesen. A genjutsu az tényleg okozhat problémát, ahogyan az Amaterasu is. Mondjuk Krilin-nek van még annyi előnye, hogy sokáig képes a levegőben lebegni/repülni. Szóval tud felülről támadásokat indítani.
Hát a fene tudja ...
Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #1118 Dátum: 13 dec 01, 17:09:37 »

Sasuke tud idézni egy sólymot (talán?), szóval ő is tud repülni. plusz átokpescsét Sasuke is tudott repülni
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1119 Dátum: 13 dec 01, 17:31:53 »

Gai vs. Zoro

Kitartás terén Zoro nagyon nagy fölénnyel veri Gai-t, fegyverek terén szintén övé az előny, fizikai erőt tekintve meg legyenek egy szinten kb. Úgy 5. kapu környékén átveszi a vezetést Gai. Sebesség az egyetlen amiben Zoro közelében sincs a ninjának. A probléma hogy ha Zoro-t rákényszeríti Gai hogy komolyan vegye a harcot, és Kyuutouryuut tol, akkor nem lesz Gai-nak támadási felülete, bárhova próbál ütni kardokba ütközik.

Hozzátenném azért hogy szerintem is csak Sennin Jiraiya veri Ivankovot, de ő azért elég rendesen.

"Sasuke tud idézni egy sólymot (talán?), szóval ő is tud repülni. plusz átokpescsét Sasuke is tudott repülni"

A sólyom idézése csak meggyorsítja a halálát, az átokpecsét meg FMS Sasukének nincs. Sőt, sima MS-nek se. Mint láttuk az Amaterasu nagy sebesség ellen nem működik, a Susano'o-t nyilván széttöri Krilin, a genjutsu meg mondtam hogy bökkenő, de Sasuke azt annyira nem szereti. Ő inkább ninjutsuzni szokott, csak itt nem megy vele semmire.

Nem hiszem hogy sok válaszra számíthatok, de ha ezt a harcot láthatnám a fél házam hajlandó lennék rááldozni:
Spartacus (Spartacus: Blood and sand) vs. Guts (berserk anime)
Naplózva

Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1120 Dátum: 13 dec 01, 17:35:27 »

Ez mondjuk igaz. Emo Princess  tényleg tud, sólymot idézni, ezt a Danzou elleni harcnál láthattuk. A kérdés, hogy az az idézett sólyom meddig marad vele. Egy energiasugárral Krilin ki tudná lőni a madarat alóla. Amikor még meg volt a billogja, akkor tényleg át tudott változni, ilyen szárnyas döggé, és igen úgy tudott repülni. De már nincsen átokpecsétje.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1121 Dátum: 13 dec 01, 18:08:01 »

Kurilin csinál egy Taiokent és Sasuke cseszheti a Sharinganját...

Gyilkosok Szentje ellen.

A Märchen Avaken Romance-ból Candicenek van egy olyan képessége, hogy akire ránéz azzal helyet cserél.
A kérdés, hogy ilyenkor mi történne, a kilőtt golyók kit tekintenének célpontnak.

Gondolom a fegyver képessége nem függ a Szent képességeitől?
Ha mégis, akkor Basiliskból Oboro. a dojutsuja, hogy akire ránéz az elveszíti minden természetfeletti képességét.

S egy enyhe trollság: Higurashi no Naku Koro ni: Oyashiro-sama.

A képessége, hogy bármilyen eseményt valóságossá tesz, aminek akár csak egy halvány esélye van.

Az amimében volt egy jelenet, amikor rálőttek és  a golyó elkerülte a fejét.
Ehhez hasonló dolog, itt teljes mértékben kizárva.

Na de most jön a trollság:

Az nincs kizárva, hogy a Gyilkosok szentje ne adj isten véletlen megbotlik és eme véletlen folyamán véletlenül lelövi magát.  Faceg

Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1122 Dátum: 13 dec 01, 19:34:06 »

Érdekelne a véleményetek ezekről:

Zoro vs King-Bradley

Netero ( Meruem elleni ) vs Feketeszakáll és legénysége

47-es ügynök vs Leon ( resident evil )

Green arrow vs Usopp
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1123 Dátum: 13 dec 01, 21:18:16 »

Na nézzük:
Spartacus vs Guts: Gondolom Berserker armor nélküli Guts-ról van szó, de Spartacusnak még sincs esélye. Túl nagy egyszerűen a különbség, még ha a dragon slayer kard nincs is nála, hanem mindketten mondjuk ugyanazzal a felszereléssel harcolnak, akkor kiegyenlítettebb valamivel a küzdelem, de még így is Gutsot mondanám.

Zoro vs King-Bradley: Zoronak egyszerűen sokkal nagyobb a pusztító ereje, épületeket vág ketté, stb... Gyorsaság tekintetében szerintem egy szinten vannak, s talán állóképesség terén is, szóval nem úszná meg sérülés nélkül, de Zoro lehozná a harcot.

Netero vs Blackbeard kalózók: beleértjük a rengésgyümölcsöt illetve az Impel Downból megszökötteket is? Mert akkor nem látok sok esélyt Netero-nak, ha azonban csak a banda eredeti felállását nézzük, akkor szerintem Netero elfenekeli őket. Ja első esetben ha megvan a (nem akarok véletlenül spoilerezni) bombája, akkor első esetben is kihozza döntetlenre Netero.

Green Arrow vs Usopp: Az alapján amit a filmsorozatban látunk tőle Usopp megveri a zöld íjászt, a növényeivel, meg a trükkjeivel szerintem nagyobb a rendelkezésére álló arzenál. A képregényekben viszont elvileg vannak elég speckó fegyverei, nyilai, ezekkel szerintem ő nyerne, viszont erről meg nem tudok eleget ahhoz, hogy biztosabbra állíthassam.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 21:59:41 írta Jama-Dharma » Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1124 Dátum: 13 dec 01, 21:24:05 »

Zoro vs King Bradley

Hát elöljáróban annyit, hogy mindkettő egy vadállat. ikszdé
Zoro fizikailag erősebb, Bradley gyorsabb (futás közben karddal hárítja a géppuska zápor golyóit, majd kettészeli a harckocsi ágyúból kilőtt lövedéket, majd a tankot is szétvágja. És mindezt futva pár másodperc alatt!), állóképességük és kitartásuk kb. azonos szinten van. Zoro 3 kardos kardvívó, Bradley csak két karddal tud, de viszont ő tud késsel és pusztakézzel is harcolni. Bradley okosabb, taktikusabb és tapasztaltabb harcos. Zoro viszont jóval fiatalabb és ereje teljében van. Zoro tud haki-t használni, viszont ott van Bradley-nek az uroborusz tetoválás a szemén, a "Tökéletes Szem", ezzel előre látja az ellenfél mozdulatait, pont úgy mint Zoro a "megfigyelés színe" hakival. Szóval úgy mond van egy közös képességük, csak más-más formában. Mivel a Führer egy homunculus így a fájdalomtűrő küszöbe iszonyatosan magas, hiába lőtték meg, hiába dőlt belőle vér, hiába kapott be alkímia alapú támadásokat, kőkemény ellenfél volt így is. Mondjuk Zoro fájdalomtűrő küszöbe is magas. Hát .... én azt mondom ez nagyon kiegyenlített harc, de mivel Bradley tapasztaltabb én rá voksolok, de csak épphogy. Szerintem 51% Bradley javára. Vagy döntetlen és mindkettő meghal.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 21:27:14 írta Krisz7199 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins