Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 13 nov 30, 13:02:52 » |
|
Lucci vs. GrimmjowNa most van egy kis bökkenő. Én nem nézek Bleach-et, egyáltalán nem is szeretem. Láttam belőle pár részt, de nagyon nem jött be. Szóval mondhatjuk úgy is, hogy egyáltalán nem vágom ennek a Grimmjow-nak a képességeit. A válaszom nem lenne mérvadó. Passz. Ivankov vs. JiraiyaTyűűű ... ez aztán a furcsa párosítás. Hát lássuk mink van. Jiraiya: sannin szintű ninja, tűz és föld elemű beállítottság, remete mód, béka idézés, rasengan, békaolaj... stb. Ivankov: Horu Horu nem Mi - ördöggyümölcs, Okama/Newkama Kempo, plusz a kacsintásai. Ha pusztakezes közelharcra kerülne a sor, akkor Ivankov lepofozná az Ero Sennin-t, aki amúgy sem egy nagy taijutsu használó. De Jiraiya-nak több, sokszínűbb és változatosabb technikái vannak. Hát...szerintem Jiraiya. Ivankov át tudná változtatni Jiraiya-t nővé, viszont a perverz remete pedig békává tudná átváltoztatni Ivankov-ot. A death wink, nem tudom mennyire lenne elég egy chou odama rasengan ellen. Ha a "királynő" telepumpálja magát adrenalinnal, akkor lehet át megy vadállatba, de akkor Jiraiya is bevetné a remete módot. Én ezt a meccset, ugyan nehezen de Jiraiya-nak adnám. Az a baj, hogy Ivankov-ból megint nem mutattak még sokat, de az tény, hogy komoly ellenfél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 13 nov 30, 14:13:19 » |
|
Jiraiya "sannin szintü ninja" ...mintha Minatora mondanánk, hogy Kage szintü. Na m1.
Én is kíváncsi vagyok egyre, lehet, hogy már volt, nem tudom:
Gilldartz vs Sirohige
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 13 nov 30, 16:59:05 » |
|
Az a baj, hogy Te nem írtál semmilyen érvet, csak azt írod oda, hogy erősebb Mihawk. Semmi indokot nem írtál, és nem is tudnál írni, mert az OP-ben szinte alig mutattak valamit Mihawk-ból. Abból a kevés dologból, mégis hogy a fenébe lehet egyöntetűen kijelenteni azt, hogy legyőzhetetlen? Nincs logika az írásodban.
Oh, írtam én, de te a klasszius 'nem veszem figyelembe amit nem akarok" taktikát alkalmazod, és a szemellenzők ellen meg nem sokat tehetek. Igen, Mihawkból nem sokat láttunk, és már megint ismétlem saját magamat, de Gai hogy a jó szilvalekvárba haroclna már egy kardforgató ellen? Vagy már ő is vissza tud növeszteni végtagokat mint Tsunade? Gaiból már azelőtt gépsonka lenne mielőtt fel tudná emelni a lábát a fölről. Eleve az a baj ezzel a harccal, hogy akkora a kaliberkülönbség a két szereplő között hogy az embereke rögötn kompenzálni akarják ezt, és így születnek azolyan csaták mint ez vagy a Bee vs. Nagato. Na de valami sorozatos cucc is legyen itt: Dexter Morgan vs. Dean Winchester Weeping Angel vs. Sherlock és Moriarty(mondjuk tudnak róluk mindent) Moriarty vs. The Master (DW) Lila vs. Anna, utóbbi emberként de tudja magáról hogy angyal
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 13 nov 30, 17:25:20 » |
|
"Oh, írtam én, de te a klasszius 'nem veszem figyelembe amit nem akarok" taktikát alkalmazod". Semmilyen érvet sem írtál, és még annak ellenére is mindenféle indok nélkül Mihawk-ot tartod erősebbnek, miközben Te is el is merted, hogy nem sokat láttunk belőle. "Gaiból már azelőtt gépsonka lenne mielőtt fel tudná emelni a lábát a fölről. Eleve az a baj ezzel a harccal, hogy akkora a kaliberkülönbség a két szereplő között" Íme egy példa ahol megint saját magadnak mondasz ellent, haver. Ha alig mutattak valamit Mihawk-ból, akkor honnan a búbánatból feltételezed azt, hogy oltári nagy erőkülönbség lenne a két karakter között. Mihawk karddal félbe csapott egy hajót, erős támadótechnika oké. És?! Ez még bőven nem ad okot arra, hogy jelentős erőkülönbséget könyveljünk el. Na jó ...hagyjuk is... én itt lezárom ezt a vitát. Nem győztél meg (igaz én se téged), és egyenlőre nem tartom erősebb karakternek Mihawk-ot. Majd ha az OP-ben mutatnak majd belőle lényegesen többet, ahol mondjuk egy komolyabb szintű harcot nyomat valakivel (és nem csak egyet-kettőt suhint a kardjával), akkor nincsen kizárva, hogy majd másképp gondolkodok el a dolgon. De addig ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 13 nov 30, 21:24:19 » |
|
Hát ti nem fogtok dűlőre jutni ebben a Gai vs Mihawk témában...egyébként szerintem is Mihawk 110-0-ra hozná a meccset..mert lehet, hogy nem láttunk tőle szinte semmi, de már igy is erősebb. A VILÁG LEGERŐSEBB KARDJÁVAL, AMIVEL KIÉRDEMELTE A VILÁGLEGJOBB-LEGERŐSEBB KARDFORGATÓJA CÍMET! Ehhez képest Gai? "Konoha nemes-zöld fenevada? ugyan... Egy pusztakezes harcosnak nemsok esélye van egy kardforgatóval szemben.
Nade: Gilldartz vs Sirohige
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 13 nov 30, 21:54:44 » |
|
"mert lehet, hogy nem láttunk tőle szinte semmi, de már igy is erősebb" Ennél logikátlanabb és önellentmondásosabb érvelést ... istenem. Igaz, hogy nem mutatott semmit, de ő az atomkeményhuszár, mindegy miért, de ő az. És 100%, hogy ő nyer, .... de még semmit sem csinált.....de akkor is ő győz. Oké értem én a logikát, ezt a fajta logikát követve ennyi erővel SpongyaBob is leverheti ssj777 Gokut. Hiszen még nem láttuk SpongyaBob valódi képességét. Na jó én itt fejeztem be, a vitát. Gildartz vs Sirohige Na még egy párosítás, amire nem tudok válaszolni, a gond az, hogy egy Fairy Tail részt sem láttam még. Pedig már gondoltam rá, hogy elkezdem végre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 13 nov 30, 22:09:05 » |
|
Tovább is olvashatad volna azt a logikátlan kommentet.." A VILÁG LEGERŐSEBB KARDJÁVAL, AMIVEL KIÉRDEMELTE A VILÁGLEGJOBB-LEGERŐSEBB KARDFORGATÓJA CÍMET! Ehhez képest Gai? "Konoha nemes-zöld fenevada? ugyan... Egy pusztakezes harcosnak nemsok esélye van egy kardforgatóval szemben."
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 13 nov 30, 22:35:59 » |
|
" A VILÁG LEGERŐSEBB KARDJÁVAL, AMIVEL KIÉRDEMELTE A VILÁGLEGJOBB-LEGERŐSEBB KARDFORGATÓJA CÍMET!" És? Gai a világ legjobb taijutsusa ennyi erővel. És ha kiérdemelte a világ legjobb kardforgatója címet, akkor már legyőzhetetlen is? (És persze még mindig nem mutatott semmit.) Attól, hogy ő karddal van, és Gai pusztakézzel az még nem biztos, hogy jelentős fölény. A dragon ballban is szinte mindenki pusztakézzel harcol, akkor már Goku sem győzheti le Sólyomszem urat, mert hát ő karddal van! (Na persze tudom, hogy Gai és Goku k*rvára nem egy kategória, csak arra hoztam fel a példát, hogy a pusztakezes harcosok sem gyengék feltétlenül). Azért mert van egy animében egy-két híresztelés, hogy XY ennyire a legjobb a világon, az még nem biztos, hogy úgy is marad. A Naruto-ban is a Rinnegan-t tartották a legbikább szemtechnikának, erre Pain-t olyan győzte le akinek semmilyen dojutsu-ja sincs. Kakashi-ról is azt tartották, hogy több száz jutsu-t lemásolt, közben pedig mindig ugyanazt az 5-6 féle technikát alkalmazza. Nem kell arra alapozni, hogy jelenleg aktuálisan mire tartják a karaktert. A sztori mindig alakul és bennük a karakterek közötti erőviszonyok is. Mihawk semmit sem csinált még jóformán. És mi van ha pl.: 720. részben Mihawk-ot kinyírják majd? Akkor már nem ő lesz a világ legerősebb kardforgatója. Nem mutattak még róla semmi komolyat, ezért kár előre ennyire túlbecsülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 13 nov 30, 23:58:48 » |
|
Én csak egy (két) kérdést tennék fel a Gai vs. Mihawk harc kapcsán. Tegyük fel hogy a két karakter nagyjából egy szinten van alapból (nincs. Mihawk sokkal keményebb.) De... Mi történik ha egy láb megrúg egy kardot? És mi történik ha egy kard megvág egy lábat? Köszönöm. Na jó, még annyit csak Mihawkhoz, (mivel szerinted nem méltó a hírnevére) hogy nézd meg ezt a videót. http://www.youtube.com/watch?v=JLrnlTewyq8 Az OP történetének talán legbeképzeltebb, leglekezelőbb karakterei kis túlzással oda meg vissza voltak tőle. Sőt, igazából nem is tőle voltak oda meg vissza, hanem attól, hogy előrelépett egyet, és úgy döntött suhint egyet a kardjával. Még csak nem is valami brutális, egetrengető támadásra készült, csak úgy döntött vág egyet a levegőbe. (Megjegyzem, már egy ilyen támaás megállításához is Shirohige egyik legjobbja kellett) Azt is hozzátenném, hogy ez az ember riválisa volt SHANKS-nek, és most lekezelően beszél vele. A durva rész, hogy ezt meg is engedheti magának. És szerinted őt elveri Gai, akinek a legjobb jelenete az volt, hogy MAJDNEM felborított egy pajzsot. Itt a harmadik kérdés is. Miért?! Weeping Angel vs. Sherlock és Moriarty(mondjuk tudnak róluk mindent) Moriarty vs. The Master (DW) Ezekkel a harcokkal az a baj, hogy a DW világa sokkal nyitottabb hogy úgy mondjam. Hiába tudnak Sherlockék mindent az angyalokról, ha egyszerűen nem tudják hogy legyőzni őket. Legalábbis én nem tudom elképzelni hogy ők nyerjenek. A másikhoz meg a Mester jobb (rosszabb?) napjain villámokat is tud lőni. Plusz ő lazán elintézte az egész bolygót (kétszer is -- a Doktor segítsége csalás), Moriarty ennél azért jóval kisebb szinten nyomatja. ". A Dei vs Kimblee meccsről pedig csak annyit, hogy egyrészt az FMA világában a pisztoly létező fegyver"Akkor Dei-nek mostantól van Rin'negan-ja, Susano'o-ja, Amaterasu használó, Tsukoyomit is lazán tudja nyomatni, valamint meteorokat dobál random. Ja, és hogy ne haljon bele teleportálni is tud. Plusz, hogy ne fogyjon el a chakrája, benne van a juubi. Gyilkosok szentje vs. bárki Előbb egy kérdés. A lőszerét meglehet állítani a levegőben? Ha igen akkor Mewtwo sem esélytelen. Teleportál, robbant, erős pszichikus ereje van, a pajzsát még semmi nem törte át, gyorsan repül, és még okos is. Mondjuk mégse esélyes, mert ugyan egy szigetet felrobbantott, de azért mégse egy atombomba szint. Bár belegondolva, egy Gyaradost lőtt már nyakon annak a hipersugarával. Ha ezt megtudja csinálni a lőszerrel instant nyert. Két fős csapat ér? Valaki aki megállítja a lőszereket, plusz Touma. Ez a kombó bárkit ver szinte. Esetleg még azok jutnak eszembe akik rögtön ölnek. Gin bankai, Kakashi kamui, stb... Plusz ott van Alucard, akit ha jól emlékszem nem nehéz megölni, csak rohadt sokszor kell. Ő meg nehogy már ne tudjon megölni valakit ha úgy alakul. Nem tudom a karakter méregre hogy reagál, de ha azzal meglehet ölni akkor megint van pár esélyes. Persze akiket említettem ezek közül egyik sem győzi le, csak van valamennyi esélyük ha elég gyorsak. Meg még pár bizonytalan tényező, hogy a karakternek a testi képességei milyenek, hogy a lőszere átmegy-e a védelmeken (Susano'o)-->(ha nem, akkor a keményebb Uchiha-k - gondolok itt az Amaterasu használókra - is esélyesek) Ja, és ha a lőszert ellehet pusztítani még mielőtt célbaérne, akkor elég sok karaktert lehetne mondani. Gildartz vs. Shirohige Volt már, ha jól emlékszem szinte mindenki elég nagy fölényű Shirohige győzelmet mondott. Egyszerűen sokkal keményebb az OP öregje. A hsz kicsit összeszedetlen lett, de ez van. Nincs kedvem átszerkesztgetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 13 dec 01, 10:22:33 » |
|
Mihawk nem tudta legyőzni, Shanks-et, és Vista-t sem (igaz ők sem Mihawk-ot). Tessék, már nem ő a legjobb kardforgató a világon. Jinbei is a Fishman Karate-jával, majdnem megállította Sólyomszem uraság "brutális" kardcsapását, pusztakézzel, igaz hogy Jinbei becsapódott a földbe de azon kívül kutya baja nem lett. Gai taijutsuja pedig úgy százszor erősebb Jinbei harcmodoránál. Szóval ... még mindig nem tartom annyira erősebbnek Sólyomszemet. Mondom ...majd ha mutatnak belőle lényegesen többet, akkor majd újra át gondolom. "akinek a legjobb jelenete az volt, hogy MAJDNEM felborított egy pajzsot" Ja... egy Susanoo-t felborítani pusztakézzel kicsit nagyobb teljesítmény, mint kettévágni egy jéghegyet. A jéghegy nem üt vissza, Madara pedig igen. Mihawk képes lenne egy Susanoo-t kettévágni? Mivel Bijuu bombával is nehezen megy, így Sólyomszem karcsapása lepattanna róla. Amit linkeltél videót, azon mit lehetett látni? Kivédték a kardcsapást. Nagy dolog .... ez még kevés. A Vista vs Mihawk harcban sem láttunk valami marha gyors mozgásokat, csépelgették egymást mint egy Disney rajfilmben aztán jól van. Gai gyorsabb és jobb az állóképessége is, és ezt mutatták is jóval többször. Gai-nak csak szimplán a fekvőtámaszaiból többet mutattak, mind Sólyomszemből összesen. A Kisame vs Gai harcnál a Samehada is több erőt mutatott, magától mozog, csakrát szív el ...stb, Gai lábbal blokkolta. Ehhez képest a Fekete Penge egy egyszerűbb kard (az megint más dolog, hogy ettől függetlenül Mihawk sokkal jobb kardforgató mint Kisame), legalábbis az eddig látottak alapján. Gai úgy harcolt Itachi ellen, hogy csak a lábát figyelte, képes így mozgást lekövetni. Innentől kezdve Mihawk feltűnően nagy kardjának a csapkodásait is le tudja olvasni és kitudja kerülni. Ha Vista kikerülte Mihawk kardcsapásait egy lényegesen lassabb mozgással, akkor a kapukat kinyitó Gai, begyorsul úgy, hogy sharingannal sem lehet őt követni. Ha Sólyomszem nem látja őt, akkor mégis, hogy a búbánatban találná el karddal? Szóval az ilyen hozzászólások, hogy " Igaz alig mutattak belőle valamit, de már most ő az erősebb." ezek iszonyatosan túlzóak, kicsit az OP fanok (én is az vagyok amúgy) nagyon túlbecsülik Mihawk erejét, pedig a látottak alapján nem hinném, hogy annyira legyőzhetetlen lenne. Na mindegy is ... én még mindig nem tartom őt erősebbnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 13 dec 01, 10:40:31 » |
|
Gyilkosok szentje vs. bárki A töltényei fémből vannak? Mert ha igen, akkor Magneto szimplán visszairányítja rá és akkor a saját képessége öli meg. És az instant kill-es töltények hogyan hatnak azokra akiken "nem fog a halál" Pl Hidanra, vagy Aikawa Ayumura (kore wa zombie desu ka) A töltényeknek van még valami tulajdonságuk a felsoroltakon kívül Pl robbannak vagy valami? Csak mert rengeteg olyan karakter van, akik képesek szétvágni a feléjük kilőtt töltényeket.
A Gai vs. Mihawkhoz csak annyit mondanék, hogy lehet, hogy Mihawk a világ legerősebb kardforgatója, de az csak azt jelenti, hogy kard párbajban ő a legerősebb. Szóval hiába ő a legerősebb kardforgató, attól még más fegyverekkel, képességekkel le lehet győzni. Pl Buggyt bárhogy vágja képtelen megölni, vagy Hancock könnyedén kővé változtatja. Gai meg nem megy csak pusztakézzel, hisz ott a nunchakuja, ami állta a Samehada csapásait is.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 13 dec 01, 10:52:19 » |
|
"lehet, hogy Mihawk a világ legerősebb kardforgatója, de az csak azt jelenti, hogy kard párbajban ő a legerősebb. Szóval hiába ő a legerősebb kardforgató, attól még más fegyverekkel, képességekkel le lehet győzni. Pl Buggyt bárhogy vágja képtelen megölni, vagy Hancock könnyedén kővé változtatja. Gai meg nem megy csak pusztakézzel, hisz ott a nunchakuja, ami állta a Samehada csapásait is."
Ott a pont! Erről van szó, vita lezárva. Ezt a meccset még ha marha nehezen is, de Gai nyerné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 13 dec 01, 12:33:40 » |
|
Azt mondjuk nem hiszem, hogy Hancock csak úgy kővé változtatná Mihawk-ot, akinek van elég nagy akaratereje az ellenáll neki (pl azt hiszem Momonga vagy nem tudom mi a neve pontosan)
Igaz ami igaz, igen sok minden nem derült ki a szentről, számos esetben csak spekulációkra támaszkodhatunk. Nem is szerepelt olyan nagyon sok harcban, és amiben igen, ott is halomra lőtt mindenkit: rendőröket, katonákat, helikoptereket, tankokat (a golyói simán átmentek a tankok páncéljn és megölték a katonákat benne), angyalokat, az ördögöt...
Fegyvereiről is annyit tudunk, hogy a halál angyalának a kardjából kovácsolta az ördög, épp emiatt is talál el vele mindenkit, és lesz halálos minden találata. A golyói nem hiszem, hogy fémből lennének, hiszen soha nem is kell újratöltenie, inkább mágikus eredetűek, de ez is csak találgatás részemről. Megállítani se nagyon lehet őket, mert ez ellent mondana annak, hogy mindig találnak a lövései (igen tudom, erre azért nem lehet sokat alapozni, de tényleg csak Isten volt az egyedüli akire azt monták nem tudta volna megölni).
Mondjuk aki már halott azt szerintem nem is tudja megölni a fegyvereivel, habár fizikailag elég erős ahhoz, hogy puszta kézzel is elverjen elég sok mindenkit (simán felrúgott egy tankot ami neki akart menni), szóval akinek nincs elég nagy regenerációja az még így se jár jól.
Másik mód a legyőzésére, hogy elzárják egy másik dimenzióba, habár a képregényben is el tudott menni a mennybe minden segítség nélkül, de ez mondjuk lehet enm jelenti azt, hogy minden dimenzióból ki tud szabadulni.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 13 dec 01, 13:23:35 » |
|
Istent is megölte azt olvastam, hogy megvárta, lelőtte aztán a trónján pihent vagy mi Az meg hogy valaki halott, szerintem a golyója ugyanúgy elpusztítja gondoljunk Sátánra vagy nem tudom bárkire, ő él vagy halott vagy mi? Őt is elpusztította. Gai legjobb mozdulata amúgy az, mikor egy ütéssel harcképtelenné teszi kisamét, aki a manga nagyágyúja és röhögött azon mikor nyaktól ágyékig felhasította bee. Továbbra sem mondom hogy ő nyerne, de nem halnak meg egyetlen vágástól az 100. Régen mennyit vitáztunk erről Renato-val: Ivankov vs Mihawk, és nem tudtam meggyőzni! Tessék rágódjatok rajta ti is.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 13 dec 01, 15:10:48 » |
|
Azért nem mutatott eddig 'semmit', mert nem volt egyszerűen szüksége rá. Majd ha kap egy olyna ellenfelet a mangában aki az ő szintjén áll, gondolom látni fogunk midnenféle hűdecool technikát tőle, de eddig egy komoly harca sem volt. A Vistás 'csak egymást csapkodták unottan' érvedre meg, Mihawknak muszáj volt elmennie a háborúba ha meg akarta tartani a neki nagyon kényelmes Shichibukai címet, de ez nem jelenti azt hogy nagyon lelkesen vagdalkoznia is kell. Gondolom megfigyelted, hogy az idő nagy részébe csak állt és nézett, suhintott 1-2t menőzés céljából aztán meg Luffyt is gyakorlatilag futni hagyta, inkább leállt Jinbei-el(? asszem.) úgy tenni mint aki el van foglalva. Gai meg a saját történetében éppen a 'számít is valami' alsó határán áll, ezért nem csoda hogy összekadt már több olyan ellenféllel akik kikényszerítették belőle a képessége maximumát is. Ennek persze meg is volt az ára, én még emlékszem amikor Kisame legyőzése(itt volt fellegzett be amúgy a mangának) után valaki hozzáért a karjához mire ő gyakrolatilag elájult a fájdalomtól. Aztán mi lenne ha Mihawk poénból nem szeletelné föl a harc első 0,3 mp-ében? Elővenné a hűdaatommenő Hirutát vagy mit, menne neki Mihawknak aki vagy szimpán odébbállna egy fél méterrel(észlelés színe), vagy csak felhúzná a műsik hakiját és aztán Gai annyit érne a támadásával hogy beletörne Mihawk arcába a lába.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|