24 nov 26, 06:33:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288981 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1050 Dátum: 13 aug 06, 15:04:32 »

Jó párosítás. 50-50 lenne az arány. Tán a shikaijal és a hogyokuval győzne Aizen.

Párosítások: Bleach vs Fairy Tail vs Magi
Natsu (nagy mágia játékok) vs Alibaba (full djinn equip)
Chad (fulbring arc) vs Masrur (household vesselllel)
Hitsugaya Toshiro ( Karakura harc) vs Gray (time skip után) vs Judal
Kuna Mashiro (Karakura harc) vs Morgiana (household vessellel) vs Erza Scarlet (time skip előtt)
Tia Haribel vs Juvia vs Ren Kougyoku (full djinn equip)

Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1051 Dátum: 13 aug 06, 15:59:19 »

Tsunade ereje eltörpül a végső forma Aizené mellett. Shinra Tensei kellemetlen, de több szempontból nézve se halálos.  Aizen konkrétan halhatatlan (oké, annyira nem mint Black Star, de azért próbálkozik ikszdé). A genjutsuja neki is van olyan szemét mint a Tsukoyomi, azzal bőven ellensúlyozza a Kishin jelenlétét. Gran Ray Cero ellen az ő kidou tudása bőven ott van. Plusz Aizen eleve jóval gyorsabb, jobbak a fizikai képességei, sokkal okosabb, és az ő támadásait nem szokták egy jobb fejeléssel hárítani. Nevet Még mindig tartom hogy ő elég simán nyerne.

Madara Susano'o-jával nem tudom mit kezdene a Kishin, neki amiatt adom elég simán a győzelmet. Azt a nagy dögöt nem hiszem hogy át lehetne törni.

Az Aizen halhatatlan érv pedig válasz az Obitos harcra is.

A Kishin viszont Teach-et simán bedarálná szerintem. Kérdés mondjuk hogy mennyire tudja irányítani a rengés gyümölcsöt kurohige, de ha nem tökéletesen akkor tuti kikap.

(Miután újra átlapozgattam a végső harcot, tényleg nagyon rossz viccnek tűnik a Raikage vs. BS összecsapás. Még a fél kezét, a gerincét, és pár belső szervét elkéne venni attól az állattól hogy a kage bármi eséllyel induljon. ikszdé)

Shirohige vs. Kishin
Shirohige vs. Madara

Marcot hogy lehet megölni? Vízbefojtás nem ér! Yamamoto ellen kiket lehetne harcbaküldeni? Accelerator, Alucard, és DBZ gárda nem ér.
Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #1052 Dátum: 13 aug 06, 18:34:40 »

Sirohige vs Kishin

Nagy tájátrendezés lenne az biztos. Mindenek előtt egy kérdés: Ashura félelempajzsát egy emberrel át lehet törni? a Spirit-Maka párosnál is az volt a probléma hogy olyan rezonancia kellet hozzá, ami Nem születési kapcsolatból fakad.
Most vegyük úgy, hogy a Haki miatt Sirohige megoldja a dolgot. Ezután elkezdhetik egymást gyepálni.
Ashura meglehetősen ellenálló a fekete vérnek köszönhetően. De szerintem a rengés gyümölcs tökéletesen alkalmas belső sérülések okozására ez által a kalóz nem teljesen esélytelen. Csak azt nem tudom, hogy hogyan védené ki Varját. Elég ellenálló az öreg, szóval néhány találatot kibírna, de szerintem, ha kitartásról van szó, akkor Ashura valamivel tovább húzná.
Az őrület illúziói elég kellemetlenek és mivel egyrészt az one piece világában nem gyakori így nem lehet a kalóznak jelentős tapasztalata az ilyesmi ellen, valamint nincs külső segítsége, aki kihúzza a lekvárból ezért az a Kishin oldalára billenti a mérleget. Az érzékelés Haki javíthat a dolgon, de nem hiszem, hogy nagy hasznára lenne.
És nem mellesleg Ashura elvileg halhatatlan. Legalábbis Crona szerint, amíg élet van a világon addig nem lehetséges elpusztítani.
Szerintem a Soel Eater karaktere vinné a mecset.

Marco Megölése?
Szerintem Lévén itt regeneráció a probléma megkockáztatnám, hogy az egész testének egyszerre történő elpusztítása hatásos lehetne. Esetleg párezer tonna föld/kőzet alatt a fulladásos halál is szóba jöhet, mint lehetséges opció. Szerintem az se tenne jót neki ha elhagyná a föld légkörét. A mínusz 200 fok és a vákuum káros hatással vannak az emberi szervezetre. Esetleg a klasszikus dragonbalos csillagba dobás is hatásos lehetne.

Yamamoto ellen? Nos, megpróbálok összehozni egy listát.
Fiamma of The Right(To aru majutsu no index) (Holly Right Full Pover) az ő képességeit már kiveséztem egyszer ebben a témában úgyhogy nem kell sokat részleteznem. Ezen a szinten Fiamma elméletileg képes lenne elpusztítani egy csillagot szóval az a csekély tizenötmillió fok nem igazán, lenne probléma.
Aiwas(To aru majutsu no index)Angyal az Arcangyalok felett. One shott-olta Acceleratort, Valamint Lévén Az Eon of Horus ba tartozik az ereje így így előnyben van. Mint tudjuk a Eon of Horus töbnyire üti az Eon of Oziris-t és most elkezdhetném elemezni hogy a főkapitány miért tartozik az utóbbiba, de ha nincs rá igény akkor inkább nem részletezem.
Aliester Crowley(To aru Majutsu no Index). Szintén Eon of Horus. Bár nem vagyok biztos benne, hogy csak a mágiájával mire menne a vezérigazgató úr de szerintem nyerne pusztán azzal is. Lévén képes egyszerre több helyen lenni Ezért a létfetartó készülékei miatt lényegében végtelen mennyiségű manát tud létrehozni, a Törvény könyvének tudásával a háta mögött pedig ez egy igen veszélyes fegyver. De ha ez nem lenne, elég akkor hagyjuk Crowleyt a mágust és vegyük Crowleyt a tudóst és Gakuen toshi vezetőlyét. Kb Mire Yama eljutna a Ban-ig már fejen is kapta volna egy taktikai lézer valamelyik műholdról.
Nos mivel Accelerator Tiltva van:
Kakine Teitoku(To aru majutsu no index.)(NT 6)
Sajnos Kakine is Eon of Horus-os de nem az elsődleges oka hogy nyer.  lEvén vég nélkkül képes teremteni a Dark Mattert és testét is újjá tudja építeni belőle lényegében elpusztíthatatlan. A dolga pusztán annyi hogy Addig hózza az időt amíag Yamamotót Ki nem csinálja a saját Bankai-a.
És most Unfair leszek:
Othinus(To aru majutsu no index.)(Gungnir-el).
Mint Majin az ereje nem igazodik a hagyományos logika szabályaihoz. A Gungnirral pedig képes lesz a valószínűségek befolyásolására. Ha a kezében a lándzsa onnantól lényegében fizikai lehetetlen hogy veszítsen. Ameddig egyetlen egy lehetséges út is van, a győzelemhez addig ő nyer. Ha az egyetlen lehetőség hogy Yamamoto hirtelen szívrohamot kap és belehal, akkor Yamamoto szívrohamot fog kapni és bele fog halni.
És hogy legyen valaki, aki nem Indexes:
Yoshina Ageha(Spyren)(Nova) Lévén mindkettő elpusztít mindent, amihez hozzáérnek, ezt szerintem ki lehetne hozni egy dupla K.O. ra.
Hirtelen ennyi jutott eszembe lehet, később még bővítem a listát, de szerintem egyenlőre elég lesz.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1053 Dátum: 13 aug 06, 20:55:52 »

Ki ölné meg Yamamotot? Nos elég sokan vannak, de most nem sorolok fel egy csomó karaktert akiket valószínűleg úgy se sokan ismernek, szóval maradjunk egy ismertebbekből álló listánál:

- Vash/Knives a Trigun-ból
- A Yu Yu Hakusho-ból Yusuke, erősebb démonok
- Ha már Animaxnál járunk a Rémálmok Hercege (vagy mi volt a neve) Phibrizzo is valószínűleg
- Berserkből valószínűleg a God Hand tagjai
- FMA-ból God Mode Father
- Tengen Toppa Gurren Lagann  Nevet
- Ha Age-et a Heroic Age-ből meg a többi Nodost is az ismertebbek közés sorolhatjuk akkor ők is

Most nem jut eszembe más aki még az ismertebbek közé tartozna és megverhetné, de a fentebb felsoroltak közül is néhányuknál távolságfüggő lenne, mert gyorsaság tekintetében van aki elmarad szerintem Yamamototól, és a táamdásait se állnák ki a legtöbben. Viszont a nagyobb területi sebzésük elintézné az örög kapitányt, tehát néhány esetben kétesélyes lenne.

Marcot szerintem nem túl nehéz megölni, a feje levágását/fel robbantását nem élné túl, sőt ha a teste nagy részét elpusztítanák azt se valószínű.

Fogalmam sincs ki az a Kishin, de Fehérszakáll Madara ellen érdekes lenne.

Egy 72 éves, beteg és a halál széllén álló Whitebeard majdnem megsemmisítette egész Marineford szigetét az elég szép teljesítmény. Madara meteora viszont hasonló erővel rendelkezik ha jól emlékszm, ebből a szempontból  tehát nagyjából egyenlőre tenném őket (plusz fogalmam sincs milyen jutsukat tud még használni).

Állóképesség terén gondolom nem edo Madaráról beszélünk, de Susano az épp elég neki. Whitebeard alapjáraton sokkal többet bír állóképesség terén mint Madara (több száz kardvágás, golyó fejének félig lerobbantása kellett ahhoz, hogy végre meghaljon).
Összességében Madra megverné az öreg Whitebeardet, a fénykorában lévőt viszont nem hiszem, de róla meg nem tudjuk mennyivel erősebb, szóval kétséges.

Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1054 Dátum: 13 okt 11, 23:59:49 »

Edo Madara ellen...
Jó taijustuban, tud tűzet fújni
Van sharinganja, tud genjutsuzni, előre látja az ellenfele mozdulatait, van egy bai nagy Susanoja, végtelen csakra.
Rin'negan. Energiaszívás, lélek kiszedés, Shinra Tensei, Banshou Tennin, Chibaku Tensei.
Fa elem, Bazi nagy erdő, Bazi nagy virágok mérgező pollennel idézés. Fa klónok

Mit hagytam még ki?

Ki az aki szerintetek el tudná intézni? Dragon Ball kizárva. Megjegyzem, szerintem még a Genki Damát is elszívná.

S egy ötlet, ami közben eszembe jutott róla.

Edo Madara vs Oboro (Basilisk Kouga Ninpou Chou) Faceg

Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1055 Dátum: 13 okt 12, 11:40:43 »

Aizen.
Még jobb taijutsuban, "ninjutsuban" kb egy szinten lehetnek.  A végtelenhez elég közel áll Aizen reiatsuja is, genjutsuzni jobban tud, tud repülni, fizikailag erősebb, és jóval gyorsabb. A lélek kiszedés ezért fuccsolna be, ahhoz le kell fogni a másikat. Ez nem hiszem hogy megtörténne. Ha a Susano'o-t szétszedi valami kidou-val Aizen, utána csak egy vágás kell Madara regenerációjának elindításához. Eközben könnyen lepecsételi valamivel. Ennyi feltételezés szerintem belefér hogy a manga 2. legjobb kidou használója megoldja a dolgot. Nevet

Aztán ott van az első legjobb használó is, Urahara. Ő szerintem szétszopatná a hülye kis cuccaival madárkát, utána meg poénból le is pecsételné. Sőt, amilyen gyökér fejjel Kisuke neki szokott állni a harcainak az idióta vigyora mellett, Madara szerintem még Sharingant se akarna haszálni. ikszdé

Végül a Bleach-ből utolsónak, erősen kérdőjelesen Gin. Nyilván az instant kill képessége miatt indulhat eséllyel, de fogalmam sincs hogy ténylegesen megölné-e a ninját. Nem valószínű, de egy 2 sort megért szerintem a shinigami is.

2 fős csapatot ér indítani? Ha igen, akkor az Accelerator-Touma páros nagyon csúnyán bezúzná szintén a ninját. Nevet

Alucard is megenné reggelire szerintem. És ezt most véletlen sem képletesen értettem.

OP-ből a 3 régi admirális. Ők nem chakrából állnak, úgyhogy nem tudja elszívni őket, se megsemmisíteni. A Susano'o ellen mindháromnak elég nagy a pusztító ereje, úgyhogy tuti nyernek. Ja, nem, csak döntetlen. Pecsételni nem tudnak. Vagy a hakival meglehet ölni a halhatatlant? Fogalmam sincs.

Mewtwo is szépen eltudna szórakozni vele, de legyőzni nem tudják egymást.

Ha Hiei egy percig folyamatosan égeti a fekete tűzzel Madara hamvait akkor is tud regenerálódni? Valószínűleg az elszívás miatt nem lenne erre lehetősége, de egy pár % esélyt kaphat amennyiben a kérdésre nem a válasz.

A Sawada és F Xanxus féle kövesztés hogy hatna Madarára? Abból se hiszem hogy nagyon vissza tudna regenerálódni. Vagy ha mégis, akkor is ott van a fagyasztás Tsunának. Ezekhez társul nagy sebesség, nagy pusztítóerő, "sharingan"... Ő is nyerhet szerintem, ha ezúttal komolyan vérre menne.

Kis Kenpachi vs. Black Star
Doflamingo vs. Stein+fegyver
3 kedvenc kezdőm típusonként:
Charizard vs. Infernape vs. Blaziken
Blastoise vs. Ferraligatr vs Swampert
Venosaur vs. Sceptile vs. Torterra
Snorlax vs. Ryohei
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1056 Dátum: 13 okt 12, 18:21:29 »

Crona is lepecsételné Edo Madarát a bolygóval egyetemben, amin harcolnak.
Ha Trafalgar elvágja, abból szerintem nem tudna regenerálódni, mert az nem is sérülés.
Ez az ördögölő Jóskagyerek a FT-ből, így látatlanban mondom, hogy legyőzi.

A gyerek Kenny elvieg olyan volt mint amilyen a felnőtt most lesz, tehát semmit sem tudunk róla. Amennyiben olyan táp lesz, hogy a lelkek királya önként felajálja neki a trónját, akkor valószínüleg Black Star győz.

A Doffy vs. Stein harcról, kérlek fejtsd ki, hogy mi az alapja, mert nem esik le a poén. Nevet

Tüzek
Delphox győz, akkor is, ha ez a három egyszerre megy rá. A két fájter egy-egy psyhic, Charizard meg mit kezd vele? Ja és Delphox a legkedvencebb kedvencem és nem érdekel, hogy semmit sem tudok róla.
Amúgy Charizard győz, típuselőny okán, a második meg Infernape, mert ő menő.

Vizek
Vízzel hülyeség lenne támadni, Blastoise itt ki is esett... meg Swampert is, mert a föld itt nem ér annyit sem, mint a víz. Ferike szétrágja a másik kettőt. A poén az, hogy ez olyan 42 év alatt következik be, mert az a két szemétláda tuti ellövi az összes protectjét, mielőtt támadna. ikszdé

Gazok
Torrterra eldurrant egy földrengést és Venosaur már el is taknyolt a típushátrány miatt. Marad a (már csak második) legjobb starter, Torterra a béna gyík ellen. Sceptile azért harmadolyan menő sincs, mint az animében. Gyors, azt kész, esélye sincs.

Timeskip előtti Kenpachi vs. fiatal Don Chinjao
Accelerator vs. Trafalgar Gondolkozik
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1057 Dátum: 13 okt 16, 22:06:02 »

Felvetnék egy free for all-t.
Hulk vs Kratos vs Doomsday
Szerintem képzettség terén kratos kiosztaná őket, ha nem lennének kb halhatatlanok, de fizikai erőben meg valószínű alulmaradna (habár az ő erejének határait sem tudjuk de van olyan erős mint egy titán, pl Kronosz).

Én azt mondom doomsday nyerne, 2.kratos, 3.hulk.
Főleg az Olimposz Kardjával vágna rendet köztük, kérdés hogy milyen mértékben tudnak regenerálódni, kb hulk az végtelenszer , doomsday meg visszajön a halálból erősebben és immunisan az előző halálnemre.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1058 Dátum: 13 okt 17, 07:21:32 »

Ez inkább Kratos vs. Doomsday.
Hulk a Marvel nagyágyúja, meg minden, de... hiába erős Kenpaphi, ha bedobjuk Fehérbajusz és Gildartz közé. A másik kettőről: Doonsdayről állíthatjuk (három kérdőjellel), hogy erősebb, mint Superman, aki ugye erősebb, mint Goku. Kratos viszont isteneket és titánokat öl poénból. Meg mondjuk, hogy a hacban ő jóval sokszínűbb is... Mondjuk, hogy TALÁN Kratos győzne, kb. olyan alapon, ahogy Black Star is győzni szokott.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 17, 07:22:11 írta gman » Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1059 Dátum: 13 okt 17, 16:58:37 »

Hmm érdekes téma, Kratos-ról nem tudok sajnos sok mindent, de ahogy utánanéztem az összes fegyvere meg mágiája segítségével szerintem meg tudná verni Hulk gyengébb verzióit, de az erősebbeket nem hiszem (talán ha a medúza fejével vagy mivel kővé változtatja, vagy ha ki tudja tépni a lelkét [már ha jól olvastam, hogy ilyet is tud]). Máskülönben fizikai erő és állóképesség tekintetében mindekettőtől  alulmarad.

Ahhoz meg messze nem vagyok elég jó, hogy belemenjek a különböző Hulk verziók nüanszaiba, hogy melyikük tudná megverni Doomsdayt, szóval maradok annál,  hogy egyik se bírna megölni a másikat.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1060 Dátum: 13 nov 15, 21:11:29 »

Hamár itten tobzódnak a comic olvasók, bedobok két harcot, amikből itthon vita van.
Apocalypse vs. Magneto
Darkseid vs. Doomsday

Mangásoknak előző hsz-mben van még két harc.

Filmekből/könyvekből:
Jadis (Narnia fehér boszorkánya) vs. az angmari boszorkányúr (GyU)
Cthulhu vs. Sauron gyűrűvel, balrogháton
egy xenomorf (Alien) vs. két future beast (Primeval c. sorozat)

Gamereknek:
Kratos vs. Bayonetta
egy piramisfej Silent Hillből vs. 5db. hunter a Resident Evilből
Walter Sulliven (SH4) vs. Nemesis (RE3)

Végül egy kis pokémon:
Dragonite vs. Salamance

Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1061 Dátum: 13 nov 15, 22:33:52 »

Apokalipszó nyer, mert bár nem ismerem úgy látom elnyeri az energiát. X-man first classba meg az a tag aki erre képes volt össze-vissza gyalulta Magnetot. Pedig Eric nagy kedvencem, kár hogy van ez a gyengéje. Csak a tárgyakat megállítanák.

Második az inkább darkseid, de csak ő egy kreátor/isten és tudja használni az eszét, a másik meg csak a harcban járatos. Pl Superman ellen is felkészült, és 0ba rakta. Tiszta küzdelembe talán a feltuningolt DD nyerne, csakhogy a másik nem a tiszta küzdelmeiről hírhedt.

többi közül csak egyesével ismerem őket, nem lövöldözöm a levegőbe.
Pokémonba alapjáraton dragonite mert az outrage nem viccel. De egyébként salamance gyorsabb és nagyobbat csap, de gyenge védelme miatt 1 outragebe meghal, ő meg nem tud one hit ko-zni olyan csóró a palettája. Sőt, dragonite megtudja tanulni Ice beamet, ő meg nem...

Kajak most akartam kirakni ilyen harcokat hogy Darth Sidious vs Voldemort vs Szauron (mondjuk ha ő túl erős [bár messze sem!!] akkor gandalf, vagy witchking) free for all  Pojén
de úgy hogy nem lehet menekülni, egy 20x20 méteren küzdenek.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 16, 08:09:14 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1062 Dátum: 13 nov 16, 10:12:00 »

Na érdekesek:
Doomsday vs Darksaid: miután Superment lenyomta Doomsday, azt tudom, hogy Darkseid-el is bunyózott egyet, ami nem zárult jó eredménnyel Darkseid számára. Azóta elvileg megváltoztak valamennyire, de még mindig Doomsdayt mondanám.

Magneto vs Apocalypse:
Megint csak periférikus a tudásom a témában, de az Age of Apocalypse-ban Magneto azt hiszem szó szerint kettétépi Apokalipszist, tehát maradok nála.

Cthullhu vs Szauron:
Nehéz, mert túl sok mindenre nem emlékszek abból, hogy Ctuhlhu mire is képes, de Szauron annak ellenére, hogy a Gyűrűk Ura főgonosza annyira nem nagy szám ha a Szilmarilokat nézzük. A Gyűrűvel enm tudom megnőtt-e az ereje, de ha minden igaz a több millió éves, hallhatatlan Cthulhut, akinek már csak a megjelenése is zavart kelt a bolygón, nem tudná legyőzni.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1063 Dátum: 13 nov 16, 12:36:37 »

Én csak a justice leaguebe láttam, de a superman vs dd ből (2x harcoltak) mindig szupi került ki győztesen, míg darseid az utolsó részbe csúnyán legyőzte, és csak lex luthor miatt nem halt meg mindenki.
Meg az a baj dd-el hogy ygenge copy, ráadásul "csak" ember alkotta.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1064 Dátum: 13 nov 16, 12:45:12 »

http://static.comicvine.com/uploads/original/5/53235/1070148-doomsdayhunterprey_1pg38.jpg
Ezt megtaláltam. Érdekes, Darkseid valahogy jóval veszélyesebbnek tűnik szerintem, de ha ez van a képregényben, akkor elhiszem.
Am vicces belegondolni, hogy a csak mangások nem is sejtik, hogy most olyan karakterekről beszélgetünk, akik simán széttépnék Gokut. Nevet

Cthulhu meg nyilván győzne, azt poénból tettem, be. Nevet Ő egy isten, egy Szauron fajából álló sereg is kevés lenne ellene. Ott kezdődnek a gondok, hogy egy olfánt is hangyának látszik mellette, erre még pakolunk egy kis elpusztíthatatlanságot és más nem is kell a mágikus hatalom.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins